نگاهی اجمالی به بازی MGSV

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در اون قسمتی که بیگ باس با چشمونی گریون داشت به مادر بیس نگاه می کرد یک حسی بهم دست میده که برم وسط جنگ بگم لاشیا بیگ باس مارو ناراحت می کنید همتون رو......می کنم :|

خوب یه چیز دیگه ! تو همون عکسی که گذاشتم بیگ باس رو زمینه و ولگین داره نزدیک میشه به کله باندپیچی شده نگاه کنید-انگار موهاش مشخصه ! چه رنگیه !؟ یکم شبیه موهای چیکو نیست ؟ البته ممکنه منم اشتباه بکنم ولی مطمئنم این باندپیچیه همون چیکوئه ! گیریم که وقایع GZ عینا بعد PW باشه.اونجا چیکو 12 سالش بوده.12+9سال کما = 21 سال سن ! که خوب خیلی باحال میشه :دی آخه بیگ باس همیشه سعی داشت که با اچیکو مثل یه مرد رفتار کنه :دی ( PW )
کلا من بدجوری فکر مشغوله ! باید آ«الیز کنم و حسابی تحقیق کنم ! الان تریلر 13 دقیقه ای هم داشتم میدیدم بنظرم اومد که که صورت سوخته رامون گالوز یا ولگین باشه . حال PW رو تموم نکردم که بدونم گالوز چی میشه ولی ولگین که آتیش گرفت آخر 3 ـش ( نیروی الکتریسیته و آب و... که رو شگوهاد مردش )
اون سایکو مانتیسم بچه ها درست میگن واسه باس توهم ایجاد میکنه که مسیر درستو بیابه !

خوب یه چیز دیگه ! تو همون عکسی که گذاشتم بیگ باس رو زمینه و ولگین داره نزدیک میشه به کله باندپیچی شده نگاه کنید-انگار موهاش مشخصه ! چه رنگیه !؟ یکم شبیه موهای چیکو نیست ؟ البته ممکنه منم اشتباه بکنم ولی مطمئنم این باندپیچیه همون چیکوئه ! گیریم که وقایع GZ عینا بعد PW باشه.اونجا چیکو 12 سالش بوده.12+9سال کما = 21 سال سن ! که خوب خیلی باحال میشه :دی آخه بیگ باس همیشه سعی داشت که با اچیکو مثل یه مرد رفتار کنه :دی ( PW )
کلا من بدجوری فکر مشغوله ! باید آ«الیز کنم و حسابی تحقیق کنم ! الان تریلر 13 دقیقه ای هم داشتم میدیدم بنظرم اومد که که صورت سوخته رامون گالوز یا ولگین باشه . حال PW رو تموم نکردم که بدونم گالوز چی میشه ولی ولگین که آتیش گرفت آخر 3 ـش ( نیروی الکتریسیته و آب و... که رو شگوهاد مردش )
اون سایکو مانتیسم بچه ها درست میگن واسه باس توهم ایجاد میکنه که مسیر درستو بیابه !

سنش که به چیکو نمی خوره ! و اینکه چیکو بعد از 9 سال ندیدن بیگ باس نمیاد بهش بگه "بلند شو سرباز " و اینجوری با رئیسش صحبت نمی کنه ! البته این نظر منه به نظر من این مردی که صورتش باند پیچی شده فرانک یا همون Gray Fox هست و یا کسه دیگه ای به نظر من چیکو نیست

یه سئوال. راجع به پیشینه فرانک اطلاعاتی هست ؟ من میگم ممکنه این یک اسم رمز باشه برا خودش انتخاب کرده :دی اگه اطلاعاتی نباشه میتونن فرانک و چیکو رو به هم ربط بدن :دی
میگم درصد توهمات من بالاتر از بیگ باسه :دی

یه سئوال. راجع به پیشینه فرانک اطلاعاتی هست ؟

فرانک یا Gray Fox یکی از مریدان بیگ باس بوده و عضو گروه FH
البته اول به عنوان عضو FH برای نابودی بیگ باس فرستاده میشه که اونجا زندانی میشه و سالید اسنیک اونو آزاد می کنه و بیگ باس رو شکست میده اما بعدش به گروه بیگ باس می پیونده ! و یکی از باوفاهای گروهش میشه ! این دفعه سالید اسنیک به زنزیبار می ره و در جنگی که با فرانک در میدان مین داره اونو می کشه ! ( البته اسنیک و فرانک دوستی عمیقی داشتن اما در میدون جنگ مجبور بودن باهام بجنگن ) بعدشم هم Patriot ها روش آزمایشاتی انجام میده که میشه نینجا Gray Fox و در آخر توسط لیکویئد اسنیک در MGS1 کشته میشه

پ.ن : نائومی رو اون در آفریقا وقتی بچه بوده پیدا می کنه و پیش خودش می بره البته پدر و مادر نائومی رو خود فرانک می کشه که البته نائومی از این موضوع خبر نداره

پس صد در صد اون دوستمون فرانک ـه :دی ! من که به شخصه عاشق گری فاکسم از اون روزی که تو mgs 1 دیدمش ( بیشتر از 10 سال پیش ) عاشقش شدم ! دست آسلاتو خیلی خوب قطع کرد و آخرشم با فداکاری تمام از متالگیر شکست خورد :(( البته اون صحنه ای که آتکان رو میتروسنه هم دوست دارم :دی ! ولی من واقعا دارم گیج میشم ! دیگه خیلی تو در تو شده همه چیز ! دیدین ترکش رو درست گفتم ! و گفتم احتمالا چیزی ترکیده رفته تو سر باس ! ولی به قول بچه ها چرا رو تخت بیمارستان تو سرش نیست :|
نکته بعدیم اینه که اینا که همه اعضای بچه هاشو بهش پیوند زدن اون یه چشم رو چرا پیوند نزدن :| ( حالا ما یه جوریم یشناختیمش ) ولی اینش بیخود بود :دی

خوب کاری می کنی که انتقاد می کنی و نظر مخالف رو می گی چون من بیشتر منتظر همین نظراتم.
مرسی‌ من بیشتر می‌خوام یه متن بی‌ نقص رو داشته باشی‌
در مورد اون مردی که صورتش باند پیچیده شده اس متاسفانه من تریلر دوم رو ندیدم و شاید حق با شما باشه
اما در کل بعضی ها خیلی دیگه تریلر رو واسه خودشون پیچیده می کنن مثلا چیکو که درون قفس زندانی شده اسمش رو هم به زبون میارن حالا چرا دوستان دنبال اینن که این یکی دیگس من نمی دونم، اطلاعات علط باعث میشه هم خودشون سردرگم شن هم بقیه
بله خیلیا پییچیده می‌کنن قضیه رو ولی‌ این که بگیم eshmael خیالیه اطلاعات غلطی نیست فقط یه نظریست و اون‌قدر هم پیچیدش نکردیم کردیم؟ :d
As for the point on the timeline: Ground Zeroes takes place almost immediately after Peace Walker, and Phantom Pain 9 years later, roughly around 1984.
بله حق با شماست این تو مصاحبه ی آخر با کوجیما معلوم شد فکر کنم

بازم سلام.م
من یه چیزی یادم اومد در مورد دایاموند داگز !
اشاره ای شده منطقه ای که اسنیک پایگاه جدیدشه کجاست ؟
اگه درست یادم باشه قاره ای که بیشترین درصد جواهرات و طلا و ... رو داشت آفریقا بوده ! ( درست یادم نیست که درست میگم یا نه ولی چک میکنو اگر غلط بود اینجا ویرایش میشه )
diamond = آفریقا
dogs = بیگ باس اینا ؟ صورت سوخته ؟ سیاه پوستا ؟
اگر اشتباه کرده بودم بهم بگین حتما :دی ولی مطمئنم که اشتباه نیست :دی !
حالا اینم یه حدس از منطقه عملیاتیه بازیه :دی اگه معرفی نشده باشه :دی و از اونجایی که اپن ـه بازی احتمالا مادر بیس جدید تو آفریقا باشه !

بله خیلیا پییچیده می‌کنن قضیه رو ولی‌ این که بگیم eshmael خیالیه اطلاعات غلطی نیست فقط یه نظریست و اون‌قدر هم پیچیدش نکردیم کردیم؟

منظور من شما نبودی :d کلی گفتم

بازم سلام.م
من یه چیزی یادم اومد در مورد دایاموند داگز !
اشاره ای شده منطقه ای که اسنیک پایگاه جدیدشه کجاست ؟
اگه درست یادم باشه قاره ای که بیشترین درصد جواهرات و طلا و ... رو داشت آفریقا بوده ! ( درست یادم نیست که درست میگم یا نه ولی چک میکنو اگر غلط بود اینجا ویرایش میشه )
diamond = آفریقا
dogs = بیگ باس اینا ؟ صورت سوخته ؟ سیاه پوستا ؟
اگر اشتباه کرده بودم بهم بگین حتما
:biggrin1:
ولی مطمئنم که اشتباه نیست
!
حالا اینم یه حدس از منطقه عملیاتیه بازیه
اگه معرفی نشده باشه
و از اونجایی که اپن ـه بازی احتمالا مادر بیس جدید تو آفریقا باشه !

واقعا موضوع پیچیده ای از یه طرف بیگ باس می خواست کاری کنه با سرباز ها مثل سگ فقط فرمان بالا دستی ها رو گوش نکنن از یه طرف خودش وارد یکی از این گروه ها میشه
این موضوع هم واسه من مثل اون مردی که صورتش باند پیچی شدست یه جورایی گنگه و اصلا راه واسه نظریه دادن نمی ده!

الان تو پوست خودم هم نمی گنجم منتظر یه تریلر درست و حسابی از گیم پلی بازیم
من که تردید ندارم پشت همه این قضایا ZERO نقش داره انشا الله بازی به صورت مولتی پلتفرم عرضه میشه و انتقام نابودی دست بیگ باس رو ازش میگیریم

اونجایی که میلر و بیگ باس تو هلیکوپتر هستن و میلر طی یه صحبتی برمیگرده دستشو محکم میکوبه به دیوار احساس من بر اینه که بیگ باس بعد از اینکه میلرو نجات میده خودش زخمی میشه که اونطوری بیحال افتاده و بعد از اینکه میلر میفهمه از شدت عصبانیت اون کارو میکنه...ولی بیگ باس چه عظمتی داره و اون لحظه چه مظلومانه میلرو نگاه میکنه

من دیروز که MGS 1 رو میزدم یه سری اطلاعات بدردبخور دیگه فهمیدم که امیدوارم تو این نسخه ببینیم .
فرانک یاگر ستوان ارشد بیگ باس بوده ( مورداعتماد ترین فردش بوده ) به احتمال 100 درصد تو این شماره ببینیمش چون مربی سالید اسنیک هم بوده ( درکنار میلر )
بیگ باس هم که به صلاح الدین معروفه باید بدونین طبیعتا :دی ! و اسنایپر ولف رو فکر کنم نجات داده بوده...
کلا من الان چون دقیق یادم نیست میپرسم.مشخص شده وقایع بازی تا چه دوره ایه یا نه ؟ احتمال داره تا سال 2000 باشه ؟

من دیروز که MGS 1 رو میزدم یه سری اطلاعات بدردبخور دیگه فهمیدم که امیدوارم تو این نسخه ببینیم .
فرانک یاگر ستوان ارشد بیگ باس بوده ( مورداعتماد ترین فردش بوده ) به احتمال 100 درصد تو این شماره ببینیمش چون مربی سالید اسنیک هم بوده ( درکنار میلر )
بیگ باس هم که به صلاح الدین معروفه باید بدونین طبیعتا :دی ! و اسنایپر ولف رو فکر کنم نجات داده بوده...
کلا من الان چون دقیق یادم نیست میپرسم.مشخص شده وقایع بازی تا چه دوره ایه یا نه ؟ احتمال داره تا سال 2000 باشه ؟
نه معلوم نیست...یه جا خوندم که وقایع GZ ده روز بعد از PW هستش یعنی همون 1974 و نه سال هم کما که میشه 1983 حالا معلوم نی از این 1983 تا چقدر ادامه پیدا میکنه!

تریلر های جدید اومدن آپدیت کن پست رو امید جان! :دی یا اصلا میتونی مطالب که اینجا میزاری رو توی خودِ تاپیک متال گیر بزاری تا اگه بچه ها حرفی صحبتی چیزی داشتند همون جا بزارند. یه نگاهی به فروم کردم مطالب پراکنده خیلی زیاده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or