m0jtaba کاربر سایت Jan 4, 2011 #2 ممنون حسین جان. فکر کنم بهترین بازه زمانی نزذیک ریلیز بازیها همون مارچ باشه مخصوصا crysis 2 و DA2
Mr.Ok کاربر سایت Jan 4, 2011 #4 با اینکه احتمالا نصفشون تاخیر میخورن اما نوامبر واقعا ماه پر گیم و لذت بخشی خواهد بود
SaDrA-HhH Loyal Member Jan 4, 2011 #6 من برنامه ریزی کردم اینارو رو PS3 میزنیم: DS2,ARKHAM CITy,RES3,mortal komabt 9و کیلزون 3 بقیم رو 360
S@eEd کاربر سایت Jan 4, 2011 #8 مرسی دوست عزیز لازم شد با حقوقه اولی که گرفتم یه ایکس باکسم بندازم تنگه Ps3 بشینم بازی های توپ رو بزنم به تن ! :d
مرسی دوست عزیز لازم شد با حقوقه اولی که گرفتم یه ایکس باکسم بندازم تنگه Ps3 بشینم بازی های توپ رو بزنم به تن ! :d
Noirique کاربر سایت Jan 4, 2011 #9 lol ! Deus EX که تاخیر خورده به بعد آپریل 2011 پ.ن : inFAMOUS 2 هم که آدم نیست
م محمد رضا mr کاربر سایت Jan 4, 2011 #10 ممنون از خبر. ایول عوض تابستونی که گذشت که تقریبا هیچی نداشت!(یکی دوتا هیچی حساب میشه)امسال مثل اینکه وقت خوردن و خوابیدن نداریم!
ممنون از خبر. ایول عوض تابستونی که گذشت که تقریبا هیچی نداشت!(یکی دوتا هیچی حساب میشه)امسال مثل اینکه وقت خوردن و خوابیدن نداریم!
Dreadlord کاربر سایت Jan 4, 2011 #11 نوشته شده توسط amir_hossein: !پ.ن : inFAMOUS 2 هم که آدم نیست بیشتر... پای حرفت میمونی تا آخرشا من ولت نمیکنم...
نوشته شده توسط amir_hossein: !پ.ن : inFAMOUS 2 هم که آدم نیست بیشتر... پای حرفت میمونی تا آخرشا من ولت نمیکنم...
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jan 4, 2011 #12 سلام اقا ببخشید بازی برای PC هم دارید ؟ .:d
UFOPower کاربر سایت Jan 4, 2011 #13 نوشته شده توسط kolange_edalat2001: سلام اقا ببخشید بازی برای PC هم دارید ؟ .:d بیشتر... Spoiler نمیخوای یه کنسول بخری خودتو راحت کنی!؟:d Reactions: Soap McTavish
نوشته شده توسط kolange_edalat2001: سلام اقا ببخشید بازی برای PC هم دارید ؟ .:d بیشتر... Spoiler نمیخوای یه کنسول بخری خودتو راحت کنی!؟:d
devil eyes کاربر سایت Jan 4, 2011 #14 يعني ميگويي من تا 2 ماه ديگر زنده ميمانم اين كرايسيسو و توتال وار را بازي كنم ... :d
ston cold کاربر سایت Jan 4, 2011 #15 نوشته شده توسط MR.OK: با اینکه احتمالا نصفشون تاخیر میخورن اما نوامبر واقعا ماه پر گیم و لذت بخشی خواهد بود بیشتر... ماکرو از الان داره رو بن ویو نوامبر کار میکنه بی وجدان ولی امسالم مسه پارسال نمیتونهb-)
نوشته شده توسط MR.OK: با اینکه احتمالا نصفشون تاخیر میخورن اما نوامبر واقعا ماه پر گیم و لذت بخشی خواهد بود بیشتر... ماکرو از الان داره رو بن ویو نوامبر کار میکنه بی وجدان ولی امسالم مسه پارسال نمیتونهb-)