نوامبر , ماهی عالی برای PC Gaming !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
خب ماه نوامبر امسال هم نزدیک است و همه خودشان را برای بازیهای بزرگ اماده میکنند . در میان این بازیهای بزرگ نیز پلتفرم PC نقش بسزایی خواهد داشت و قرار علاقه مندان به این پلتفرم را شگفت زده کند . در میان بازیهایی که در این ماه برای پلتفرم PC منتشر میشود سه بازی به شدت خود نمایی میکنند :
بازیهای Hellgate: London , Gears Of war و Crysis !
چیز خارق العاده ای که در این ماه قرار هست اتفاق بیافتد این هست که دو شرکت بزرگ Nvidia و AMD قرار هست همزمان با عرضه این بازیها hardware های جدید خود را برای اجرای بهترین حالت این بازیها در PC عرضه کنند !!!

gearsofwaronpc.jpg

امیدواریم لحظات خوبی را با این بازیها سپری کنید ...
موفق باشید .
مهدی ...

اما بیشتر برای 360بازها ماه عالیی هست

من که بیشتر منتظر Crysis هستم که فکر کنم باید دستی به سیستمم بکشم چون واقعا حیفه با آخرین کیفیت بازی نکنم :(

امیدوارم Bill Roper سر Hellgate ناامیدمون نکنه.

از Diablo 2 به بعد شاید پنج تا Hack ' n Slash RPG درست حسابی بازی نکردیم.

Titan Quest + Immortal Throne - Dungeon Siege 2

Loki رو بازی نکردم ولی مثل اینکه خوبه ...

چند تا درپیت هم بازی کردم .. Dungeon Siege 1 - Restricted Area - Shadowflare - Fate

چه کنیم ما آبانیا اینیم دیگه تو ماهمون همه بازی های خوب عرضه میشن:biggrin1: اگر سال ÷یش رو هم ببینید همه بازی های خوب نوامبر عرضه شدن:biggrin1:
راستی AC برای PC همون نوامبر میاد یا تاخیر خورده؟

خب ماه نوامبر امسال هم نزدیک است و همه خودشان را برای بازیهای بزرگ اماده میکنند . در میان این بازیهای بزرگ نیز پلتفرم PC نقش بسزایی خواهد داشت و قرار علاقه مندان به این پلتفرم را شگفت زده کند . در میان بازیهایی که در این ماه برای پلتفرم PC منتشر میشود سه بازی به شدت خود نمایی میکنند :
بازیهای Hellgate: London , Gears Of war و Crysis !
چیز خارق العاده ای که در این ماه قرار هست اتفاق بیافتد این هست که دو شرکت بزرگ Nvidia و AMD قرار هست همزمان با عرضه این بازیها hardware های جدید خود را برای اجرای بهترین حالت این بازیها در PC عرضه کنند !!!

gearsofwaronpc.jpg

امیدواریم لحظات خوبی را با این بازیها سپری کنید ...
موفق باشید .
مهدی ...

UNREAL TOURNAMENT 3 پس چی شد گل سر سبد PC رو از قلم انداختی.

سلام
یعنی pc باز ها تو ماه نوامب نمی تونن ac بازی کنن.:(
البته از یه جهت هم خوبه چون تو این ماه یه کلی بازی ردیف میاد که آدم نمی دونه کدوم رو بازی کنه باز اگه ac تاخیر بخوره هم میشه سر فرصت بازی کردش هم اینکه به مشکل بی بازی شدن (بعد از بازی کردن همه اون بازی های توپ ) نمی خوریم.
یا علی مدد

آخرین ویرایش:
بازی assassin's creed نسخه Pc تا Q1 2008 تاخیر خورده ولی نسخه های PS3 , X360 بازی همون نوامبر عرضه میشوند.
بهزاد جان بازی تاخیر نخورده... دیگه از gs بالاتر داریم؟؟؟ هر 3نسخه نوامبر میان
http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&tag=search%3Bbutton&qs=assassins+creed&x=60&y=15

اینم صفحه مربوط به ریلز بازی تو مناطق مختلف جهان که فقط au هنوز TBA هست
http://www.gamespot.com/pc/action/a...convert&om_clk=gssummary&tag=summary;versions

بهزاد جان بازی تاخیر نخورده... دیگه از gs بالاتر داریم؟؟؟ هر 3نسخه نوامبر میان
http://www.gamespot.com/search.html?...reed&x=60&y=15

اینم صفحه مربوط به ریلز بازی تو مناطق مختلف جهان که فقط au هنوز TBA هست
http://www.gamespot.com/pc/action/as...mmary;versions

So
I'm confuse!!!!!!!!!!

according to some news:
:::::
Firing Squad reports that according to a news release by Ubisoft, Assassins's Creed for PC was pushed back until early 2008.

and another news from dear Ahmadreza:
به نقل از firingsquad.com:
Ubisoft Montreal استوديوي سازنده بازي Assassin's Cread اعلام كرد نسخه PC اين بازي تا سال 2008 عرضه نخواهد شد. در حالي كه ابتدا قرار بود هر سه نسخه اين بازي در پاييز امسال و در ماه نوامبر عرضه شوند حال فقط نسخه هاي X360 و PS3 در ماه نوامبر عرضه خواهند شد. Ubisoft Montreal تاريخ انتشار دقيقي براي عرضه اين بازي در سال 2008 تعيين نكرده و فقط متذكر شده بازي در اوايل سال 2008 ميلادي منتشر خواهد شد.

سلام

رضا جون ببخشیدا من یک روز زودتر می یام. یعنی 31 اکتبر. اخ اخ چه شود .... Hellgate:London

امیدوارم Bill Roper سر Hellgate ناامیدمون نکنه.

از Diablo 2 به بعد شاید پنج تا Hack ' n Slash RPG درست حسابی بازی نکردیم.

Titan Quest + Immortal Throne - Dungeon Siege 2

Loki رو بازی نکردم ولی مثل اینکه خوبه ...

چند تا درپیت هم بازی کردم .. Dungeon Siege 1 - Restricted Area - Shadowflare - Fate

مطمئن باش Bill Roper و برادران شفر اصلا پشیمونمون و ناامیدمون نمی کنن. در ضمن پارسیا یه مورد رو یکم مشکوکم. بازی Fate خوب بود، نه در پیت . می دونی که تیم FlagShip داره یه بازی Hack'n Slash می سازه که مدیر طراحی بازی Fate شده مسئولش .
الان هر چی به این مخ نداشتم فشار می یارم یادم نمی یاد اسم استودیوش چی بود. فکر کنم FlagShip ... یکی از شهر های امریکا بود ادامش. این بازی Hack'n Slash بازی هستش که درنهایت باید تیم مادر یعنی FlagShip تایید کنه که OK هست یا نه.

دلیلشم اینه که تنها بازی که خیلی از نظر محیط به دیابلو نزدیک بود همین Fate بود. در ضمن هنوزم حق ساخت ادامه دیابلو زیر نظر Bill Roper هستش به عنوان رئیس سابق Blizzard . North...

پس شاید دیابلویی هم در اینده ببینیم....

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or