نویسنده sucker punch ادامه the order 1886 را معرفی کرد

بنظر شما ادامه the order 1886 ساخته خواهد شد؟ آیا منتظر آن هستید

• بله

رای‌ها: 49 76.6%
  • خیر

رای‌ها: 8 12.5%
  • نهههههههههههههههههههههههههه

رای‌ها: 7 10.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    64

JohnnySilverhand

کاربر سایت
112225

نویسنده استودیو sucker punch آقای Jordan Lemos که مشغول کار بر روی عنوان مورد انتظار ghost of tsushima است اخیرا در پادکستی از وجود ادامه عنوان نه چندان موفق the order 1886 رونمایی کرد

" آخرین بار شنیدم که آنها واقعا درحال ساخت قسمت دوم بودند اما نمی دانم که در آن زمان تا چه مرحله ای توسعه آن را پیش برده بودند پس بیایید امیدوار باشیم که قسمت دوم همان چیزی باشد که مردم می خواهند"

در چند ساعت اخیر حرف های زیادی درباره ادامه این عنوان زده شد و Jordan Lemos در جواب گفت "من هیچی درباره قسمت دوم نمیدانم"

بنظر شما این عنوان معرفی خواهد شد؟

منبع
Sucker Punch Writer 'Reveals' The Order: 1886 Sequel

آخرین ویرایش:
هیشکی بیشتر از @Akiba خوشحال نمیشه البته ساکر پانچ فعلا تو خود ghost مونده اندر خم یک کوچه تا اون خیلی زمان مونده
تیتر خبر رو خوندم از خوشحالی میخواستم موبایل رو بندازم هوا!

ولی متن... :( اون "آخرین بار" دقیقا کِی بوده؟ :( آخه از اول واقعا میخواستن یه بازیه دنباله دار بسازن و واقعا تو فکرش بودن...
من ادامه اینو میخوام.... میخوااااااام:((

تیتر خبر رو خوندم از خوشحالی میخواستم موبایل رو بندازم هوا!

ولی متن... :( اون "آخرین بار" دقیقا کِی بوده؟ :( آخه از اول واقعا میخواستن یه بازیه دنباله دار بسازن و واقعا تو فکرش بودن...
من ادامه اینو میخوام.... میخوااااااام:((
یکی ادامه این یکی هم ادامه Ryse هر دو حیف شدن یکسری تغییراتی گیم پلی جفتشون نیاز دارن

• Like
Reactions: s.1
یکی ادامه این یکی هم ادامه Ryse هر دو حیف شدن یکسری تغییراتی گیم پلی جفتشون نیاز دارن
Ryse حداقل بازی یک جایی درست شروع شد، و نسبتا مناسب تموم شد. نیمه کاره چیزی ول نشد. حالا شاید مورد های باشه تو اون دنیا که بشه پرداخت بیشتری داشته باشه، ولی بازی برای خودش داستانش کامل بود.
Order 1886 ولی کاملا Cliff hanger بود پایان بازی! بازی بدک نبود ولی دقیقا جایی که به نظر من به اوج خودش رسید زدن بازی رو تموم کردن! بازی واقعا نصف و نیمه بوده! دنیای قشنگی ساخته بودن، خیلی چیزا رو باز کردن، بعد یک دفع ول کردن بازی رو! کاملا شکست بازی حقشون بود واقعا بازی ناقص بوده از نظر من. اگر ادامه بدن حتما بازی رو تهیه میکنم چون واقعا فکر کلی بازی جذاب بوده، ولی خیلی خیلی کار داره! و باید یک داستان درست حسابی تحویل مردم بدن! نه اینکه 10 تا مطلب باز بشه بعد بگن بقیه برای بازی بعدی. کلا دل پری دارم از ready at dawn سر این بازی، بازی کاملا پتانسیلش رو داشت که بترکونه، ولی ماست مالی کردن رفتن....

Ryse حداقل بازی یک جایی درست شروع شد، و نسبتا مناسب تموم شد. نیمه کاره چیزی ول نشد. حالا شاید مورد های باشه تو اون دنیا که بشه پرداخت بیشتری داشته باشه، ولی بازی برای خودش داستانش کامل بود.
Order 1886 ولی کاملا Cliff hanger بود پایان بازی! بازی بدک نبود ولی دقیقا جایی که به نظر من به اوج خودش رسید زدن بازی رو تموم کردن! بازی واقعا نصف و نیمه بوده! دنیای قشنگی ساخته بودن، خیلی چیزا رو باز کردن، بعد یک دفع ول کردن بازی رو! کاملا شکست بازی حقشون بود واقعا بازی ناقص بوده از نظر من. اگر ادامه بدن حتما بازی رو تهیه میکنم چون واقعا فکر کلی بازی جذاب بوده، ولی خیلی خیلی کار داره! و باید یک داستان درست حسابی تحویل مردم بدن! نه اینکه 10 تا مطلب باز بشه بعد بگن بقیه برای بازی بعدی. کلا دل پری دارم از ready at dawn سر این بازی، بازی کاملا پتانسیلش رو داشت که بترکونه، ولی ماست مالی کردن رفتن....
بازی فقط مشکلش نصفه نیمه بودن نبود دیزاین کلیش هم مشکلات زیادی داشت لول دیزاین ضعیف qte های بی مورد ( مثل اون مرحله که باید مخفیانه میرفتی جلو و گارد با چاقو میکشتی) و اینکه الکی میخواستن بازی سینمایی باشه اون نصفه بودن صفحه عذاب بود ولی بنظرم یه فرصت دیگه باید بدن تازه داشت جالب میشد

بازی اصلن به حقش نرسید انصافن.
یجورایی میتونم با تست یه غذای عالی مقایسه ش کنم فقط تست! اجازه ندادن سیر شیم:D
بیشتر کسایی هم که بازی کردن همین حس و داشتن و مشتاق واسه ادامه ولی با رفع ایرادهای اساسی بازی.
بنظرم لایق یه شانس دوباره هستن :)

درود
نمیدونم دوستانی که تو سایت هستن چنتاشون یادشون هستش عرضه بازی رو؟ چندین ماه قبل از عرضه سونی تبلیغات وسیع میکرد و هایپمون به سقف چسبیده بود و خود سونی هم کلی انتظار ازش داشت.خود استدیو Ready at Dawn دائما توئیت میزدن یادش بخیر اون موقع تو توئیتر و اینستاگرام همه دسته PS4 رو جلو لبشون میگرفتن و ادای سیبیل در می آوردن همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا بازی عرضه شد و آب یخ ریخته شد روی همه هواداران و کارکنان استدیو هم که تا اون موقع دائما خبر تو توئیتر میذاشتن و مصاحبه های پر طمطراق میکردن عین برف آب شدن.گرافیک بازی و صداگذاری و داستان عالی بود نبود ولی گیم پلی کوتاه و کاتسین های طولانی و بعضا حوصله سر بر بزرگترین ایراد بود انگار سازنده ها یادشون رفته بود دارن بازی میسازن.اسلحه هایی که یکبار هم نشد ازشون درست استفاده کنم تو بازی! انگار سونی هم لج کرد و این بازی در محاق خفه شده.حتی خیلی ها مثل من منتظر یه DLC چرب و نرم واسه بازی بودن که کلا بازی رو زیر و رو بکنه و آب رفته رو به جوی برگردونه ولی...
چندین بار گفتم ، هربار بازیش میکردم حسرت میخوردم چقدر پتانسیل داشت این بازی و می تونست رقیب گیرز آف وار بشه اینور ولی افسوس...

امیدوارم ادامش ساخته بشه ومشکلات نسخه قبل رو حل کنن. نکات مثبت بازی هم اتمسفر عالی- گان پلی فوقالعاده-داستان عالی- و همچنین انیمیشن های بینظیرش.....

درود
نمیدونم دوستانی که تو سایت هستن چنتاشون یادشون هستش عرضه بازی رو؟ چندین ماه قبل از عرضه سونی تبلیغات وسیع میکرد و هایپمون به سقف چسبیده بود و خود سونی هم کلی انتظار ازش داشت.خود استدیو Ready at Dawn دائما توئیت میزدن یادش بخیر اون موقع تو توئیتر و اینستاگرام همه دسته PS4 رو جلو لبشون میگرفتن و ادای سیبیل در می آوردن همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا بازی عرضه شد و آب یخ ریخته شد روی همه هواداران و کارکنان استدیو هم که تا اون موقع دائما خبر تو توئیتر میذاشتن و مصاحبه های پر طمطراق میکردن عین برف آب شدن.گرافیک بازی و صداگذاری و داستان عالی بود نبود ولی گیم پلی کوتاه و کاتسین های طولانی و بعضا حوصله سر بر بزرگترین ایراد بود انگار سازنده ها یادشون رفته بود دارن بازی میسازن.اسلحه هایی که یکبار هم نشد ازشون درست استفاده کنم تو بازی! انگار سونی هم لج کرد و این بازی در محاق خفه شده.حتی خیلی ها مثل من منتظر یه DLC چرب و نرم واسه بازی بودن که کلا بازی رو زیر و رو بکنه و آب رفته رو به جوی برگردونه ولی...
چندین بار گفتم ، هربار بازیش میکردم حسرت میخوردم چقدر پتانسیل داشت این بازی و می تونست رقیب گیرز آف وار بشه اینور ولی افسوس...
آقا یه نکته ای رو یادم انداختی چند وقت پیش Ready at Dawn برای سالگرد بازی دو سه تا ویدیو از تکنولوژی استفاده شده تو بازی گزاشت الان با این خبر و اون ویدیو ها بنظرم احتمال معرفی بازی داره زیاد میشه فکرش بکنید لانچ تایتل ps5 همراه عمو گالاهاد:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or