.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Mar 21, 2015 #16 من هم سالی پر بار و پر بازی برای همهی گیمرهای عزیز آرزو میکنم.
AloneDreamerS کاربر سایت Mar 21, 2015 #19 عید همه مبارک! @};- سال خوبی واسه خودم و بقیه ارزو میکنم! @};-
Vincent B1ack کاربر سایت Mar 21, 2015 #21 @};-:bighug:سال نو مبارک :bighug:@};- آرزوی سالی خوب و پر از شادی و سلامتی برای همه دوستان ( و البته پر از گیم :d ) و ایشالا اخلاق های بهتر ( به خدا عسل گرون شده )
@};-:bighug:سال نو مبارک :bighug:@};- آرزوی سالی خوب و پر از شادی و سلامتی برای همه دوستان ( و البته پر از گیم :d ) و ایشالا اخلاق های بهتر ( به خدا عسل گرون شده )
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Mar 21, 2015 #22 با آرزوی سالی پر از سعادت،پیشرفت و موفقیت برای همه ی دوستان. و البته آرزوی سالی پر از بازی های با متای بالای 90
با آرزوی سالی پر از سعادت،پیشرفت و موفقیت برای همه ی دوستان. و البته آرزوی سالی پر از بازی های با متای بالای 90
armintn کاربر سایت Mar 21, 2015 #24 با امید سالی که به معنای واقعی بهتر از سالهای قبل باشه، سال نو بر همه عزیزان مبارک
Schürrle کاربر سایت Mar 21, 2015 #25 عید همه مبارک ! :bighug: صد سال به این سال ها ! امیدوارم سلامت و موفق باشید ! :bighug: انشااله امسال Half Life 3 هم معرفی میشه !
عید همه مبارک ! :bighug: صد سال به این سال ها ! امیدوارم سلامت و موفق باشید ! :bighug: انشااله امسال Half Life 3 هم معرفی میشه !
Red Ѵ Red Devil کاربر سایت Mar 21, 2015 #29 تبریک، آرزومند سالی عالی و بی نظیر و نمونه که لایق اعضای بازیسنتر باشه فدای همتون
Justiciar کاربر سایت Mar 21, 2015 #30 سال 14094 اهورایی، 7037 آریایی، 3753 زرتشتی، 2574 هخامنشی و 1394 خورشیدی همه عزیزان مبارک! :rose: