نوجوان 12 ساله 6.5 مليون دلار برنده شد!!!!

Reza Modanloo

کاربر سایت
خوب اول سلام

Maxconsole.net گزارش ميده ..

68970_hs.jpg

يک نوجوان 12 ساله جايزه 6.5 مليون دلاری رو از PlaySpan برنده شد!!
خوب اين روز ها طبق نوشته ی خبر يه جورايی MMOG يک Business محسوب ميشه و کلاً اين نوجوان اين ريسک رو انجام داده
و سرمايه گزاری کرده روی MMOG و موفق شده اين جايزه رو برنده بشه!!
راستی شايد بعضی از شما نتونيد که PlaySpan چی هست ، يک سايت اينترنتی هست برای انجام بازيهای انلاين
MMOG هم مخفف کلمه Massively Multiplayer Online Game هست که معنی بازيهای Multiplayer انلاين رو توسط گروه های بزرگ ميده
Gamer يعنی اين بچه هه که مقزش خوب کار ميکرده

مطلب اموزشی بود کلاً :biggrin1:

موفق باشيد

یعنی چی ؟؟مگه روی بازی های Mmorpg هم می شه سرمایه گزاری کرد؟
RPGش از كجا اومد؟
فكر كنم بچه-هه تو يه سايتي مثل biabazi.com رفته و پول داده و كرديت خريده و بازي كرده و برنده شده و پولدار شده!

مطمئنيد شما خبر هارو کامل ميخونيد ؟ 20 دفعه نوشتم massivley ، ماشالا وضع انگليسی بچه ها هم که خوبه
massively multiplayer به بازيهايی که تنهايی انجام ميدی تو biabazi.com نميگن!! (البته مثال بود)
يه سر به اين سايت اصلاً بزنيد اصل ماجرا دستتون مياد من خودم هم اطلاعاتم در اين زمينه کامل نيست .. www.playspan.com

بچه زابلی!:evil: من بودم پول رو میدادم میرفتم همه ی کنسول ها رو می گرفتم بعدش سیستمم رو هم فجیح آپ تو دیتش میکردم .بعدش یه سفری هم میرفتم آسیای شرقی دیوار چین رو قبل از فرو ریختنش ببینم.بقیش رو هم میدادم سازمان خیریه بدن به بچه افریقایی ها.

یعنی چی ؟؟مگه روی بازی های Mmorpg هم می شه سرمایه گزاری کرد؟

جالبه ... مگه نشنیدید دختره که توی یکی از فرومها اعلام کرد هرکی به من 1000 Gold (یا 100 تا یادم نیست ) تو بازی بده من حاضرم باهاش بنگ کنم !! :) که جالبه مشتری هم گیرش اومده ! تو بازیهای MMO پول و اسلحه و زره و ... ارزش زیادی داره که اونارو تو eBay با قیمتای عجیب غریب خرید و فروش میکنن ( البته از قبل تعیین شده .. مثلا n عدد Gold مساوی n دولاره و بلعکس ! )

جالبه ... مگه نشنیدید دختره که توی یکی از فرومها اعلام کرد هرکی به من 1000 Gold (یا 100 تا یادم نیست ) تو بازی بده من حاضرم باهاش بنگ کنم !! :) که جالبه مشتری هم گیرش اومده ! تو بازیهای MMO پول و اسلحه و زره و ... ارزش زیادی داره که اونارو تو eBay با قیمتای عجیب غریب خرید و فروش میکنن ( البته از قبل تعیین شده .. مثلا n عدد Gold مساوی n دولاره و بلعکس ! )

آره بابا .. طرف 1000 تا gold گرفت .. که از این Flying Mount های Burning Crusade بخره. مثل اینکه با طرف هم هنوز مونده :biggrin1:

از این شرکت های فروش طلا و آیتم های بازی ها هم زیاده .. همه هم کلی کارمند توی چین دارند که gold farming میکنند.
دستشون درد نکنه .. جدیدا توی کره جنوبی اتحادیه صنفی هم زدند. Korean Gold Farmers Union یا یک همچین چیزی !

یا قمر بنی هاشم!!!!به حق چیز های نشنیده و ندیده!!!!!اخر زمونه شده.
ببینم تو Guild Wars هم از این چیزا هست؟
ولی من اگه جای پسره بودم 1 میلیون بر میداشتم با بقیه یه سرو سامانی به اوضاع اینترنت کشور می دادم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or