نومورا: خبرهای بسیار زیادی در مورد Versus آماده انتشار است اما ...

Cloud Strife

Loyal Member
نومورا: خبرهای بسیار زیادی در مورد Versus آماده انتشار است اما فعلا اجازه صحبت در مورد آن‌ها را ندارم!

Versus-Trademark.jpg

آقای تتسویا نومورا، کارگردان و تهیه کننده Final Fantasy Versus XIII در آخرین شماره مجله فامیتسو اظهار داشته است: "من آماده‌ام که اخبار زیادی رو در مورد Versus اعلام و اطلاعات زیادی در مورد بازی منتشر کنم اما [بنا به دلایلی نامشخص] اجازه اینکار رو ندارم و دارم تلاشم رو میکنم تا برای منتشر کردن این اخبار ان [یک شخصی که در مورد هویتش اشاره‌ای نمیشه، احتمالا کیتاسه‌] رو متقاعد کنم!".

خوب بالاخره خبری‌های جالبی در مورد Versus آماده شنیدن است اما چه در سر SE می‌گذرد که همچنان این عنوان بزرگ را در سکوت خبری نگه داشته است؟ آیا قرار است اطلاعات کامل بازی به همراه خبر مالتی شدن آن سورپرایز SE در E3 امسال باشد؟

آخرین ویرایش:
ای خدا...
پدر مارو در اوردن...بازی اگه 300 ساعت هم بود با کلی مخلفات تا الان ساختش تموم میشد...از موقعی که ffxiii رو معرفی کردن حرف این بازی هم بوده....

عزیزانی که حرف از مالتی شدن این بازی میزنید ، اگر نیمچه خبر هایی رو که از این عنوان طی چند ماه گذشته منتشر شده رو بخونید ، می فهمید که اکثر کات سین های بازی دارن تبدیل به CG میشن !
پس یک مغز سالم میتونه این نتیجه رو بگیره که :

تبدیل شدن کات سین های in-game به CG برابرِ با بالا رفتن حجم به طرز وحشتناک ، و این بالا رفتن حجم برابرِ با بالا رفتن تعداد دیسک ها روی X360
پس اگر Square Enix برنامه ای برای عرضه ی این بازی روی X360 داشته باشه ، به تیم سازنده اجازه ساختن کات سین های CG در این حجم زیاد رو نمیده !
اگر هم روزی روزگاری بازی بخواد روی X360 عرضه بشه ، فقط یک پورت انجام میشه که هیچ ربطی به کیفیت نسخه PS3 نداره ، مثل FF XIII !

اسم استاد نومورا و انحصاری بودن ورسوس در گذشته خود به خود یه عامل محرک برای ماکرو ـه که دستشون رو باز بذاره (گیر نده از لحاظ حجم :دی) و تعداد دیسک مهم نباشه :دی دیگه فوق فوقش خیلی حجم بخواد تخیلی بشه کیفیت 360 رو میارن پایین تر که تعداد دیسک کمتری نیاز داشته باشه ! در هر صورت حجم بالا هیچ مانعی برای مولتی شدن نیست :دی

کیا مشکل Versus زود معرفی شدنش بود! خود نومورا میگه وقتی ما بازی رو معرفی کردیم تازه نشستیم گفتیم خوب چی بسازیم؟

بعدش هم SE از ابتدا این بازی رو برای آخرین شماره FNC در نظر داشت و میرفت برای آخر نسل! این عتیقه ها نباید بازی رو اصلا معرفی میکردن! باید میزاشتن همین امسال یا نهایت پارسال معرفیش میکردن که همچین نشه! این تاخیرها به ضرر بازی شد! ان اولا Versus خیلی هیت شده بود و کلی دنبالش بودن اما الان همه نسبت بهش سرد شدن! البته من شک ندارم بازی مثل آدم معرفی بشه همه رو باز میتونه هایپ کنه! انصافی ان چیزی هست که بیشتر گیمرها منتظرش هستن!

ما رو بگو منتظریم بیاد KH 3 رو هم معرفی کنه....البته شاید "اون یارو" هنوز اجازش و نداده :d
یه KH HD Collection هم معرفی کنن خیلی خوب میشه....[-o<

آخرین ویرایش:
آره، مثلا خبر کنسل شدنش :biggrin1: (2)

کیا مشکل Versus زود معرفی شدنش بود! خود نومورا میگه وقتی ما بازی رو معرفی کردیم تازه نشستیم گفتیم خوب چی بسازیم؟

بعدش هم SE از ابتدا این بازی رو برای آخرین شماره FNC در نظر داشت و میرفت برای آخر نسل! این عتیقه ها نباید بازی رو اصلا معرفی میکردن! باید میزاشتن همین امسال یا نهایت پارسال معرفیش میکردن که همچین نشه! این تاخیرها به ضرر بازی شد! ان اولا Versus خیلی هیت شده بود و کلی دنبالش بودن اما الان همه نسبت بهش سرد شدن! البته من شک ندارم بازی مثل آدم معرفی بشه همه رو باز میتونه هایپ کنه! انصافی ان چیزی هست که بیشتر گیمرها منتظرش هستن!
تو سر FF VII هم همین حرفا رو میزدی :دی.

خاطره خوشي از بازي هايي كه روند ساخت طولاني داشتن ندارم به شخصه.ميترسم آخر سر گند بزنن.

ولي احتمال تاييدش براي 360 خيلي زياده.فكر نكم هم زياد تو كيفيت بازي تاثير بذاره.مثلا XIII چقدر فرق داشت روي دو كنسول كه حالا اين داشته باشه؟!!!

خاطره خوشي از بازي هايي كه روند ساخت طولاني داشتن ندارم به شخصه.ميترسم آخر سر گند بزنن.

ولي احتمال تاييدش براي 360 خيلي زياده.فكر نكم هم زياد تو كيفيت بازي تاثير بذاره.مثلا XIII چقدر فرق داشت روي دو كنسول كه حالا اين داشته باشه؟!!!
سهیل جان پسرم این از بنیه با XIII فرق میکنه :دی

ماکان ناراحتی منتظر نباش من میشینم منتظر .
yahoo_4.gif
انتظار زیبای هم هستش .
yahoo_4.gif

تنها FF هستش که من منتظرشم .:d بعد دیدن اون ویدیو بی کیفیت واقعا به بازی امید زیادی دارم هنوز , همه FF ها رو کنسل کنن این یکی رو بسازن من موافقم .

همین که ACTION RPG هستش برای من یک نفر کافی هستش . انقدر این انیمیشن های خداش رو دیدم اما بازی های قبلیش بهم حال نداده بازی نکردم حالم گرفته .:(

هرکی دوست نداره یا خسته شده بره پی کارش من منتظرم شدید شده برای من باید معرفیش کنن حتی شده عرضه نشه یه نسخه به من بدن فقط.:d

سهیل من نمیدونم این حرف هارو از کجا در میاری!؟!:دی
تو اول بگو خودت اين حرف رو از كجا در آوردی؟
biggrin1.gif
:
اتفاقا تو یه نفر ضایع بشی خود SE گفته امسال Versus در صدر لیست آننس هاشون و بزرگترین بازی ژاپنیشون هست که روش مانور میدن!:دی
آخه سونی اینجا چیکارس؟ اصلا بحث افت کیفیت یعنی چی؟

SE تصمیمش رو قبلا گرفته که بازی مولتی بشه یا نه. اصلا این بازی تا الان یه معرفی مثل آدم نداشته بعد چطور در مورد پلتفرمش و اینکه سونی پشت بازی هست بحث میکنی؟ آخه اصلا چه دلیلی داره سونی از Versus حمایت کنه؟ حتی یک اپسیلون هم نباید فکر کنس سونی میتونه از Versus حمایت کنه! سونی میخواست اعمال نفوذ کنه نمیذاشت FFXIII مولتی بشه! البته اصلا اجازه چنین دخالت هایی رو نداره! اصلا سونی این وسط چه کارس آخه؟:دی سر پیاز or ته پیاز؟:دی
تو آخرين تريلرش اول و آخر اسم PS اومد:دی تو تريلرهای قديمیش هم همين طور:دی
بازی ـی كه يه بار وسط مراحل ساخت كلا هر چی ساختن رو ريختن دور از نو ساختن مطمئنا كم خرج نبوده و اسكوئر هم اونقدر دست و دلباز نيست كه وسط پروسه ساخت بياد به تيم سازنده همچين اجازه ای رو بده.
از CG هاش هم معلومه:دی كلا FF رو ايكس باكس يعنی فحش:دی
اصلا اون اول هيچی آنونس نكردن تا 2007! فقط گفتن ما يه پروژه سه گانه نبولا كريستالز داريم و همين!
تو سر FF VII هم همین حرفا رو میزدی :biggrin1:.
من نمی دونم چی می گفته:دی
ولی ريميك FF VII ازش هيچ تريلر و عكسی منتشر نشد. اون تريلری هم كه به قول معروف برای دموی اولش بود در اصل CG آخر Crisis Core با كيفيت بالاتر بود. اما Versus الان تو مراحل آخر ساختشه و كلی عكس و تريلر ازش اومده.
تنها FF هستش که من منتظرشم .:d بعد دیدن اون ویدیو بی کیفیت واقعا به بازی امید زیادی دارم هنوز , همه FF ها رو کنسل کنن این یکی رو بسازن من موافقم .
اگه تريلر آخريش رو می گيد نسخه 1080p ـش هست.

ما که همچنان منتظرش هستیم ... :دی ! همینه دیگه وقتی با یه CG بازی معرفی میکنن همین میشه , فکر کنم 2005 بود که اون CG معروف Versus اومد !

پلتفرمش زیاد هم نیست ، مهم اینه که یه شخصیت منفی توپ داشته باشه :دی

اصلا شخصیت منفی کمتر از کایوس دیگه برای من قابل قبول نیست

علی یه شخصیت منفی توپ تر از کایوس داره!:دی

شاهزاده سرزمینی که ناکتیسی اینا باهاشون جنگ دارن! یه پسری هست هم سن و سال خودت ناکتیس منتها دقیقا نقطه مقابلش قرار داره و سرتاپاش سفید هست، از مو تا لباس! البته این شخصیت رو تو اولین تریلر بازی نشون دادن و بعد از ان مدل شخصیت ها و لباسشون عوض شد! در نتیجه الان معلوم نیست چه شکلی هست اما شخصیت منفیش انسانی هست نه مثل ارفن تو FFXIII که اصلا معلوم نبود سر و تهش کجاس!:دی

تازه دوست دختر احتمالی ناکتیس، یعنی استلا هم یه جورایی دشمنش هست!:دی ضمن اینکه اصل حضور اترو تو Versus هست. اصلا لولگو بازی، سومنوس یا الهه خفته هست! بیونیبرزی تو افسانه FNC به خواب کریستالی رفته، شاید تصویر لوگو مربوط به بیونیبرزی باشه! کلا خدایان هم تو Versus هستن!

علی یه شخصیت منفی توپ تر از کایوس داره!:دی

شاهزاده سرزمینی که ناکتیسی اینا باهاشون جنگ دارن! یه پسری هست هم سن و سال خودت ناکتیس منتها دقیقا نقطه مقابلش قرار داره و سرتاپاش سفید هست، از مو تا لباس! البته این شخصیت رو تو اولین تریلر بازی نشون دادن و بعد از ان مدل شخصیت ها و لباسشون عوض شد! در نتیجه الان معلوم نیست چه شکلی هست اما شخصیت منفیش انسانی هست نه مثل ارفن تو FFXIII که اصلا معلوم نبود سر و تهش کجاس!:دی

تازه دوست دختر احتمالی ناکتیس، یعنی استلا هم یه جورایی دشمنش هست!:دی ضمن اینکه اصل حضور اترو تو Versus هست. اصلا لولگو بازی، سومنوس یا الهه خفته هست! بیونیبرزی تو افسانه FNC به خواب کریستالی رفته، شاید تصویر لوگو مربوط به بیونیبرزی باشه! کلا خدایان هم تو Versus هستن!

ماکان همینطوریش انتظار برای Versus سخت بود با این تعریفا دیگه داغونمون کردی :(:d

بخش های بولد شده و قرمز رنگ اوج نوستالژی رو برای من دارن >:d<

راستی ماکان مگه قرار نبود داستان بازی کلا از سری های قبلی جدا باشه ، پس اترو اینجا چکار میکنه ؟!

اسپویل داستان پایان FFXIII-2
مگه اترو آخر FFXIII-2 نمرد ؟! پس چطوری اینجا حضور داره !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or