نویسنده sucker punch ادامه the order 1886 را معرفی کرد

بنظر شما ادامه the order 1886 ساخته خواهد شد؟ آیا منتظر آن هستید

• بله

رای‌ها: 49 76.6%
  • خیر

رای‌ها: 8 12.5%
  • نهههههههههههههههههههههههههه

رای‌ها: 7 10.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    64

JohnnySilverhand

کاربر سایت
112225

نویسنده استودیو sucker punch آقای Jordan Lemos که مشغول کار بر روی عنوان مورد انتظار ghost of tsushima است اخیرا در پادکستی از وجود ادامه عنوان نه چندان موفق the order 1886 رونمایی کرد

" آخرین بار شنیدم که آنها واقعا درحال ساخت قسمت دوم بودند اما نمی دانم که در آن زمان تا چه مرحله ای توسعه آن را پیش برده بودند پس بیایید امیدوار باشیم که قسمت دوم همان چیزی باشد که مردم می خواهند"

در چند ساعت اخیر حرف های زیادی درباره ادامه این عنوان زده شد و Jordan Lemos در جواب گفت "من هیچی درباره قسمت دوم نمیدانم"

بنظر شما این عنوان معرفی خواهد شد؟

منبع
Sucker Punch Writer 'Reveals' The Order: 1886 Sequel

آخرین ویرایش:
یعنی هر وقت یاد گند زدن به پتانسیل ها میوفتم اسم این بازی میاد تو ذهنم
خدای پتانسیل بود نمیدونم چرا اینکار کردن با بازی حتی گان پلی بازی یکی از بهترین گان پلی هایی بود که دیده بودم چقدر طراحی سلاح هاش خوف بود
تا اومدیم دستمون گرم شه بازی تموم شد:|
امیدوارم سونی دیوونه بازی درنیاره چون واقعا هر کی یاد بازی میوفته میفهمه چقدر پتانسیل داره
بازی میتونه یکی از بهترین لانچ های کنسول نسل بعد بشه
به امید برگشت دوباره بازی

امیدوارم ادامش ساخته بشه ومشکلات نسخه قبل رو حل کنن. نکات مثبت بازی هم اتمسفر عالی- گان پلی فوقالعاده-داستان عالی- و همچنین انیمیشن های بینظیرش.....
بعدش اون وقت کدوم بخش بازی مشکل داشت که باید حل بشه؟!:دی
انصافا گان پلی بازی خوب بود؟:دی

بعدش اون وقت کدوم بخش بازی مشکل داشت که باید حل بشه؟!:D
انصافا گان پلی بازی خوب بود؟:D
گان پلی بازی سنگین بود در عین حال لذت بخش
مشکلات بازی هم طراحی مراحل بد و بسته بودنشون.
میان پر ده های طولانی و کات خوردن های بی موقع.
هوش مصنوعی ضعیف
نبود تنوع در گیم پلی
باس فایت های تکراری

بازی اصلن به حقش نرسید انصافن.
یجورایی میتونم با تست یه غذای عالی مقایسه ش کنم فقط تست! اجازه ندادن سیر شیم:D
بیشتر کسایی هم که بازی کردن همین حس و داشتن و مشتاق واسه ادامه ولی با رفع ایرادهای اساسی بازی.
بنظرم لایق یه شانس دوباره هستن :)

اره 1 تست بدمزه

نه من نه خیلی های دیگه مشتاق ادامش نیستم پتانسیل با اینکه بازی از پایه مشکل داره فرق می کنه بازی فقط حال و هوای قدیمش عالی بود.

اره 1 تست بدمزه

نه من نه خیلی های دیگه مشتاق ادامش نیستم پتانسیل با اینکه بازی از پایه مشکل داره فرق می کنه بازی فقط حال و هوای قدیمش عالی بود.
نتیجه نظرسنجی تا حالا چیز دیگه ای نشون میده :-":D

یعنی در حدی که این بازی به من چسبید در حد بلادبورن بود تا الان نزدیک 8 بار این بازی رو تموم کردم...یک بازی همه چی تمام که قربانی ضعیف گیم پلی شد، دوستان واقعا واضع بینانه به این بازی نگاه کنید.
مثل چند چپتر بازی همین طوری راه رفتن و عبور از موانع بود در حالی که میتونستن با اضافه کردن چند قسمت گیم پلی به بازی نتنها تموم مشکلات بازی رو حل کنند بلکه به یکی از بهترین بازی ممکن هم برسند، بعضی بازی هم مثل ویچر 150 ساعت حرف زدن دارند 50 ساعت هم گیم پلی ولی مشکلی نیست چون گیم پلی ویچر هم تکامل درش بود، ولی این بازی با وجود این که سیستم تیراندازی فوق العاده ای داشت، طراحی دشمنان و مخصوصا گریگنه ها و باس فایت ها عالی بود دچارکمبود گیم پلی بود که بیشتر بازی رو شبیه یک فیلم میکرد!
این بازی همچون بلادبورن هم طراحی ویکتورایی داشت، یک اتمسفر سنگین و تاریک در لندن، اتمسفر لاوکرافتی، ترس از ناشناخته ها و داستان مرموز، وجود گرگینه ها ، پیشرفت چشمگیر و خارق العاده در بازی در اون محیط تاریک و ترسناک و غیر عادی خیلی شبیه به بازی های لاوکرافتی مخصوصا بلادبورن بود!
خیلی دوست دارم ادامه بازی درست بشه و پیم پلی بازی رو بهبود بدن و یک دل سیر دوباره بشینم پایی این بازی، ر چند اخر بازی هم طوری تموم میشه که حتما قبل از انتشارش میخواستن این بازی رو به یک سری تیبدیل کنند که بعد از شکستش بیخیالش شدن، وگرنه الان ما باید منتظر نسخه متعددش میبودیم!
گرافیک بازی هم نمیدونم چی بگم مخصوصا قیزیک ریختن ذرات اون اسلحه های برقی! واقعا گرافیک بازی چیزی حساب شده وعالی بود مخصوصا فیزیک بازی که خیلی خوب کار شده بود...

اره 1 تست بدمزه

خوشمزه ترین تست جدید نسل:دی
همممم.... این نسل IP جدیدی که اندازه این بازی بهم حال داده باشه یادم نمیاد:دی (غیر از LIS ... که اونم بازیی نیست که به عنوان یک بازیه ادامه دار بخوامش:دی )

به نظرم تمام مشکلات the Order قابل حل شدنه و پایه ی کلی بازی خیلی خوب بود:دی
اصلی ترین مشکل اینه با اون تبلیغات عظیم، اپیک فیل شد:| و سخته زنده کردن چنین IPیی... بازی +90 هم بسازی باز اون دید منفی رو خیلیا دارن احتمالا...

---
در مورد نصفه بودن بازی... مدت زمان بازی کم بود درست...ولی نصفه، برای بازی هایی که ادامه دار قراره باشن(و اینم از روز اول میگفتن هست...اگر چنین نمیشد! ) قبول ندارم... اگر اینجوره GOW II آشغال ترین بازیه تاریخه(در کف گذاریش چند برابر بیشتر اوردر بود:دی ) یا همین GOW اخیر که ... :دی
کلا قبول ندارم این ایرادی که گرفته میشه رو:p

---
خدایی هروقت اسم این بازی میاد داغ دلم زنده میشه:(
کاش حداقل حال نمیداد بازیش یا یه جورایی تو تاریخ گم و گور میشد ... :(

خوشمزه ترین تست جدید نسل:D
همممم.... این نسل IP جدیدی که اندازه این بازی بهم حال داده باشه یادم نمیاد:D (غیر از LIS ... که اونم بازیی نیست که به عنوان یک بازیه ادامه دار بخوامش:D )

به نظرم تمام مشکلات the Order قابل حل شدنه و پایه ی کلی بازی خیلی خوب بود:D
اصلی ترین مشکل اینه با اون تبلیغات عظیم، اپیک فیل شد:| و سخته زنده کردن چنین IPیی... بازی +90 هم بسازی باز اون دید منفی رو خیلیا دارن احتمالا...

---
در مورد نصفه بودن بازی... مدت زمان بازی کم بود درست...ولی نصفه، برای بازی هایی که ادامه دار قراره باشن(و اینم از روز اول میگفتن هست...اگر چنین نمیشد! ) قبول ندارم... اگر اینجوره GOW II آشغال ترین بازیه تاریخه(در کف گذاریش چند برابر بیشتر اوردر بود:D ) یا همین GOW اخیر که ... :D

---
اول اینکه منم اون قدری که بازی order اجازه تجربه داده بود از بازی لذت بردم و درگیر داستان بازی شدم. ولی جدا این بازی ادامه دار کردنش حالت bait کردن ملت داره. بازی مثل God of War 2 بازی بود که ما آخرش رفتیم سر خود زئوس ولی نشد انتقام خودش رو بگیره کریتوس اونجا، هدفی که تو order اول کار معرفی میشه اصلا یک تویست پیدا میکنه بد کلا میره برای بازی بعدی! برای این میگم این بازی نصف هست دقیقا تو اوج بازی یک دفعه تموم میشه! درسته GOW2 واقعا آخرش آدم میره تو کف ولی اون کجا این کجا! بعد GOW بازی بود که نسخه اولش حسابی ترکوند بعد رفتند سمت نسخه دوم و برنامه ریزی برای قسمت سوم! این بازی از همون اول یک چیز درست و کامل تحویل نداد، یک جوری هم تموم کرد که کلا آدم تو کف بمونه! GOW 2018 هم همین طور بازی یک هدف مشخص داره و بسیار عالی جلو میره، درسته خیلی چیزا باز میشه، ولی حداقل آخرش یک جمع بندی درستی داره، Order یکی از دلیل های اصلی که رو اعصاب هست همین که بازی رسما نصف و نیمه تموم شد که بقیه بشه برای نسخه بعدی! (البته امید وارم جدی نسخه بعدی باشه چون واقعا دنیای خیلی جالب و خاصی رو تو همین چیزی که هست تحویل داد و مخاطب رو کامل جذب کرد)
مثلا تو سینما یک چیزی که الان تو ذهنم هست قضیه Jurassic world بود، که فیلم اول برای خودش یک چیز کامل بود و تو قسمت دوم اومد داستان رو جوری برد جلو که ادامه دار باشه! ولی بازم یک داستان چهار چوب داری رو تحویل میده! order ولی هر جوری دفاع کنی جایی که بازی تموم میشه جمع بندی درستی نمیکنه!

یکی از بهترین بازیهایی که این نسل بازی کردم the order بود . واقعا لذت بردم و منتطر ساخت ادامه بازی هستم. تنها ایراد بازی کوتاه بودنش بود وگرنه از لحاظ گیم پلی و گرافیک و داستان عالی بود

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

نتیجه نظرسنجی تا حالا چیز دیگه ای نشون میده :-":D

خوب این تنها دلیلش فن بیس قوی سونی هست که 1 عده بی چون و چرا فقط ازش حمایت می کنن مشابه اپل با ایفونش

این بازی نصفه صفحه که بود مات که بود گان پلیش که معمولی بود مخفی کاریش که افتضاح هوش مصنوعی تعطیل داستان تو دیوار کوتاهم که بود تنوعش هم که کم بود اصلا پتانسلیش کجاش بود نمی دونم می گم فقط حال و هوای لندن قدیمش خیلی خوب بود.

با این متا در روزگاری که همه بازی ها هم اپن ورد شدن سونی بهترین کار رو کرده هم برای این بازی هم DRIVE CLUB من فقط با ادامه ندادن کیلزونش مشکل دارم که شاید برای نسل بعدی امیدی باشه که بالاخره با گرافیک E3 14 سال پیش که همه رو گول زد این بار بتونه واقعا زندش کنه.

خوب این تنها دلیلش فن بیس قوی سونی هست که 1 عده بی چون و چرا فقط ازش حمایت می کنن مشابه اپل با ایفونش

این نمیتونه "تنها" دلیلش باشه!
الان من فن سونی طبق نظر شما باید بلدبورن رو بدون چون و چرا بخرم و منتظر ادامه ش باشم درسته؟
در حالی که نه سبکش و دوست دارم و نه ادامه ش رو.
بازی ماشین هم دوست ندارم پس نه علاقه ای به gt دارم و نه ادامش.
پس حرف شما اینجا اعتبارشو از دست میده.
کسایی که مثل من بازیو دوست داشتن به خاطر خوده بازی دوست داشتن نه صرفن اسم سونی!
یکم سعی کنیم جای بقیه قضاوت نکنیم بهتره.

بقیه مواردی هم که گفتید نظر شخصی بود و بحثی توش ندارم چون به سلیقه ربط داره.

خوشمزه ترین تست جدید نسل:D
همممم.... این نسل IP جدیدی که اندازه این بازی بهم حال داده باشه یادم نمیاد:D (غیر از LIS ... که اونم بازیی نیست که به عنوان یک بازیه ادامه دار بخوامش:D )

به نظرم تمام مشکلات the Order قابل حل شدنه و پایه ی کلی بازی خیلی خوب بود:D

---
در مورد نصفه بودن بازی... مدت زمان بازی کم بود درست...ولی نصفه، برای بازی هایی که ادامه دار قراره باشن(و اینم از روز اول میگفتن هست...اگر چنین نمیشد! ) قبول ندارم... اگر اینجوره GOW II آشغال ترین بازیه تاریخه(در کف گذاریش چند برابر بیشتر اوردر بود:D ) یا همین GOW اخیر که ... :D

---
مشکلات بازی قابل حل شدنه ولی چند تا چیز میخواد،یه کارگردان درست و حسابی در حد کوری بارلگ،داستان نویس درست و حسابی،و کسیایی که توی طراحی مراحل کارشون درست باشه،ظاهرا توی اون استدیوی RAD از این خبرا نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or