نوت بوک تا سقف 600 تومان

LazaR AngeloV

کاربر سایت
Rating - 100%
39   0   0
با سلام

به دنبال لپ تاپی هستیم تا 600 تومن هر چقدر قیمت دارید بگید اصلا عجله ایی هم نیست ... :)

اسپم بدید و بترکونید

هر کی می خواد صواب کنه یه آپی هم بزنه ;) !

ترجیحا تهران حضوری

کاری ندارم ولی سالم باشه یعنی بشه مانیتوری رو دید =)) !

با سلام

به دنبال لپ تاپی هستیم تا 600 تومن هر چقدر قیمت دارید بگید اصلا عجله ایی هم نیست ... :)

اسپم بدید و بترکونید

هر کی می خواد صواب کنه یه آپی هم بزنه ;) !

ترجیحا تهران حضوری

کاری ندارم ولی سالم باشه یعنی بشه مانیتوری رو دید =)) !
آآآآآآآپپپپپپپپپ=))رفتم بهشت از شدت ثواب (نه صواب)

اسپم بارون هم بشه امکان داره قلف:d بشه ها
اینو صاحب تاپیک بخونه به کسه دیگه مربوط نمیشه:d
اقا اومد تهران ولی بازی رو ندادم بیاره انشاا.... خودم میام تا 2 3 روز اینده حضوری بهت میدم.اوکی؟

آقا من یه مینی لپ تاپ / تبلت dell inspiron dou 1090 دارم (اگر نمی دونید کدوم مدل رو میگم توی گوگل یه سرچ بزنید) می خوام بفروشم . قیمت 700 تومان . خواستی پبغام خصوصی بده تا هماهنگ کنیم.

آقا من یه مینی لپ تاپ / تبلت dell inspiron dou 1090 دارم (اگر نمی دونید کدوم مدل رو میگم توی گوگل یه سرچ بزنید) می خوام بفروشم . قیمت 700 تومان . خواستی پبغام خصوصی بده تا هماهنگ کنیم.

نه عزیز تا 600 تومن تازه من کمتر مد نظرمه واسه کار هایی معمولی می خوام .. ممنون

تهران و حضوری ( جدیدا دزد زیاد شده ) :))

ما که ی لب تاب dell vostro 1510 داریم...بس که باهاش بازی کردیم چیپ گرافیکش سوخت!!!دادم عوض کنه...ولی بعدش میخوام بفروشم...اون تعمیرکاره هم ی ماه گارانتی میده...احتمالا تو این هفته آماده میشه...اگه تا اون موقع نخریدید بهتون خبر میدم..شاید خواستید!!
قیمتم دقیق نمیدونم!!ولی بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ فکنم!!!

تاپیک که سرکاریه گویا ولی گفتیم مام اسپم بدیم جای دوری نمیره :دی
یه لپتاپ ایسر هست timelinex 4810tg که 14ه هارد 640 و ویندوز 7 اورج و گرافیک ati 4330 512 و cpu dual su 1.4 از این لپتاپای کم مصرفِ ولی آخرین بازی که روش اجرا شده dead island بود که خوب اجراشد کلا سالمه تامیر و باز نشده قیمت فک کنم همون 600 حالا یکم کمتر بیارزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or