حالا مثلا کامپیوتر ما چی داره که بخوان توش جاسوسی کنن؟
hosseinbrusli شما کاملا لولی
پیشرفت کشورمون دوست داریم اما وقتی بعضی ها بزور جلو پیشرفت رو میگیرن که منافعشون به خطر نیوفته چه کاری از دست ما بر میاد؟
همین چند سال پیش نفر اول کنکور ریاضی برنده چند مدال المپیک.... داشت آب خنک میخورد
ببین دوست عزیز . من اصلا به مسائل سیاسی کاری ندارم . هر کسی هر کاری میکنه که به عقیده عده ای مخالف قانونه ، باید جورش رو هم بکشه .
اما اگه شما خوب کامنت ها رو بخونی میبینی که عده ای واقعا انگار چشم دیدن همین قدم رو به جلو روهم ندارن . در مورد به خطر افتادن منافع هم شما حق داری ، اما فکر نکنم ربطی داشته باشه ! چون گروه های واقعا بزرگی تو ایران در حال فعالیت هستن .
برادر من آخه اگه من یک چیزی میگم از رو هوا که نمیگم که خودم دستم تو کاره به برنامه نویسی هم آشنایی دارم. اگه میبینی برای flame تا الان آنتی ویروس نیومده چون از طرف شرکت های بزرگ امنیتی دنیا مصلحت تشخیص داده نشده برای ویروسی که وظیفه اش جاسوسی ( بیشتر جنبه اقتصادی ) در سطح زیر ساخت های یک مملکت جهان سومه بیان دیتا بیس آنتی ویروسشون رو آپدیت کنن.
همین الان هم که اینا به قول خودشون Flame رو مهار کردن نسخه جدیدی از این ویروس در حال فعالیته.
البته در حال حاضر که اومده . ضمن اینکه فکر نکنم یه شرکت بزرگ به صرف جاسوسی بودن یک ویروس ، اعتبار خودش رو زیر پا بذاره و ضد ویروسش رو نسازه ! اگه توجه کرده باشی این ویروس فقط تو ایران نبوده . این ویروس در بیش از 10 کشور در حال توسعه دنیا در حال جاسوسی بوده .
میشه لطفا دوستانی که میگن ایران پیشرفت زیادی توی این زمینه کرده بیان چندتا مورد رو بگن......البته به جز این ویروس که اونم بعید میدونم کار اینا باشه!(پول میدن یه سری آدم پیدا میکنن و به اسم خودشون ثبت میکنند)
شاید تو زمینه ضد ویروس به پای شرکت هایی مثل کسپر نرسن ، اما این رو بدون که ایران بزرگترین ارتش سایبری رو بعد از یکی ، دو تا کشور دنیا داره .
همین کافیه که وقتی ، پیشرفته ترین پهباد دنیا ( ساخت دارپا ) رو تو هوا میزنن و هکش میکنن ، بفهمی ایران در چه سطحیه !
تو کشور خودت رو خیلی دست کم گرفتی !
ضمن اینکه بهت توصیه میکنم که بری ببینی مرکز CERT ایران کارش چیه . ( این رو بگم که یکی از کوچیکترین کاراش ، کمک در پروژه بزرگ سرن اروپا و ازمایش های اتم و مولکول و ... هست )