نوروزتون پیروز، گیم‌هاتون بی گیم‌اور!

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
IMG_20250320_105318.jpg

درود بر خانواده ی بازی سنتر

باز هم یه سال گذشت؛ سالی که شاید پر از چالش و بالا و پایین بود، اما باز هم از این دنیای دوست‌داشتنی گیم جدا نشدیم.
اکثر اوقات و وسط این همه‌ دغدغه‌، گیم همچنان چیزی هست که می‌تونه برای لحظاتی ما رو از دنیای واقعی فاصله بده و توی دنیای خیال‌انگیز بازی‌هاش غرق کنه!

سال جدید باز هم پر از وعده‌ها و انتظاراته؛ از بازی‌های مورد انتظارمون گرفته تا عنوان‌هایی که هنوز نامشون برامون ناشناسه، ولی چشم به راهشونیم.
امیدوارم امسال هم تاخیرها حداقل باشن، تجربه‌ها حداکثر و کیفیت بازی‌ها همون‌طوری باشه که لیاقتش رو داریم.

به امید داستان‌هایی که ذهنمون رو تسخیر کنن
به امید لحظه‌هایی که آدرنالینمون رو به سقف برسونن
و به امید تجربه‌هایی که هیچ‌وقت فراموش نمیشن!

به امید پیروزی نور بر تاریکی
به امید اینکه امسال اون اتفاقی که همه ی ما سال ها منتظرشیم بلاخره بیفته!

سال نوی همگی مبارک!

با اینکه فعال نیستم ولی همیشه به این فروم سر میزنم ، یه جورایی مثل خونمون شده که نمیشه ولش کنیم
سالهاست اینجاییم و این موقع به هم تبریک میگیم ، امیدوارم سالهای دیگه هم باشیم
به امید اتفاقات خوب در سال جدید
سلامتی برای خودتون و خانوادتون آرزومندم

نوروزتان پیروز 💐

سلام به همه کاربرای عزیزی که که طی این سال ها باهاشون بزرگ شدم ، شادی کردم و غصه خوردم، این فروم برای من حکم کنج دنج و شخصیم رو داره که توش تونستم با راحتی و خوشحالی در مورد علاقه و سرگرمی مشترکمون که گیم هست صحبت کنم. از بودن کنارتون خوشحالم و آرزوی بهترین اتفاقات رو در سال پیش رو برای همتون دارم. سال جدید پیشاپیش مبارکتون باشه گیمرای خفن.❤️

درود سال همه دوستان مبارک باشه.
انشالا در سال جدید شاهد پیروزی نور بر تاریکی باشیم .ارزش پولمون دوباره مثل ۴۰و اند سال قبل برگرده بتونیم ساپورت و نمایندگی های گیم و کنسولی رو داشته باشیم .همچنین شاهد انتقال سرورهای بازی به کشور عزیزمون باشیم و اینترنتمون هم به کیفیت بالایی برسه و همه اینها با یک چیز تحقق پیدا میکنه.
شاد و پیروز باشید.

سال نو همه گیمرای خفن و تکرار نشدنی بازیسنتری مبارک باشه! امیدوارم همیشه خوب و خوش باشین کنار عزیزانتون و سال دیگه همین موقع جشن تغییر مدیریت EA رو کنار همدیگه بگیریم.
سالی پر از بازی و سلامتی و حال خوش رو براتون ارزو میکنم.

دوستان گیمر نوروزتان فرخنده باد
تا هنوز جوان هستیم اون آرزو که ازش نمیشه حرف زد رو به چشم عملی شدنش رو ببینیم
با آرزو این که به زودی از استورها ویدئو گیم با آی پی کشور خودمون و کارت ها بانکی شخصی خودم مستقیم خرید کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or