dead space 2. کاربر سایت Dec 6, 2012 #16 نوشته شده توسط Jeff Hardy!: یعنی چی کارت بازیه؟! یکی توضیح میده؟! بیشتر... زیر کارتارو بخونی میفهمی نوشته شده توسط N.!.M.A: رفيق بحث سليقه نيست به هيچ وجه! بحث استفاده (بخوانيد سوء استفاده) از نام UNCHARTED براي كسب درامد بيشتره كه براي شخص من حداقل اصلا قابل قبول نيست بیشتر... خب وقتی راج به اونه اسمشم اونه نوشته شده توسط Red V: بابا از این بازی الکی ها برای psn هست و این دوتا سایت خل وضع هم بهش نمره دادن !! :d بیشتر... الکی چیه؟خل وضع؟ بابا یکم آروم. یعنی قشنگ بازیو کوبیدی ها... آخرین ویرایش: Dec 6, 2012
نوشته شده توسط Jeff Hardy!: یعنی چی کارت بازیه؟! یکی توضیح میده؟! بیشتر... زیر کارتارو بخونی میفهمی نوشته شده توسط N.!.M.A: رفيق بحث سليقه نيست به هيچ وجه! بحث استفاده (بخوانيد سوء استفاده) از نام UNCHARTED براي كسب درامد بيشتره كه براي شخص من حداقل اصلا قابل قبول نيست بیشتر... خب وقتی راج به اونه اسمشم اونه نوشته شده توسط Red V: بابا از این بازی الکی ها برای psn هست و این دوتا سایت خل وضع هم بهش نمره دادن !! :d بیشتر... الکی چیه؟خل وضع؟ بابا یکم آروم. یعنی قشنگ بازیو کوبیدی ها...
Nathan Drake Evanescence کاربر سایت Dec 6, 2012 #17 نوشته شده توسط dead space 2.: الکی چیه؟خل وضع؟ بابا یکم آروم. یعنی قشنگ بازیو کوبیدی ها... بیشتر... پست من و چرا نقل قول کردی دیگه من بازم ملتفت نشدم یکی توضیح بده بازیش چجوری ـه
نوشته شده توسط dead space 2.: الکی چیه؟خل وضع؟ بابا یکم آروم. یعنی قشنگ بازیو کوبیدی ها... بیشتر... پست من و چرا نقل قول کردی دیگه من بازم ملتفت نشدم یکی توضیح بده بازیش چجوری ـه
amirhosein s.a کاربر سایت Dec 6, 2012 #18 نوشته شده توسط Jeff Hardy!: پست من و چرا نقل قول کردی دیگه من بازم ملتفت نشدم یکی توضیح بده بازیش چجوری ـه بیشتر... یک مینی گیم کاملا سادست که خیلی تو بازی های کنسول نینتندو دیده میشه توش کارت نقش داره مثل این میمونه یک بازی مثل call of dutyبه سبک Spoiler پلتفرم دوبعدی تغییر بدی Spoiler که این حرکت واقعا از فحش ناموس بدتره
نوشته شده توسط Jeff Hardy!: پست من و چرا نقل قول کردی دیگه من بازم ملتفت نشدم یکی توضیح بده بازیش چجوری ـه بیشتر... یک مینی گیم کاملا سادست که خیلی تو بازی های کنسول نینتندو دیده میشه توش کارت نقش داره مثل این میمونه یک بازی مثل call of dutyبه سبک Spoiler پلتفرم دوبعدی تغییر بدی Spoiler که این حرکت واقعا از فحش ناموس بدتره
dead space 2. کاربر سایت Dec 6, 2012 #20 نوشته شده توسط dead space 2.: زیر کارتارو بخونی میفهمی خب وقتی راج به اونه اسمشم اونه الکی چیه؟خل وضع؟ بابا یکم آروم. یعنی قشنگ بازیو کوبیدی ها... بیشتر... ویرایش شد
نوشته شده توسط dead space 2.: زیر کارتارو بخونی میفهمی خب وقتی راج به اونه اسمشم اونه الکی چیه؟خل وضع؟ بابا یکم آروم. یعنی قشنگ بازیو کوبیدی ها... بیشتر... ویرایش شد
Asmodeus Dark is the path in the absence of light کاربر سایت Dec 9, 2012 #21 Cheat Code Central: 3.5/5 Playstation Life Style: 6/10 Destructoid: 7.5/10 IGN: 7/10 اصلا نمرات، در شان این نسخه نیست، ولی خب از سایر بازی های PS Vita نمره های بهتری گرفته.
Cheat Code Central: 3.5/5 Playstation Life Style: 6/10 Destructoid: 7.5/10 IGN: 7/10 اصلا نمرات، در شان این نسخه نیست، ولی خب از سایر بازی های PS Vita نمره های بهتری گرفته.
RADON کاربر سایت Dec 9, 2012 #22 من نفهمیدم بالاخره این یه مُد برای همون آنچاتد ویتا ـهِ یا یه بازی جدید هستش ؟!
RattleSnake کاربر سایت Dec 9, 2012 #23 نوشته شده توسط RADON: من نفهمیدم بالاخره این یه مُد برای همون آنچاتد ویتا ـهِ یا یه بازی جدید هستش ؟! بیشتر... نه بازی جدید هست کارت بتل
نوشته شده توسط RADON: من نفهمیدم بالاخره این یه مُد برای همون آنچاتد ویتا ـهِ یا یه بازی جدید هستش ؟! بیشتر... نه بازی جدید هست کارت بتل
ash@ash کاربر سایت Dec 9, 2012 #24 نوشته شده توسط Red V: بابا از این بازی الکی ها برای psn هست و این دوتا سایت خل وضع هم بهش نمره دادن !! :d بیشتر... ورود Uncharted به بازی های اکلی رو تبریک می گم
نوشته شده توسط Red V: بابا از این بازی الکی ها برای psn هست و این دوتا سایت خل وضع هم بهش نمره دادن !! :d بیشتر... ورود Uncharted به بازی های اکلی رو تبریک می گم
Asmodeus Dark is the path in the absence of light کاربر سایت Dec 12, 2012 #25 Gamesbeat: 80/10 میانگین، 69 از 6 نقد.
K Kavigne کاربر سایت Dec 12, 2012 #26 نوشته شده توسط ash@ash: ورود Uncharted به بازی های اکلی رو تبریک می گم بیشتر... چاکریم، گفتیم شما رو تنها نذاریم...
نوشته شده توسط ash@ash: ورود Uncharted به بازی های اکلی رو تبریک می گم بیشتر... چاکریم، گفتیم شما رو تنها نذاریم...