نوامبر , ماهی عالی برای PC Gaming !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
خب ماه نوامبر امسال هم نزدیک است و همه خودشان را برای بازیهای بزرگ اماده میکنند . در میان این بازیهای بزرگ نیز پلتفرم PC نقش بسزایی خواهد داشت و قرار علاقه مندان به این پلتفرم را شگفت زده کند . در میان بازیهایی که در این ماه برای پلتفرم PC منتشر میشود سه بازی به شدت خود نمایی میکنند :
بازیهای Hellgate: London , Gears Of war و Crysis !
چیز خارق العاده ای که در این ماه قرار هست اتفاق بیافتد این هست که دو شرکت بزرگ Nvidia و AMD قرار هست همزمان با عرضه این بازیها hardware های جدید خود را برای اجرای بهترین حالت این بازیها در PC عرضه کنند !!!

gearsofwaronpc.jpg

امیدواریم لحظات خوبی را با این بازیها سپری کنید ...
موفق باشید .
مهدی ...

خو طبق معمول اسمی از گیم مورد علاقه من اینجا برده نشد :biggrin1:
توی ماه نوامبر، یه اکسپنشن برای Supreme Commander میاد /D:\

Supreme Commander: Forged Alliance

خو به سلامتی هیچ کس به جز من توی این سایت از این گیم خوشش نمیاد!

سلام
مطمئن باش Bill Roper و برادران شفر اصلا پشیمونمون و ناامیدمون نمی کنن. در ضمن پارسیا یه مورد رو یکم مشکوکم. بازی Fate خوب بود، نه در پیت . می دونی که تیم FlagShip داره یه بازی Hack'n Slash می سازه که مدیر طراحی بازی Fate شده مسئولش .
الان هر چی به این مخ نداشتم فشار می یارم یادم نمی یاد اسم استودیوش چی بود. فکر کنم FlagShip ... یکی از شهر های امریکا بود ادامش. این بازی Hack'n Slash بازی هستش که درنهایت باید تیم مادر یعنی FlagShip تایید کنه که OK هست یا نه.
دلیلشم اینه که تنها بازی که خیلی از نظر محیط به دیابلو نزدیک بود همین Fate بود. در ضمن هنوزم حق ساخت ادامه دیابلو زیر نظر Bill Roper هستش به عنوان رئیس سابق Blizzard . North...
پس شاید دیابلویی هم در اینده ببینیم....

خداحافظ

نمیدونم والا .. من همچین Fate به دلم نچسبید .. شاید چون همیشه با Diablo2 مقایسه اش میکردم.
ترجیح میدم بشینم دوباره D2 بازی کنم .. البته من اصولا هر چند تا بازی Diablo Clone ساخته بشه بازی میکنم چه خوب باشه و چه بد.
والا من که از خدامه که Hellgate خوب از کار دربیاد :biggrin1:

این hellgate از هر سبکی یه چیز به ارث برده حتی تا جایی که میدونم توش fps هم هست!

Ranged Weapon ها رو هم میشه First و هم 3rd زد .. Melee ها رو فقط 3rd

خو طبق معمول اسمی از گیم مورد علاقه من اینجا برده نشد :biggrin1:
توی ماه نوامبر، یه اکسپنشن برای Supreme Commander میاد /D:\

Supreme Commander: Forged Alliance

خو به سلامتی هیچ کس به جز من توی این سایت از این گیم خوشش نمیاد!

هائووون ؟ خو چیکار کنم .. میدونی که من بعد از WC3 دور استراتژی رو خط کشیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or