نولان نورث توضیح میدهد که چرا ناتان دریک تبدیل به بهترین قهرمان پلی استیشن شده است

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
m86z_fec8334a967c011a090d7df6723e851e.jpeg

درود

استودیو خوش نام ناتی داگ در نسل پیش سه گانه موفق انچارتد و بازی اخرین ما را عرضه کرد که هر کدام از عناوینش دارای شخصیت پردازی قوی و بیادماندنی بود.

حال وبسایت PS Access از اقای نولان نورث ، صدا پیشه ناتان دریک پرسیده است چرا ناتان دریک بهترین قهرمان پلی استیشن است.

اقای نولان نورث در پاسخ به سوال ، نخستین دلیلش را تحمل ناتان دریک در برابر صدمات و اسیب دیدن ذکر کرده است.

دلیل دیگر جذاب بودن و خوش چهره بودن ناتان دریک که باعث میشود مردم با او حس همزاد پنداری داشته باشند و به او علاقه مند شوند.

دلیل سوم را قوی بودن ناتان دانسته و اشاره کرده او قدرت بدنی بالایی دارد و بارها خود را در صحنه و موقعیت های خطرناک نجات داده است.

دلیل چهارم را صداقت و کامل بودن دانسته است و در نهایت اشاره کرده که او شخصیتی بذله گو و شوخ طبع است .

اقای نولان نورث صدا پیشه ی ناتان دریک در قسمت چهارم مجموعه ی انچارتد است.

من خودم سال هایی که با ps بودم به شخصه کریتوس رو بیشتر به عنوان نماد قبول داشتم شخصیت بسیار بزرگ تر و عظیم تر و خلاصه خفن تری به نظرم میومد و هم اکنون میاد.البته شاید منظورم نولان نورث بیشتر درباره حال حاضر هست که کریتوس زیاد حضور فعالی نداره نسبت به چندین سال پیش

کریتوس تو زمان ps2 قطعا قهرمان و نماد سونی بود اما تو نسل هفت با درخشش و حضور پررنگ تر نیت و سه گانش الان نیت نماده سونیه و کریتوس دیگه جذابترین قهرمان و نماد کنسول سونی نیست

وقتی نسخه ی جدید gow آومد بعداز این حرف ها بزنید با اختلاف کریتوس بهتره:d
یه دلیل دیگه به نظرم gow داستانش خیلی عمیق تر هست و واقعا تمام داستانش در احساسات کریتوس که انتقام و نفرت باشه خلاصه میشه چیزی که دلیل موفقیت tlou هم شد (داستان tlou شاید خیلی پیچبده نبود ولی از همون عنصر gow که احساسات+درد و رنج هست استفاده کرد و موفق شد) ولی uc4 به نظر خودم اولین نسخه شاید باشه که دارن شخصیت نیتن ر خیلی عمیق نشون میدن مثلا گذاشتن برادرش در بازی یا مشکلاتش با النا(البته فقط از قیافه ی النا این ر فهمیدم:d) این ها همه دلیلش این هست که نیتن شخصیتش عمیق تر باشه حتی uc2 هم تا حدی اینطوری بود ولی نه به اندازه ی بازی هایی مثل tlou

تا زمانی که خداوندگاری به نام Kratos هست، دلقکی مثل Nate نماد که هیچی، پمادم نمیشه!!!:دی(نظر تا دسته شخصی میباشد!:دی از هرگونه حمله به این جانبه بی پناه جدا خود داری فرمایید!:دی حتی شما دوست عزیز!:دی)

این حرف من هیچ ربطی به فن بودن GOW و کریتوس و سانتامونیکا که هستم نداره اصلا من خودم نیتن رو خیلی دوست دارم هاته ولی ولی
اخه قدرت و قوی بودن و درد کشیدن کریتوس کجا و نیتن کجا این جمله به نظرم خیلی دیگه جو الکیه به بهترین قهرمان پلی استیشنه اره قهرمان هست نه بهترین
از هرلحاظی که بگیم بهترین قهرمان پلی استیشن کسی نیست جز کریتوس اینو همه میدونن حالا صبرکنید وقتی کریتوس کبیر نسخه جدیدش اومد تو PSX امسال تیزرش پخش شد
اون موقع معلوم میشه قهرمان کیه خود سونی هم بعضی وقتا که از کاور ماورا میده کریتوس جلوتر از همه اون وسط داره پادشاهی میکنه:d

دوستانی که ناراحت شدن چرا اینطوری شده بنده به شخصه خودم از طرف nd معذرت خواهی می کنم :d والا طرف تویه حال خوشی بوده ی چیزی گفته دیگه :d و الا شخصیت های mgs در کوزه هستن همشون ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or