آخرین ویرایش:
البته دوستان دقت کنند اینجا تاپیک امتیازات سایت ها و مجلاته نه کاربران![]()
برای امتیاز دادن به بازی میتونید بسته به پلتفورمتون توی بخش قرار داده شده به تاپیک امتیازات کاربران مراجعه کنید ، ممنون از همکاریتون![]()
به نظر من Episode 5 خیلی خوب بود اما نه در حد نمره کامل و بیشتر منتقدها تحت تاثیر جو فوق العاده داستان بازی قرار گرفتند. به نظر من همون حدود 8.5 اینا براش مناسب تره.
برهان جان اینکه یکی بیاد بگه به نظرم نمره کامل حقش نیست و برای حرفش دلیل بیاره و بحث کنه هیچ اشکالی نداره و اتفاقا هدف این بخش هم همینه ولی یه دور دیگه پست ها رو ببین بعد از پست خودت دوتا پست دیگه زده شد که دوستان به بازی نمره خودشون رو دادن و من فقط جهت یاد آوری اون مطلب رو فرستادم تا یه وقت اینجا تبدیل به امتیاز کاربران نشههمون طور که تو تاپیک بازی هایی مثل Halo میان میگن بازی بنظرم حقش نمره کامل بگیره و واقعا عالی و از این حرف ها فکر می کنم اینجا هم میشه همین حرف ها رو زد غیر از اینه؟
من و اون دوست دیگه هم گفتیم نمره کامل حقش نیست و بنظرمون اینقدر اگه میشد بهتر بود که یک نظر حساب میشه و هیچ مشکلی هم نداره!
چقدر پاسخ دیدم :dl-)
از یکی از دوستان گل انجمن پرسیدم راجب گرافیک و .... بعد فرمودند بازی های Tellta ( شرکت سازنده _ شاید درست ننوشتم )
رو که میدونی :d منم روم نشد بگم نه نمی دونم :d
الان موندم با انترنت 128 ( سرعت با IDM 18 Kb/s ) فصل 1 رو دانلود کنم یا نه![]()