نولان نورث توضیح میدهد که چرا ناتان دریک تبدیل به بهترین قهرمان پلی استیشن شده است

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
m86z_fec8334a967c011a090d7df6723e851e.jpeg

درود

استودیو خوش نام ناتی داگ در نسل پیش سه گانه موفق انچارتد و بازی اخرین ما را عرضه کرد که هر کدام از عناوینش دارای شخصیت پردازی قوی و بیادماندنی بود.

حال وبسایت PS Access از اقای نولان نورث ، صدا پیشه ناتان دریک پرسیده است چرا ناتان دریک بهترین قهرمان پلی استیشن است.

اقای نولان نورث در پاسخ به سوال ، نخستین دلیلش را تحمل ناتان دریک در برابر صدمات و اسیب دیدن ذکر کرده است.

دلیل دیگر جذاب بودن و خوش چهره بودن ناتان دریک که باعث میشود مردم با او حس همزاد پنداری داشته باشند و به او علاقه مند شوند.

دلیل سوم را قوی بودن ناتان دانسته و اشاره کرده او قدرت بدنی بالایی دارد و بارها خود را در صحنه و موقعیت های خطرناک نجات داده است.

دلیل چهارم را صداقت و کامل بودن دانسته است و در نهایت اشاره کرده که او شخصیتی بذله گو و شوخ طبع است .

اقای نولان نورث صدا پیشه ی ناتان دریک در قسمت چهارم مجموعه ی انچارتد است.

شخصیت پردازی کریتوس و نیتن فرق میکنه کریتوس یک سوپر هیرو افسانه ای با قدرت افسانه ای هست ولی نیتن بیشتر بر مبنای واقع گرایانه شخصیت پردازی شده و طرفدارهای خاص خودشون رو دارن درسته کریتوس یک شخصیت کاریزمای خیلی قوی داره ولی نیتن شخصیت هست که میشه باهاش ارتباط برقرار کرد
من خودم به شخصه کریتوس رو بهتر میدونم

اصلا بحث هات بودن مطرح نیست.

شخصیت نیت یک جور حالت زنده بودن داره. در جریان بازی نظر هاشو میگه و حس و حالشو بیان میکنه. شوخ طبعه.

همین حالت زنده بودن، وقتی یه چیزی میخوره تو سرش یا یه پرنده میپره میترسه و حس و حالاتشو بیان میکنه. وقتی مهمات نداره عصبی میشه و حتی اگه تو محیط دقت کنید حالات چهره اش تو جریان بازی عوض میشه مثلا وقتی از دیوار میره بالا حالت زور مانند میگیره به خودش. تمام اینا باعث میشه حس کنی شخصیت زنده است و یک شخصیت واقعی و حقیقیه.

وگرنه کلی شخصیت هات و درست و درمون و خوش استیل داریم تو دنیای بازی ها که هیچ وقت نصف نیت هم نتونستن مشهور بشن!

من متوجه نمیشم واقعا! هرکی فقط 5 دقیقه سری Uncharted رو بازی کنه میدونه که ناتان نیست! نیتن درسته! ناتان چیه آخه!؟ :|
درمورد قهرمان هم من کریتوس رو بیشتر قبول دارم. همون صحنه ی My Vengence Ends Now واسم بسه. ؛)

صدا پیشه مجموعه آنچارتد طبیعیه که همین نظر داشته باشه وگرنه TC Carson صدا خدامون هم که باشه نظرش کریتوس و GOW قطعا!
البته شخصیت قهرمان بیشتر از ماجراجویی چون نیتن به قهرمان بهترین اکشن این صنعت کریتوس کبیر میخوره.

نیت خیلی شخصیت کول و خفنیه. واقعا میشه به راحتی باهاش ارتباط برقرار کرد و از کنترل کردنش لذت برد. اما نه فقط نیت، بلکه مقایسه هر شخصیت دیگه ای (از بازی های سونی) با کریتوس کفر گویی تو روز روشنه!:دی

الان کریتوس حتی دوم هم نیست تو نماد ها و قهرمانها دعوای اول و دوم بین نیتن و ماشین های گرن توریسمو هستش

:|
شما هر تصویر یا کلیپی که از بازی های سونی نیبینی اولش جناب کچل خان با اون ابهت ایستاده پشت سرش نیتن و بقیه...:d.تو بازی all star battle royall هم که کریتوس اون اول ایستاده
پ.ن:استارتر تاپیک:|

از لحاظ تجاري كه نگاه كنيم با توجه به اين كه uncharted فروش فوق العاده اي داشته و پر فروش ترين سري از بين بازي هاي سوني بوده در نسل قبل حرف نولان درسته و بدون شك برند كنسول سوني ، الان نيتن هست .....
اما اگر بخوايم غناي شخصيت پردازي رو ملاك قرار بديم به راحتي جوئل و الي پرچم دار شخصيت هاي سوني هستن ....روابط بين اين دو و عمق شخصيت پردازيشون و داستاني كه اين دو رقم مي زنن قابل مقايسه با هيچكدام از كركتر هايي كه سوني داره نيست و اصلا به خاطر همين مسئله هم بود كه تو سال 2013 در حضور بازي يكي از اسطورهاي داستان سرايي وخلق شخصيت يني لوين (بايو شاك ) باز هم بيشترين جايزه بهترين داستان رو TLoU درو كرد كاري كه هيچ انحصاري ديگه اي از سوني در هيچ سالي نتونسته انجام بده .....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or