نوروزتون پیروز، گیم‌هاتون بی گیم‌اور!

من هم به نوبه خودم سال نو رو به همه ی دوستان عزیز گیمر تبریک میگم امیدوارم سالی پر از سلآمتی ، برکت و خوشی باشه و تمام چیزهایی که دوستان گفتن و تو ذهن هممون به صورت مشترک وجود داره مثل داشتن نمایندگی مستقیم شرکت های کنسول ساز داخل ایران و پرداخت و خرید راحت بازی ها و تمامی این قبیل چیزها رو تو کشورمون شاهد باشیم دم همه شما گرم🌹🌹

سال 1404 قراره خیلی سورئال بشه؛ جوزف فارس می‌خواد تغییراتی در EA ایجاد بده؛ شانسی فلیک می‌خواد با بارسا شش‌گانه بگیره؛ بتسی هم با توپ پُر برمی‌گرده؛ دلار قراره مرزهای جردادن رو ادامه بده و GTA VI با تریلر دومش ما رو می‌بره به سال 1405؛ در کل مبارکتون باشه. :Gunner: 🦢 🦢

درود بر همه ای دوستان
سال نو مبارک :x ❤️
پارسال گفتم
1742462738826.png

متاسفانه 1404 ترسناک ترین سال 4 دهه اخیر ( در بهترین حالت ) هزاران نفر از مردم مظلوم کشور فدا خواهند شد ......
امیدوارم همه دوستان مراقب خودشون و خانوادهاشون باشن و اسیر بازی های سیاسی نشن ...........
امیدورام همه دوستان و خانوادهاشون امسال به سلامت بگذرونن ...........

رفقا و دوستای خوبم
امیدوارم سال جدید واسه همه مون سالی پر از شادی و خبرای خوب باشه.
با هم بخندیم و شاد تو خیابون ها جشن بگیریم
دور از غم دور از خبرای بد دور از تموم پلیدی ها و سیاهی ها
امیدوارم بارون این بهار هر چی زشتی و سیاهی هست بشوره و ببره.

سعادتمند و پیروز باشید 🌹🙏🏻

سلام به همه هم محلی های عزیزم😅. امیدوارم همیشه تو محله بازی سنتر بمونیم. در کنار هم بازی کنیم و لذت ببریم از این دنیای فَرّار گیم.سال خوبی باشه برای همه مخصوصاً گیمر های عزیز ایشالا.

• Like
Reactions: amin200200
با درود
بنده هم به عنوان عضوی که سال هاست در اینجا رفت و آمد دارم به نوبه خودم سال جدید رو به همه دوستان و عزیزان تبریک عرض میکنم و از همه مهمتر این که واسه همه آرزوی سلامتی و تندرستی چه در این سال و چه در سال های آتی دارم . انشالا که این نعمت بزرگ هیچ وقت از دوستان و عزیزان گرفته نشه و با وجود این نعمت بزرگ یعنی سلامتی از زندگی و گیم و هر چیزی که بخوایین لذت ببریم . ( چون در نبودش لذت همه چیز حتی زندگی واسه آدم کم میشه )
امیدوارم بتونیم در سال های بعد شاهد موفقیت ها و زندگی بهتر باشیم و با دلی خوش دوباره سال نو رو به هم تبریک بگیم . ( چه قدر خوبه که آدم حس میکنه دوستان خیلی زیادی اینجا داره ) . پاینده باشی بازیسنتر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or