نينتندو فكر ميكند ما احمق هستيم

benjohn

کاربر سایت
idiots610.jpg

من هميشه نينتندو را به عنوان يكي از بهترين سازندگان بازي در اين صنعت در نظر گرفته ام. بجز بازي هاي احمقانه و نادري مثل Wii Music هميشه نينتندو بهترين عنوانها را توليد كرده است. با گفتن اين مطالب اين نكته را هم اضافه كنم كه هيچگاه نينتندو دست از انجام كاري كه مرا بسيار آزرده خاطر ميكند بر نداشته است. به نظر ميرسد نينتندو فكر ميكند كه اكثر طرفدارانش يك احمق به تمام معنا هستند.

من فقط به راهنماهايي هاي بسيار طولاني و گسترده اش در بازيهاي اخير اشاره نميكنم شايد اينها خيلي جلوي لذت بردن شما در بازي را نگيرد. بلكه بيشتر به اصرار نينتندو بر توضيح ساده ترين و ابتدايي ترين موضوعاتي دارم كه هر گيمر در اين روزها با آن آشنايي دارد.

براي مثال وقتي قصد داشتم بازي Mario & Luigi: Dream Team را تحليل كنم ومقاله اي بنويسم مجبور شدم ساعتها وقت صرف كنم تا بلاخره از دست آموزشهاي بازي خلاص شوم و بتوانم بازي كنم. من تمام شماره هاي اين بازي را بازي كرده ام اما اين مسئله جلوي ستاره كوچولو را نگرفت تا ساده ترين مسائل را با تفضيل برايم تو ضيح ندهد. تمام چيزي كه ميخواستم اين بود كه بازي شروع شود و بتوانم آن را بازي كنم ولي مجبور بودم كوهي از نوشته مربوط به آموزش هاي ابتدايي را مطالعه كنم.

اين مشكل در بسياري ديگر از عناوين نينتندو وجود دارد من حداقل صد ساعت را در دنياي Animal Crossing: New Leaf گذرانده ام و حاضرم شرط ببندم حداقل پانزده ساعت از آن زمان صرف خواندن سلام واحوال پرسي Reese, Timmy, Tommy, and Blathers شده است. چرا نميتوانم با زدن كليد A تمام اين نوشته هايي را صدها بار خوانده ام را رد كنم؟

به گمانم نينتندو فكر ميكند كه اكثر طرفدارانش احمق هستند و اين را در بازيها و منوآلهايش به خوبي اثبات ميكند.

نگاهي به عكسي از دفترچه راهنماي 3DS در بازار ژاپن بيندازيد

idiots610-2.jpg

چون احتمالا ژاپني نميدانيد بگذاريد برايتان ترجمه كنم

1. يك ليوان كامل آب روي كنسولتان نريزيد.
2. از كنسولتان به عنوان نشيمنگاه استفاده نكنيد.
3. آنقدر بازي نكنيد كه سرتان گيج برويد و چشمانتان شبيه ضربدر شود.
4. نور اينفرارد كنسول رادر چشمتان فرو نكنيد
5. دور دو شاخه برق زنجير فلزي نپيچيد چون علاوه بر خطر برق گرفتگي دو شاخه در پريز فرو نميرود
6. با كنسولتان گلدان مورد علاقه مادرتان را نشكنيد دعوايتان ميكند.

شايد وقت آن رسيده باشد كه نينتندو درك كند مشتريانش كمي از درجه هوش(IQ) بهره مندند.

نويسنده: Dan Ryckert

منبع

اون دفترچه مال ژاپنش هیچ مشکلی نداره,خیلی ها که کم سن و سال هستند , ممکنه این کار ها رو بکنند.
1. يك ليوان كامل آب روي كنسولتان نريزيد.
ضد اب نیست.
کنسول توانایی تحمل کردن وزن شما را ندارد.
این هم که واضح هست.
این هم همینطور
5. دور دو شاخه برق زنجير فلزي نپيچيد چون علاوه بر خطر برق گرفتگي دو شاخه در پريز فرو نميرود
کمی مسخره هست این
این هم احتمالا برای شتاب سنج گفته,ربطی هم به گلدون و این حرف ها نداره.

@ فرشاد و بنيامين

از حق نگذريم راستيتش اين گله ي شخص خودمم بوده وقتي ديدم يكي ديگه هم با من هم نظره يكم قلقلكم اومد البته اگر با نويسنده مقاله آشنا باشيد ميدونيد كه خودش از فن هاي دو آتيشه نينتندوست

ژاپنی ها عاشق این قضایا خنده دار هستن! به انیمه یا فیلماشون نگاه کنید میبینید که چیزایی که برای ما مسخرس برای اونا شدیدا خنده داره!
البته قبول دارم این شوخیهاش برای ما خیلی احمقانه و مسخرس! اگه مخاطب کنسول 3ds بزرگسالانن(با توجه به بازیایه لانچش) پس نباید طوری برخورد کنه که چیزی نمیفهمن

@ فرشاد و بنيامين

از حق نگذريم راستيتش اين گله ي شخص خودمم بوده وقتي ديدم يكي ديگه هم با من هم نظره يكم قلقلكم اومد البته اگر با نويسنده مقاله آشنا باشيد ميدونيد كه خودش از فن هاي دو آتيشه نينتندوست
نینتندو متاسفانه یک مشکلی داره,اون هم این هست که بعضی وقت ها توی بازی هایی مثل زلدا اگر نخونی ببینی طرف داره چی می گه,اصلا نمی تونی مرحله رو رد کنی.
من متاسفانه این بازی هایی که ایشون می گه رو بازی نکردم اما حتما بخش مهمی بوده این صحبت ها
برای اون دفترچه راهنما هم توضیح دادم که چیز عجیبی نیست.

غیر از اون دوشاخش بقیش مشکلی نداره تو دفترچه راهنما اتفاقا خوبه که فکر اینجاش رو هم کرده که ممکنه خریدار تجربه استفاده قبلی از این وسیله یا مشابهش رو اصلا نداره .. اما اگه واقعا نشه توضیحات آموزشی بازی رو رد کرد اینش خیلی بده !! مند که بازی نکردم و نمیدونم و تا حالا کنسولاش رو نداشتم(غیر از اون 8 بیتیه:d) و نمیخوام صد سال هم بدوونم و یه کنسولش رو داشته باشم

خوب مخاطب های کنسولهای نینتیدو معمولا افراد کم سن و سال هستن که برای درک بهتر وسایل الکترونیکی هنوز آماده نشدن و باید هم با تصویر هم با نوشته به اونها این چیزها گفته بشه..

@ فرشاد و بنيامين

نه نه نه فک نکن که منظورم اینه که چیزی که ترجمه کردی مسخرس نه کلا داشتم میگفتم :d

آره یه دوستمون بالا گفت که نینتندو اومده به جا یه سری عکس که تو همه کالا ها هست (عکس نمیدونم آب نریزید و ضربه نزنید و . . .) یه سری عکس و جمله های خودمونی گذاشته

Terova هم درست میگه چون مخاطبانش فقط بزرگسالان نیستند و خیلی از بچه های کوچیک ازش استفاده میکنن

نینتندو متاسفانه یک مشکلی داره,اون هم این هست که بعضی وقت ها توی بازی هایی مثل زلدا اگر نخونی ببینی طرف داره چی می گه,اصلا نمی تونی مرحله رو رد کنی.
من متاسفانه این بازی هایی که ایشون می گه رو بازی نکردم اما حتما بخش مهمی بوده این صحبت ها
برای اون دفترچه راهنما هم توضیح دادم که چیز عجیبی نیست.
حالا اون عكس كه هيچي بيشتر قصدش شوخي و مزاح بوده ولي در مورد بخش اول صحبتش من حرف دارم

خودم به شخصه از سال 74 به اين ور فن نينتندو ام. براي مني كه با بازيهاي نينتندو بزرگ شدم خسته كنندست كه تمام آموزشها رو بخونم اوكي قبول دارم براي خيليا لازمه اما حداقل اجازه اين رو بده كه بشه Skip كرد يا يه راه حل بهتر مثل اكثر ابزيا يه قسمت Tutorial بذاره كه هر كسي خواست استفاده كنه.

خودم به شخصه از سال 74 به اين ور فن نينتندو ام. براي مني كه با بازيهاي نينتندو بزرگ شدم خسته كنندست كه تمام آموزشها رو بخونم اوكي قبول دارم براي خيليا لازمه اما حداقل اجازه اين رو بده كه بشه Skip كرد يا يه راه حل بهتر مثل اكثر ابزيا يه قسمت Tutorial بذاره كه هر كسي خواست استفاده كنه.
کاملا صحیح,خودم هم بعضی مواقع حالم بد می شه از این قسمت اما باز خوبیش این هست که تو خیلی از بازی ها اجباری نیست.

البته من AC و M&L DT رو بازی نکردم!! ولی بازی های قدیمی نینتندو اصولاً دیالوگ هاش کاربردی و بدردبخور بودند.نمونه اش ماریوی خودمون که به من همچین چیزی به یاد ندارم.زلدا ام که زبونش دیالوگه :دی
البته اون مورد پنجم دفترچه راهنما ته خنده بود ولی شخصّه اینو برای خریدارهای زیر 7 سال نوشتن دیگه :دی

. يك ليوان كامل آب روي كنسولتان نريزيد.

من که فکر می کنم این قضیه صرفا جنبه ی فان داره و شوخی کرده نه چیزه دیگه ای ! بحث توهین به مخاطب و اینا نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or