نومورا: خبرهای بسیار زیادی در مورد Versus آماده انتشار است اما ...

Cloud Strife

Loyal Member
نومورا: خبرهای بسیار زیادی در مورد Versus آماده انتشار است اما فعلا اجازه صحبت در مورد آن‌ها را ندارم!

Versus-Trademark.jpg

آقای تتسویا نومورا، کارگردان و تهیه کننده Final Fantasy Versus XIII در آخرین شماره مجله فامیتسو اظهار داشته است: "من آماده‌ام که اخبار زیادی رو در مورد Versus اعلام و اطلاعات زیادی در مورد بازی منتشر کنم اما [بنا به دلایلی نامشخص] اجازه اینکار رو ندارم و دارم تلاشم رو میکنم تا برای منتشر کردن این اخبار ان [یک شخصی که در مورد هویتش اشاره‌ای نمیشه، احتمالا کیتاسه‌] رو متقاعد کنم!".

خوب بالاخره خبری‌های جالبی در مورد Versus آماده شنیدن است اما چه در سر SE می‌گذرد که همچنان این عنوان بزرگ را در سکوت خبری نگه داشته است؟ آیا قرار است اطلاعات کامل بازی به همراه خبر مالتی شدن آن سورپرایز SE در E3 امسال باشد؟

آخرین ویرایش:
تو آخرين تريلرش اول و آخر اسم PS اومد:دی تو تريلرهای قديمیش هم همين طور:دی
بازی ـی كه يه بار وسط مراحل ساخت كلا هر چی ساختن رو ريختن دور از نو ساختن مطمئنا كم خرج نبوده و اسكوئر هم اونقدر دست و دلباز نيست كه وسط پروسه ساخت بياد به تيم سازنده همچين اجازه ای رو بده.
از CG هاش هم معلومه:دی كلا FF رو ايكس باكس يعنی فحش:دی
اشتباهت همینجاست سهیل :دی آخر همه ی تریلر هاش only on ps3 داشت ولی توی آخرین تریلر کلمه ی only ـش حذف شده بود :دی دقت کن پسرم :دی
من به لحاظ تكنولوژيكي (چي گفتم
yahoo_4.gif
) و سخت افزاري گفتم.حالا فرقش چيه من نميدونم.اون دمو كم كيفيت كه بيرون اومده بود آن چنان تفاوتي نشون نميداد به لحاظ گرافيكي..
موتور ورسوس کلاً جدا از اون XIII هست و از اول مخصوص PS3 درست شده ولی XIII موتورش با هر دو یه جورایی هماهنگ بود فقط پورت مناسبی نداشت ولی این کلاً موتورش جداس :دی واسه همین حتی پورت و ایناش هم انتظار نمیره چیز مالی در بیاد :دی
این کدوم دموی کم کیفیته که میگی تا حالا هر چی اومده HD و Full HD ـش هم اومده :دی همون گیم پلی ای هم که اوایل 2011 اومد من خودم HD ـیش رو توی تاپیکش هم گذاشتم همین چند وقت پیش هم لینکش رو به علی دادم :دی برو ببین و کف کن :دی

آخرین ویرایش:
سهیل جان پسرم این از بنیه با XIII فرق میکنه :دی

من به لحاظ تكنولوژيكي (چي گفتم:d) و سخت افزاري گفتم.حالا فرقش چيه من نميدونم.اون دمو كم كيفيت كه بيرون اومده بود آن چنان تفاوتي نشون نميداد به لحاظ گرافيكي..

راستی ماکان مگه قرار نبود داستان بازی کلا از سری های قبلی جدا باشه ، پس اترو اینجا چکار میکنه ؟!

درسته اما خدایان و فالسی ها پیوند دهنده بازی های پروژه FNC هستن. یعنی Versus به لحاظ شخصیت هاش و کلا داستان هیچ ربطی به FFXIII نداره اما خدایان تو داستان Versus هم هستن. اصلا اترو اولین بار توی versus معرفی شد و بعدا به داستان XIII-2 هم اضافه شد! تو ان صحنه ای که ناکتیس و استلا با هم صحبت میکنن دارن در م.رد اترو صحبت میکنن. یکی از کلید های اصلی داستان Versus دروازه مرگ اترو هست، این افسانه که میگه برگزیدگان اترو وقتی که زمان مرگ و دیدار با خداشون نزدیک میشن نورهای سفید رنگی رو میبنن که...

Eyes that see the light of expiring souls

چشم هایی که نور روح درگذشتگان را میبیند

قطعه وکالی که همیشه تو تریلرهای Versus میشنویم اسمش سمنوس یا الهه خفته هست. تصویر لوگو بازی هم یه الهه خفته هست. تو تمام تریلرها هم بدون استثنا این جملات امدن:

The true figure is still hidden in the sleep

و این جمله که همیشه تریلر بازی به ان ختم میشه:

The figure that still lies asleep in the fantasy

خوب همه اینها به الهه خفته یا احتمالا همون اترو اشاره داره. البته میتونه مادر بیونیبرزی یا حتی خودش هم باشه چون تو متون کهن FNC امده که بیونیبرزی، خدای بزرگ، به خواب کریستالی رفته...

کلا داستان versus رو من خیلی دوست دارم. یه فضای جدی داره و به شدت وامدار هملت شکسپیر هست. همیشه نمایش های بازی با این جمله شروع میشه:

This is a fantasy based on reality

که بعد از ان این جمله معروف شکسپیر میاد:

There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.

موتور ورسوس کلاً جدا از اون XIII هست و از اول مخصوص PS3 درست شده ولی XIII موتورش با هر دو یه جورایی هماهنگ بود فقط پورت مناسبی نداشت ولی این کلاً موتورش جداس :دی واسه همین حتی پورت و ایناش هم انتظار نمیره چیز مالی در بیاد :دی
این کدوم دموی کم کیفیته که میگی تا حالا هر چی اومده HD و Full HD ـش هم اومده :دی همون گیم پلی ای هم که اوایل 2011 اومد من خودم HD ـیش رو توی تاپیکش هم گذاشتم همین چند وقت پیش هم لینکش رو به علی دادم :دی برو ببین و کف کن :دی

من جايي نديدم بگه كه موتور XIII هماهنگ با هردو از اول ساخته شده بود چون فكر كنم يك دو سالي طول كشيد تا براي 360 هم تاييد بشه(دقيق يادم نيست)

در ضمن خيلي از بازيها فقط مختص PS3 ساخته شدن و بعدش به خوبي روي 360 پورت شدن كه دليلش انعطاف پذيري 360 هستش.ولي برعكسش زياد جواب نميده.بخوايي برات ليست كنم:d

اون دمو رو هم من دقيق يادم نيست يك حالت Cam گونه اي داشت.

خدا خدا میکنم که این بازی هرچه سریعتر بیاد البته برای xbox 360 :d
چون بنظرم تنها عنوانی از سری فاینال فانتزییه که میتونه خودشو به عظمت final fantasy x برسونه.

خدا خدا میکنم که این بازی هرچه سریعتر بیاد البته برای xbox 360 :d
چون بنظرم تنها عنوانی از سری فاینال فانتزییه که میتونه خودشو به عظمت final fantasy x برسونه.
X رو بهترين عنوان سري ميدوني ؟؟؟:-/

برو عزيز VII رو بازي كن ( Versus هم شباهت زيادي با اين شماره ازسري داره طبق گفته نمورا و بقيه دوستان يعني جوش بيشتر شبيه اين قسمت هست ( خدا كنه !! ) ) لامصب چندين سال هنوز داره ميذره ولي با شبيه ساز بازم دارم تمومش ميكنم !! نميدونم بار چندمه كه دارم تموم ميكنم اين قسمت رو ولي فقط يه 5 باري رو ps1 تموش كردم !! من راستش رو بخوايد زياد با X و بخصوص عناوين بعدي سري نتونستم بعنوان يه فن اصيل سري ارتباط برقرار كنم !! اميدوارم Versus كه اميد زيادي بهش دارم اين حس رو دوباره برگردونه !!

در مورد ضد قهرمان هم به جون خودم كمتر از كفكا قبول ندارم ! اول كفكا و بعدشم سفيروث بهترين هاي سري بودند !! كفكا خدا بود شخصيت پردازيش !! اميدوارم اين بد من كه ماكان جان فرمودند در حد اينا باشه حالا بهتر هم نبود ، نبود !!

من جايي نديدم بگه كه موتور XIII هماهنگ با هردو از اول ساخته شده بود چون فكر كنم يك دو سالي طول كشيد تا براي 360 هم تاييد بشه(دقيق يادم نيست)

در ضمن خيلي از بازيها فقط مختص PS3 ساخته شدن و بعدش به خوبي روي 360 پورت شدن كه دليلش انعطاف پذيري 360 هستش.ولي برعكسش زياد جواب نميده.بخوايي برات ليست كنم:d

اون دمو رو هم من دقيق يادم نيست يك حالت Cam گونه اي داشت.
از اول شاید نبوده ولی تا جایی که یادم میاد با هردو هماهنگ بوده ! :دی شایدم بعداً شده :دی اونایی که از ps3 به 360 پورت شدن معمولاً موتور اختصاصی روی ps3 نداشتن ولی این از اول بر پایه ی ps3 موتورش نوشته شده ( اگرچه ممکنه توی این چند سال روی 360 هم بهینه کرده باشنش :دی) از طرفی فکر نمیکنم SE هم تقلای زیادی واسه کیفیت پورت 360 داشته باشه :دی اون پورت XIII و زدن سر و ته XIII-2 :دی
خب بذار لینک دمو رو بهت میدم :دی

X رو بهترين عنوان سري ميدوني ؟؟؟:-/

برو عزيز VII رو بازي كن ( Versus هم شباهت زيادي با اين شماره ازسري داره طبق گفته نمورا و بقيه دوستان يعني جوش بيشتر شبيه اين قسمت هست ( خدا كنه !! ) ) لامصب چندين سال هنوز داره ميذره ولي با شبيه ساز بازم دارم تمومش ميكنم !! نميدونم بار چندمه كه دارم تموم ميكنم اين قسمت رو ولي فقط يه 5 باري رو ps1 تموش كردم !! من راستش رو بخوايد زياد با X و بخصوص عناوين بعدي سري نتونستم بعنوان يه فن اصيل سري ارتباط برقرار كنم !! اميدوارم Versus كه اميد زيادي بهش دارم اين حس رو دوباره برگردونه !!

در مورد ضد قهرمان هم به جون خودم كمتر از كفكا قبول ندارم ! اول كفكا و بعدشم سفيروث بهترين هاي سري بودند !! كفكا خدا بود شخصيت پردازيش !! اميدوارم اين بد من كه ماكان جان فرمودند در حد اينا باشه حالا بهتر هم نبود ، نبود !!
vii رو هم بازی کردم البته اول x رو بازی کردم بعدش هم vii ,شاید بهمین خاطره که x رو بیشتر دوست دارم اینم بگم که در عظمت vii اصلا هیچ شکی نیست-کفکا هم شخصیت جالبی بود ولی همش میخندید مثل دلقکها:d.منم سیمور رو خیلی قبولش دارم شخصیت باحالی داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or