( Layken )
عضو تحریریه
در اون قسمتی که بیگ باس با چشمونی گریون داشت به مادر بیس نگاه می کرد یک حسی بهم دست میده که برم وسط جنگ بگم لاشیا بیگ باس مارو ناراحت می کنید همتون رو......می کنم
خوب یه چیز دیگه ! تو همون عکسی که گذاشتم بیگ باس رو زمینه و ولگین داره نزدیک میشه به کله باندپیچی شده نگاه کنید-انگار موهاش مشخصه ! چه رنگیه !؟ یکم شبیه موهای چیکو نیست ؟ البته ممکنه منم اشتباه بکنم ولی مطمئنم این باندپیچیه همون چیکوئه ! گیریم که وقایع GZ عینا بعد PW باشه.اونجا چیکو 12 سالش بوده.12+9سال کما = 21 سال سن ! که خوب خیلی باحال میشه آخه بیگ باس همیشه سعی داشت که با اچیکو مثل یه مرد رفتار کنه ( PW )
کلا من بدجوری فکر مشغوله ! باید آ«الیز کنم و حسابی تحقیق کنم ! الان تریلر 13 دقیقه ای هم داشتم میدیدم بنظرم اومد که که صورت سوخته رامون گالوز یا ولگین باشه . حال PW رو تموم نکردم که بدونم گالوز چی میشه ولی ولگین که آتیش گرفت آخر 3 ـش ( نیروی الکتریسیته و آب و... که رو شگوهاد مردش )
اون سایکو مانتیسم بچه ها درست میگن واسه باس توهم ایجاد میکنه که مسیر درستو بیابه !
یه سئوال. راجع به پیشینه فرانک اطلاعاتی هست ؟
مرسی من بیشتر میخوام یه متن بی نقص رو داشته باشیخوب کاری می کنی که انتقاد می کنی و نظر مخالف رو می گی چون من بیشتر منتظر همین نظراتم.
بله خیلیا پییچیده میکنن قضیه رو ولی این که بگیم eshmael خیالیه اطلاعات غلطی نیست فقط یه نظریست و اونقدر هم پیچیدش نکردیم کردیم؟ :dدر مورد اون مردی که صورتش باند پیچیده شده اس متاسفانه من تریلر دوم رو ندیدم و شاید حق با شما باشه
اما در کل بعضی ها خیلی دیگه تریلر رو واسه خودشون پیچیده می کنن مثلا چیکو که درون قفس زندانی شده اسمش رو هم به زبون میارن حالا چرا دوستان دنبال اینن که این یکی دیگس من نمی دونم، اطلاعات علط باعث میشه هم خودشون سردرگم شن هم بقیه
بله حق با شماست این تو مصاحبه ی آخر با کوجیما معلوم شد فکر کنمAs for the point on the timeline: Ground Zeroes takes place almost immediately after Peace Walker, and Phantom Pain 9 years later, roughly around 1984.
بله خیلیا پییچیده میکنن قضیه رو ولی این که بگیم eshmael خیالیه اطلاعات غلطی نیست فقط یه نظریست و اونقدر هم پیچیدش نکردیم کردیم؟
بازم سلام.م:biggrin1:
من یه چیزی یادم اومد در مورد دایاموند داگز !
اشاره ای شده منطقه ای که اسنیک پایگاه جدیدشه کجاست ؟
اگه درست یادم باشه قاره ای که بیشترین درصد جواهرات و طلا و ... رو داشت آفریقا بوده ! ( درست یادم نیست که درست میگم یا نه ولی چک میکنو اگر غلط بود اینجا ویرایش میشه )
diamond = آفریقا
dogs = بیگ باس اینا ؟ صورت سوخته ؟ سیاه پوستا ؟
اگر اشتباه کرده بودم بهم بگین حتما ولی مطمئنم که اشتباه نیست :biggrin1:!:biggrin1:
حالا اینم یه حدس از منطقه عملیاتیه بازیه اگه معرفی نشده باشه :biggrin1:و از اونجایی که اپن ـه بازی احتمالا مادر بیس جدید تو آفریقا باشه !
نه معلوم نیست...یه جا خوندم که وقایع GZ ده روز بعد از PW هستش یعنی همون 1974 و نه سال هم کما که میشه 1983 حالا معلوم نی از این 1983 تا چقدر ادامه پیدا میکنه!من دیروز که MGS 1 رو میزدم یه سری اطلاعات بدردبخور دیگه فهمیدم که امیدوارم تو این نسخه ببینیم .
فرانک یاگر ستوان ارشد بیگ باس بوده ( مورداعتماد ترین فردش بوده ) به احتمال 100 درصد تو این شماره ببینیمش چون مربی سالید اسنیک هم بوده ( درکنار میلر )
بیگ باس هم که به صلاح الدین معروفه باید بدونین طبیعتا ! و اسنایپر ولف رو فکر کنم نجات داده بوده...
کلا من الان چون دقیق یادم نیست میپرسم.مشخص شده وقایع بازی تا چه دوره ایه یا نه ؟ احتمال داره تا سال 2000 باشه ؟