نگاهی اجمالی به تریلر منتشر شده از نسخه جدید Uncharted

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
نگاهی اجمالی به تریلر منتشر شده از نسخه جدید Uncharted---*پست آپدیت شد*

Uncharted.png
درود
دوستان امروز خودتون از من بهتر خبر داشتین که مراسم لانچ بود و تا دلتون بخواد هایپ و شایعه و ....
امروز ناتی داگ سازنده سری بازی های Uncharted طی مراسم تریلری رازآلود را از نسخه جدید این بازی منتشر کرد که در این تریلر پر ازنکات مخفی و راز است که باید کشف شود.
برای همین سایت dualshockers تحلیلی اجمالی بر این تریلر انجام داده اند که با هم خواهیم خواند:
با نگاه به تریلر ما اولا نقشه ای را میبینیم که در آن قسمت های ساحل شرقی ماداگاسکار در آن وجود دارد که به ما میگوید ، این بار ماجراجویی هایی بسیار بزرگ را ما در ماداگاسکار باید تجربه کنیم، که به احتمال زیاد لوکیشن اصلی بازی و داستان در این مکان رخ میدهد.
ما همچنین نوشته ای را بر روی این نقشه پیدا کردیم که :
“This day, you shall be with me in Paradise,”
امروز، تو با من به بهشت خواهی آمد. احتمالا در این نسخه دوستداران این فرنچایز به دنبال باغ عدن خواهند بود...
در این تریلر طبق دیالوگ ها نیز مثل اینکه به زنده به گور شدن اشاره شده است.تنها اطلاعاتی که ما توانستیم از کتاب مقدس به دست بیاوریم این است که شاید به مراسم غسل تعمید مربوط باشد، احتمالا به Fountain of Youth (چشمه جوانی)اشاره میکند.
ما دفن شدیم توسط او با غسل تعمید به سوی مرگ،
درست مثل عیسی مسیح که به خاطر جلالی که پدر(خداوند) به او بخشیده بود مرده را زنده کرد ،ما هم شاید قدرت این را داشته باشیم که پا به زندگی جدیدی بگذاریم..​
شما هم اگر راز یا نکته خاصی رو در این تریلر دیدید ما رو هم در جریان بگذارید.
source
بعضی از زنجیر ها هیچ وقت شکسته نمیشن،من 15 سال از زندگیم رو از دست دادم،زنده به گور شدم،پاک شدم(از خاطره ها محو شدم)،تو منو رها کردی،گذاشتی تا توی اون گودال جهنمی بپوسم حتی پشت سرت ـم نگاه نکردی،ولی نمیتونی از گذشتت فرار کنی، اما وقتی که زمانش فرا برسه...وقتی که تمامی دوستات رو دور خودت مرده ببینی،من اونجا خواهم بود،از میان ویرانه ها بیرون میام،تو به من بدهکاری...
در ضمن صداپیشه این شخصیت آقای Todd Stashwick هستن که از همه جالبتر اینه که شما با این شخصیت بازی خواهید کرد...
source
پس از سورپرایزهایی که ناتی داگ برای طرفداران در مراسم لانچ امروز داشتند آنها طی خبری اعلام کردند که فعلا منتظر اطلاعات جدید از این نسخه از بازی نباشید و طرفداران فعلا به همین تریلر بسنده کنند و موبه مو آن را مورد بررسی قرار دهند.

آخرین ویرایش:
میگم بعید نیست کلا ریبوت شده باشه !
وااای نگوووو،این کار مثل این میمونه سانتامونیکا بیاد GOW رو ریبوت کنه و مجبور می شه بدون کریتوس عرضه کنه که ضربه بسیاری به اون نسخه می خوره و این در مورد بازی پر طرفدار آنچارتدم صدق می کنه،کلن از استودیوی باهوشی چون ناتی داگ این کار بعیده،خیلیها عاشق این شخصیت اصلی یعنی دریک هستن مثل من و تنها شخصیتی می دونن که اصلن به کل بازی میاد و انگار تنها شخصیتی که برای این سری قابل طراحی بوده همین بوده
در ضمن اگر ریبوت بود که صحبت از اون 15 سال زنده به گور کردن و اینا نبود...به احتمال زیاد اگر نسخه اصلی و چهارم نباشه ادامه نسخه Golden Abyss هست

uc رو nathan با خودش یدک میکشه . مثل این میمونه بگیم tomb raider چون ریبوت شد لارا شخصیت اصلی عوض شده باشه ! چه ربطی داره .

اسپویل داستانی :

اثلا تریلر عجولانه ساخته نشده و مغزی به نام Justin Richmond پشتشه و سونی هم هیچ دخلو تصرفی رو این موضوع نداره که تیم رو مجبور کنه . باغ عدن و چشمه ای که بهش اشاره شده در UC 3 وجود داشت که اگه بهش دقت کنید Katherine Marlowe در پایان بازی در بین شنها دفن میشه (اشاره به زنده به گور شدن) و اون حرفها فقط از ذهن بیمار یک نفر بیرون میاد برای انتقام از سالی . آیا واقعا ریبوته یا وقایع پس از اون ماجراست . من میگم استودیو دنبال یک پایان شکوهمند برای این بازی با تمی ترسناکه .

شما میگید Katherine مرد ولی مردن تو اون جهنم زیبا و فریبنده همراه با نفرینه . شما کافی بود تو اون باغ نگاهی به دشمنانتون بندازید .

من چون چندین بار این بازی رو تموم کردم و سوالاتی همیشه در مورد اون مکان مخفی و کسانی که دچار این نفرین شده بودن چه محافظین چه مکاشفین این موضوعاتو مطرح کردم . نظر شخصیه .

uc رو nathan با خودش یدک میکشه . مثل این میمونه بگیم tomb raider چون ریبوت شد لارا شخصیت اصلی عوض شده باشه ! چه ربطی داره .

اسپویل داستانی :

اثلا تریلر عجولانه ساخته نشده و مغزی به نام Justin Richmond پشتشه و سونی هم هیچ دخلو تصرفی رو این موضوع نداره که تیم رو مجبور کنه . باغ عدن و چشمه ای که بهش اشاره شده در UC 3 وجود داشت که اگه بهش دقت کنید Katherine Marlowe در پایان بازی در بین شنها دفن میشه (اشاره به زنده به گور شدن) و اون حرفها فقط از ذهن بیمار یک نفر بیرون میاد برای انتقام از سالی . آیا واقعا ریبوته یا وقایع پس از اون ماجراست . من میگم استودیو دنبال یک پایان شکوهمند برای این بازی با تمی ترسناکه .

شما میگید Katherine مرد ولی مردن تو اون جهنم زیبا و فریبنده همراه با نفرینه . شما کافی بود تو اون باغ نگاهی به دشمنانتون بندازید .

من چون چندین بار این بازی رو تموم کردم و سوالاتی همیشه در مورد اون مکان مخفی و کسانی که دچار این نفرین شده بودن چه محافظین چه مکاشفین این موضوعاتو مطرح کردم . نظر شخصیه .

با اجازه نظریه تون رو رد میکنم :دی
اولین دلیل برای ردش اینه که کاترین زن میباشد ولی صدایی که توی تیزر بود، مرد بود :دی و اینکه گفته شده این بشری که حرف میزنه یکی از کاراکترهای بازی خواهد بود!
دومین مورد اگر اون زنده به گور شدن رو واقعی و همون مدفون شدن در نظر بگیریم، پس نیت که توی آنچارتد3 حدودا سی ساله بوده، الان ما باید با نیت 45 ساله روبه رو بشیم :|
آخرین مورد هم اینکه فکر نکنم ND علاقه ای به برگردوندن شخصیت منفی ها داشته باشه:-" وگرنه لازارویچ در کل بسیار خفن تر بود >:)
---
نظر من در مورد تریلر اینه که این بشری که حرف میزنه حتی اگر شخصیت منفی بازی هم باشه، خطاب به نیت نیست! همون سر فرانسیس بیشتر بهش میخوره ( البته سالی هم ممکنه ولی چون U3 در مورد دشمن سالی بود، پس اینم نیست به نظرم :دی )
چرا؟ به خاطر همون سن و سال نیت :-" اگر بگیم U4 آخر 2014 بیاد، نیت 32ساله میباشد!( توی این سری، بازی ها توی سال خودمون اتفاق افتادن، مثلا U3 2011 بود ) پس 15 سال قبلش میشه 17 سالش!!! که فکر نمیکنم تو 17 سالگی کسی رو زنده به گور کرده باشه، یا چنان بلایی سر کسی اورده باشه که با زنده به گوری مقایسش کرده باشه :دی
فکر هم نمیکنم سر U4 پرش زمانی داشته باشیم و مثلا نیت بره بالای 35 اینا! :-"

اما از اونطرف تو زمان دزدای دریایی هرچیزی ممکنه:دی ، نوع تریلر هم که خیلی بهش میخورد قدیمی باشه! :دی
برای سر فرانسیس هم میتونند هر سن و سالی که میخوان انتخاب کنند:-"
و مورد بعدی که من رو به سر فرانسیس مشکوک میکنه اینه که احتمال میدم اسم بازی اسپویلی در این مورد داشته باشه، و در اصل میخواستن بازی رو VGA معرفی کنند! اما به خاطر گل کاشتن بازی های لانچ:-" ، مجبور شدت بازی رو بدون نام و نشان اینجا معرفی کنند، ولی اسم بازی و داستان و ... رو گذاشتن برای همون VGA که سورپرایز داشته باشن:-" ما هم همینطور بیکار نباشیم بشینیم حدس بزنیم :p

البته نه اینکه کل بازی مربوط به گذشته باشه، ولی فکر میکنم که با سر فرانسیس هم بازی میکنیم و مطمنا بیشتر از 2 مرحله ای که با نیت جوان توی U3 بازی کردیم :-" ( یعنی کلش به نیم ساعت خلاصه نمیشه:-")

کلا آرزو بر جوانان عیب نیست:-" حالا که کراش معرفی نشد، بزازید با رویای دزدان دریایی خوش باشیم:-"

این طرفی که حرف میزد عجب صدای خوفناکی داشت!
بنده که بد هایپ شدم دیگران رو نمیدونم
دیگران هایپ مرگ شدن :دی

Akiba
بمیری امیر :(( آنچارتد رو با تم دزدان دریایی تصور کردم دیگه خواب از سرم پرید میخام همین الان بازی کنم . چرا این کارا رو میکنی با ما ؟؟

دیگران هایپ مرگ شدن :دی

Akiba
بمیری امیر :(( آنچارتد رو با تم دزدان دریایی تصور کردم دیگه خواب از سرم پرید میخام همین الان بازی کنم . چرا این کارا رو میکنی با ما ؟؟
نیازی به تصور نیست :d مگه U3 و اون مردک ramses یادت نمیاد ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or