نومورا از تکنولوژی FF Versus XIII می‌گوید

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
932981_20080804_embed002.jpg

تتسویا نومورا در دیدار اخیر خود با مجله ژاپنی فامیتسو، اطلاعات جدیدی را از FF Versus XIII مشخص کرد.

طبق گفته‌های نومورا، بسیاری از ابزار‌های سایه‌زنی و رندرینگ( پردازشی) که در ساخت FF Versus XIII استفاده شده است، همان ابزار‌هایی هستند که برای پولیش انیمیشن FFVII: ACC بکار رفته‌اند.

تیمی که بر روی انیمیشن کار می‌کردند قصد داشتند که از تکنیک‌ها و ابزار‌های پیشرفته‌تری نسبت به آنچه که در نسخه اولیه انیمیشن بکار رفته بود، استفاده کنند. این تیم به استاندارد‌هایی دست یافتند که متعاقبا تکنولوژی ساخت FF Versus نیز تحت تاثیر آن قرار گرفت.

نومورا به این نکته اشاره کرد که کیفیت بصری این بازی در جلوه‌های ویژه احتمالا چیزی نزدیک به انیمیشن FFVII: AC می‌باشد.

نومورا همچنین توضیح داد که کمپانی Roen که مسئول طراحی لباس شخصیت‌های FF Versus می‌باشد، کار طراحی لباس بر روی کاراکتر‌های اصلی را به اتمام رسانیده است. به نظر می‌رسد که طراحی این لباس‌ها با توجه به جزییات بسیار بالای آن‌ها کار سختی بوده است.

به احتمال زیاد در E3 امسال خبر‌های جدید از FFXIII، Agito و Versus خواهیم شنید.

Source

با توجه به اون دموی توی ژاپن که از XIII بود هیچ دموی گیم پلی یا ویدئو گیم پلی تا حالا از VErsus ارائه نشده

چرا نشان داده شده. یه ویدئو گیم پلی نشون دادن که حدود 5 دقیقه هستش. اگر هم خواستین عکس میندازم میزارم براتون. (الان حسش نیست) :دی

چرا نشان داده شده. یه ویدئو گیم پلی نشون دادن که حدود 5 دقیقه هستش. اگر هم خواستین عکس میندازم میزارم براتون. (الان حسش نیست) :biggrin1:

جدا !! .... مطمعنی از Versus بود ؟؟؟
با وجود اینترنت پر سرعت و وقت بی نهایتی که دارم (بی نهایت در جمعه ها ) تغریبا تمام تریلیر های جدید و قدیم رو می بینم اما از گیم پلی Versus چیزی ندیدم

جان من لینک بده !!!!!

جدا !! .... مطمعنی از Versus بود ؟؟؟
با وجود اینترنت پر سرعت و وقت بی نهایتی که دارم (بی نهایت در جمعه ها ) تغریبا تمام تریلیر های جدید و قدیم رو می بینم اما از گیم پلی Versus چیزی ندیدم

جان من لینک بده !!!!!
البته فقط بگم اشتباه متوجه نشین. فکر کنم کمی اشتباه گفتم توی پست قبلی. منظورم یه ویدئوی ریل تایم از بازی بود. اگه اشتباه شده بود من عذر میخوام. بازم اگه بخوای میگردم لینکشو میدم بهت.

گرافیکش هم واقعا نزدیک به CGـه.

فردین منظورت همونی نیست که کمی از تیزر قبل و نشون میده و بعد نوکتیز ( من ) :biggrin1: با اسمش چی بود دختره :confused::biggrin1: صحبت میکنه و فقط لبشون تکون میخوره :biggrin1: فقط فکر کنم درباره تابلو حرف میزدن .

ماکان جایی : آهنگ خووونه خوووونه پیدا نشد ( یادش بخیر ) :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or