نينتندو فكر ميكند ما احمق هستيم

benjohn

کاربر سایت
idiots610.jpg



من هميشه نينتندو را به عنوان يكي از بهترين سازندگان بازي در اين صنعت در نظر گرفته ام. بجز بازي هاي احمقانه و نادري مثل Wii Music هميشه نينتندو بهترين عنوانها را توليد كرده است. با گفتن اين مطالب اين نكته را هم اضافه كنم كه هيچگاه نينتندو دست از انجام كاري كه مرا بسيار آزرده خاطر ميكند بر نداشته است. به نظر ميرسد نينتندو فكر ميكند كه اكثر طرفدارانش يك احمق به تمام معنا هستند.

من فقط به راهنماهايي هاي بسيار طولاني و گسترده اش در بازيهاي اخير اشاره نميكنم شايد اينها خيلي جلوي لذت بردن شما در بازي را نگيرد. بلكه بيشتر به اصرار نينتندو بر توضيح ساده ترين و ابتدايي ترين موضوعاتي دارم كه هر گيمر در اين روزها با آن آشنايي دارد.

براي مثال وقتي قصد داشتم بازي Mario & Luigi: Dream Team را تحليل كنم ومقاله اي بنويسم مجبور شدم ساعتها وقت صرف كنم تا بلاخره از دست آموزشهاي بازي خلاص شوم و بتوانم بازي كنم. من تمام شماره هاي اين بازي را بازي كرده ام اما اين مسئله جلوي ستاره كوچولو را نگرفت تا ساده ترين مسائل را با تفضيل برايم تو ضيح ندهد. تمام چيزي كه ميخواستم اين بود كه بازي شروع شود و بتوانم آن را بازي كنم ولي مجبور بودم كوهي از نوشته مربوط به آموزش هاي ابتدايي را مطالعه كنم.

اين مشكل در بسياري ديگر از عناوين نينتندو وجود دارد من حداقل صد ساعت را در دنياي Animal Crossing: New Leaf گذرانده ام و حاضرم شرط ببندم حداقل پانزده ساعت از آن زمان صرف خواندن سلام واحوال پرسي Reese, Timmy, Tommy, and Blathers شده است. چرا نميتوانم با زدن كليد A تمام اين نوشته هايي را صدها بار خوانده ام را رد كنم؟

به گمانم نينتندو فكر ميكند كه اكثر طرفدارانش احمق هستند و اين را در بازيها و منوآلهايش به خوبي اثبات ميكند.

نگاهي به عكسي از دفترچه راهنماي 3DS در بازار ژاپن بيندازيد


idiots610-2.jpg



چون احتمالا ژاپني نميدانيد بگذاريد برايتان ترجمه كنم

1. يك ليوان كامل آب روي كنسولتان نريزيد.
2. از كنسولتان به عنوان نشيمنگاه استفاده نكنيد.
3. آنقدر بازي نكنيد كه سرتان گيج برويد و چشمانتان شبيه ضربدر شود.
4. نور اينفرارد كنسول رادر چشمتان فرو نكنيد
5. دور دو شاخه برق زنجير فلزي نپيچيد چون علاوه بر خطر برق گرفتگي دو شاخه در پريز فرو نميرود
6. با كنسولتان گلدان مورد علاقه مادرتان را نشكنيد دعوايتان ميكند.

شايد وقت آن رسيده باشد كه نينتندو درك كند مشتريانش كمي از درجه هوش(IQ) بهره مندند.


نويسنده: Dan Ryckert

منبع
 
یه مقدار نویسنده تند نوشته و سخت گرفته بنظرم :d
اون تصاویر هم بیشتر بامزس تا توهین.
اون مورد زنجیر هم در واقع اشاره یه شی فلزی داره نه صرفن زنجیر!
چون تجربه ای بابت وی یو یا 3ds ندارم قضاوتی هم ندارم دربارشون ولی متنو اعتقاد دارم یخورده تند کار شده.
 
1-آب را هدر ندهید.
2. ممکن است کنسول ** *** *** *** شود.
3.اگر چشمان ضربدری دارید با قلم بازی نکنید.
4.کنسول را چشم نزنید , مخصوصا اگر چشم شما قزمز میباشد.
5.مواظب باشید دوشاخه گردنبند قرطی به خود نبسته باشد.
6.اگر متوجه شدید گل درون آب نیست با کنسول در هوا لوگوی Nike رسم کنید.
 
آخرین ویرایش:
1-آب را هدر ندهید.
2. ممکن است کنسول ** *** *** *** شود.
3.اگر چشمان ضربدری دارید با قلم بازی نکنید.
4.کنسول را چشم نزنید , مخصوصا اگر چشم شما قزمز میباشد.
5.مواظب باشید دوشاخه گردنبند قرطی به خود نبسته باشد.
6.اگر متوجه شدید گل درون آب نیست با کنسول در هوا لوگوی Nike رسم کنید.

=))
خیلی بامزه بود این.
=====================
به دور از شوخی، من یه موردی را باید بهش اعتراف کنم. البته این در مورد عکسیه که آقای احسان اول مقالشون گذاشته و البته مربوط به این قسمت مقاله:
براي مثال وقتي قصد داشتم بازي Mario & Luigi: Dream Team را تحليل كنم ومقاله اي بنويسم مجبور شدم ساعتها وقت صرف كنم تا بلاخره از دست آموزشهاي بازي خلاص شوم و بتوانم بازي كنم. من تمام شماره هاي اين بازي را بازي كرده ام اما اين مسئله جلوي ستاره كوچولو را نگرفت تا ساده ترين مسائل را با تفضيل برايم تو ضيح ندهد.
راجع به این قسمت باید بگم، شاید فقط چند نفر باشن که در مورد یک بازی اطلاعات زیادی داشته باشن و یا مدت زمان زیادی را توی دنیای اون بازی صرف کرده باشند و با همه چیزش آشنا باشند. اما شاید یکی مثلا مثل من که تا الان بازی های jrpg که خیلی هم پیچیده هستن را بازی نکردم و یا میخوان قسمت دوم بازی ای را انجام بدن که دنیای وسیعی داشته باشه، این آموزش های به نظر خیلی ساده و پیش پا افتاده، کاملا هم کاربردی و مفید باشه ;)
اما در مورد اون عکسه هم باید بگم که (البته کاملا شخصیه) من خودم خیلی دوست دارم همه اطلاعاتی را که بازی میده حتی ابتدایی ترین هاش را، کامل بخونم. چون احساس میکنم اینجوری میشه کامل به بازی و داستانش و سیستم بازی آشنا شد. البته باز هم میگم این نظر شخصیه منه :d شاید درست نباشه ;)
 
اتفاقا اگه ایشون تو سال یک حرف به دور از ترول کردن گفته باشن همیهنه.مخاطب های نسول های نینتندو واقعا کم سن و سال هستن و این چیزا براشون لازمه.
اگه برات سخت نیست بی زحمت launch event یکی از کنسول های اخیر نینتندو رو نگاه کن,ببین چقدر از این جمعیت بچه هستند.:)الکی جمع بندی نکنید خواهشا
 
تا جاییکه یادمه اکثر عناوین نینتندو +3 هست. چون اینا سواد خواندن و نوشتن ندارن واسه همین مجبورن هی بهشون توضیح بدن اونم با رسم شکل.
معني 3+ را فكر كنم شما برات سوتفاهم شده معنيش اين نيست كه بچه ها ي 3 ساله بايد بازي كنن يعني 3 به بالا ميتونن استفاده كنن. بازي بزرگي مثل Gran Turismo هم رده بندي سنيش 3+ هست يعني اونم بدرد بچه سه ساله ميخوره؟
 
اتفاقا اگه ایشون تو سال یک حرف به دور از ترول کردن گفته باشن همیهنه.مخاطب های نسول های نینتندو واقعا کم سن و سال هستن و این چیزا براشون لازمه.
الان شما که بیشتر از هر کس دیگه ای داری ترول میکنی هیچ خیالی نیست نه؟؟!! جمع بستن به صورت کلی چطور؟؟!! و از همه مهمتر از روی هوا حرف زدن:)
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or