نگاهی بر ویروس FLAME ( شعله ) : بـــزر گترین ویروس جاسوسی دنیـــا !

HosseinBrusli

کاربر سایت

Flame.png

سازنده : ارتش امریکا و رژیم صهونیستی
تاریخ انتشار : سال 2007 ( طبق گفته کاسپرسکی )
اولین مکان کشف : ایران ، هنگ گنک ، تایلند

مقدمه :

8 خرداد امسال کاسپرسکای به نقل از خبرگذاری های داخلی ، خبر از کشف بزرگترین ویروس جاسوسی جهان را داد . طوریکه این ویروس پیشرفته بسیار عظیم تر و بزرگتر از STUXNET بود و خیلی زود با نام FLAME ( شعله ) ، مشهور شد .

البته به گفته ی خیلی ها اسم اصلی این ویروس SKYWIPER هست . به هر حال ویروس FLAME ، پس از بررسی سیستمهای وزارت نفت و به درخواست وزارت نفت کشف شد .

ساختار :

جاسوسی و تخریب ، بدون بر جای گذاشتن رد ، از مهمترین ویژگی های این ویروس و همینطور از بزرگترین اهداف ان است و از نظر ساختار ، هیچ شباهتی به ویروسهای بزرگ و عظیم STUXNET و DOKO ندارد . این ویروس بسیار ، پیشرفته است ، طوریکه فقط 20 مگ حجم ساختار کد نویسی ان است که در دنیای برنامه نویسی ویروس های جاسوسی بسیار بزرگ میباشد . حال انکه ویروس بزرگ STUXNET فقط و فقط 500 کیلوبایت بود !!

1871061.jpg

طبق اطلاعات منتشره از کاسپراسکای ، این ویروس ظاهرا در سال 2007 کد نویسی شده و از ان موقع به سیر و سیاحت ! در سرور های دنیا مشغول است ! بدون اینکه شناسیایی شود ! ، هر چند متخصصان ایرانی برای رد گیری این ویروس بزرگ به بیش از 80 سرور دنیا رسیده اند که ردگیری انرا عملا غیر ممکن میکند . ساختار این ویروس به گونه ای است که پس از شناسیایی دستور خود تخریبی را از سرور اصلی دریافت میکند و در زمان شناسایی در حال نابودی خودش بود ! .

زبان برنامه نویسی استفاده شده برای این ویروس بزرگ C++ و LOVA ( یک زبان برنامه نویسی احتمالا داخلی ) بوده که به بیش از 5 روش ، اطلاعات رو کد گذاری میکند و به همراه یک پایگاه داده SQL ، از این ویروس یک ابر غول جاسوسی ساخته است . تمامی اینها نشان دهنده یک تیم بزرگ برای ساخت این ویروس دارد .

عملکرد :

این ویروس برای اهداف صنعتی ساخته شده و از طریق ایل به هدف خود نفوذ میکند و پسپ دیسک سخت را الوده و خود را وارد سیستم قربانی مکیند و به مرور و از طریق اینترنت خود را بزرگتر میکند . FLAME از مانیتور شما عکس میگیرد ، میکروفن کیبورد را برای شنود روشن میکند ، ایمیل و تمامی چت های شما را ردگیری میکند ، توانایی روشن کردن سیستم را در مدت زمانی خاص دارد ، تا بتواند تمامی اطلاعات را در فرصتی مناسب به سازنده خود بفرستد .

rabbani20120530095557060.jpg

نکته مهم : برای اولین بار در دنیا انتی ویروس FLAME توسط متخصصان مرکز CERT ایران ( مرکز ماهر ) ، ساخته و منتشر شده که مبنای اصلی تمامی انتی ویروسهای شرکت های دیگر هم بر مبنا و پایه ی انتی ویروس ایررانی قرار دارد .

شما میتوانید انرا از لینک زیر دریافت کنید : ( فایل لینک مستقیم از مرکز cert ایران )

فایل پیوست كه Removal_Tool.rar نام داشته و حجم آن 979,931 بایت است، حاوی فایلهای زیر است:

1-فایل manual_fa.pdf كه راهنمای فارسی استفاده از ابزار است و حجمی برابر 735,297 بایت دارد.
2- فایل remover.exe كه ابزار پاكسازی در این فایل قرار دارد و حجم آن 123,904 بایت است.
3-فایل 7za.exe كه ابزار فشرده سازی مورد استفاده ابزار پاكسازی است و حجمی برابر 587,776 دارد.

اگر بوی ساندیس میاد تو این تاپیک من کاملا این ویروس رو با آغوش باز میکنم تو هاردم تا ببینم دزدی اطلاعات بده یا بستن اطلاعات روی مردم ؟ :-/

برای اولین بار در دنیا انتی ویروس FLAME توسط متخصصان مرکز CERT ایران ( مرکز ماهر ) ، ساخته و منتشر شده که مبنای اصلی تمامی انتی ویروسهای شرکت های دیگر هم بر مبنا و پایه ی انتی ویروس ایرانی قرار دارد
هو حالا 4 تا جوجه برنامه نویس جمع شدن یک برنامه آنتی ویروس ساده نوشتن اون موقع که دنیا تو سال 2002 مونده بود با Beast Trojan Horse چه کنه اینا کجا بودن که حالا شاخ شدن :d

هو حالا 4 تا جوجه برنامه نویس جمع شدن یک برنامه آنتی ویروس ساده نوشتن اون موقع که دنیا تو سال 2002 مونده بود با Beast Trojan Horse چه کنه اینا کجا بودن که حالا شاخ شدن :d
البته ایرانی جماعت کلا تو مسئله دزدی و... ماهر هستن:)) و ممکنه اینجور چیزی حقیقت داشته باشه

البته ایرانی جماعت کلا تو مسئله دزدی و... ماهر هستن:)) و ممکنه اینجور چیزی حقیقت داشته باشه

اگر بوی ساندیس میاد تو این تاپیک من کاملا این ویروس رو با آغوش باز میکنم تو هاردم تا ببینم دزدی اطلاعات بده یا بستن اطلاعات روی مردم ؟ :-/

به جمله هایی که با رنگ قرمز مشخص شدن توجه کنید :

من واقعا متاسفم برای بعضی از دوستان که چشم دیدن پیشرفت کشور خودشون رو هم ندارن .
یکی از بستن اطلاعات حرف میزنه ( که هنوز نه به باره و نه به داره ! ) / یکی از دزدی و یکی هم .....

واقعا برای ایرانی بودن خودم گاهی اوقات متاسف میشم . همینجور ادمها هستن که باعث میشه این ملت و این کشور هیچ وقت پیشرفت نکنه .
این چند تا کامنت منو یاد تایپیکی میندازه که ( خبر قرار گیری بازیسنتر تو مدیا لیست ناشرا رو ) داده بود . که بعضی بی جنبه ها چه خود سوزی هاییکه که نکرده بودن تو اون تایپیک .

امید وارم روزی برسه که همه ما بزرگ فکر کنیم .

حالا مثلا کامپیوتر ما چی داره که بخوان توش جاسوسی کنن؟

hosseinbrusli شما کاملا لولی
پیشرفت کشورمون دوست داریم اما وقتی بعضی ها بزور جلو پیشرفت رو میگیرن که منافعشون به خطر نیوفته چه کاری از دست ما بر میاد؟
همین چند سال پیش نفر اول کنکور ریاضی برنده چند مدال المپیک.... داشت آب خنک میخورد

من واقعا متاسفم برای بعضی از دوستان که چشم دیدن پیشرفت کشور خودشون رو هم ندارن .
یکی از بستن اطلاعات حرف میزنه ( که هنوز نه به باره و نه به داره ! ) / یکی از دزدی و یکی هم .....

واقعا برای ایرانی بودن خودم گاهی اوقات متاسف میشم . همینجور ادمها هستن که باعث میشه این ملت و این کشور هیچ وقت پیشرفت نکنه .
این چند تا کامنت منو یاد تایپیکی میندازه که ( خبر قرار گیری بازیسنتر تو مدیا لیست ناشرا رو ) داده بود . که بعضی بی جنبه ها چه خود سوزی هاییکه که نکرده بودن تو اون تایپیک .

امید وارم روزی برسه که همه ما بزرگ فکر کنیم .
برادر من آخه اگه من یک چیزی میگم از رو هوا که نمیگم که خودم دستم تو کاره به برنامه نویسی هم آشنایی دارم. اگه میبینی برای flame تا الان آنتی ویروس نیومده چون از طرف شرکت های بزرگ امنیتی دنیا مصلحت تشخیص داده نشده برای ویروسی که وظیفه اش جاسوسی ( بیشتر جنبه اقتصادی ) در سطح زیر ساخت های یک مملکت جهان سومه بیان دیتا بیس آنتی ویروسشون رو آپدیت کنن.
همین الان هم که اینا به قول خودشون Flame رو مهار کردن نسخه جدیدی از این ویروس در حال فعالیته.

میشه لطفا دوستانی که میگن ایران پیشرفت زیادی توی این زمینه کرده بیان چندتا مورد رو بگن......البته به جز این ویروس که اونم بعید میدونم کار اینا باشه!(پول میدن یه سری آدم پیدا میکنن و به اسم خودشون ثبت میکنند)

میشه لطفا دوستانی که میگن ایران پیشرفت زیادی توی این زمینه کرده بیان چندتا مورد رو بگن......البته به جز این ویروس که اونم بعید میدونم کار اینا باشه!(پول میدن یه سری آدم پیدا میکنن و به اسم خودشون ثبت میکنند)

ببخشید میشه بگید بر اساس چه مدرکی این حرف رو می زنید
میدونید ایران تا حالا چند سرور بزرگ آمریکایی و اسرائیلی رو هک کرده
تا حالا به گوشتون گروه آشیانه خورده

دوستانی که پیشرفتهامون رو باورشون نمیشه این کلیپ رو نگاه کنند
قدرت سایبری ایران از زبان ریس گوگل
این کلیپ اینقدر کیفیتش بده کنمیشه نگاه کرد.:d

---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:32 PM ارسال شده بود ----------

حالا نحوه کار با این انتی ویروس چطور هست؟

این کلیپ اینقدر کیفیتش بده کنمیشه نگاه کرد.:d

---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:32 PM ارسال شده بود ----------

حالا نحوه کار با این انتی ویروس چطور هست؟
اون کیفیت بد رو موافقم لطفا کیفیت بهتر قرار بدید ممنون
ضد جاسوسی هستش!اینو کاربرای ایرانی استفاده نمیکنن بیشتر به درد وزارت نفت و... میخوره(البته به نظر من)ایرانی ها فوقش ضد ویروس شید رو استفاده میکنن...
ولی همینکه یک آنتی ویروس درست کردن جای آفرین داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or