نمرات SOCOM 4

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
socom-4.jpg

این بازی اولین امتیازات خودش رو دریافت کرد:

PSU - 8.5/10
GameTrailers - 7.9/10
NowGamer - 7.8/10
Eurogamer - 6/10
Destructoid - 3/10

Destructoid - 3/10
فقط موندم این سایت چطور نمره داده :))

توی تریلر ها هم چیزی که من دیدم واقعا شایسته نمره 8- 8.5 بود اما این این سایت فکر کنم یکم با خودش درگیره

البته بازم با این نمرات من حتما بازی رو میخرم و سعی میکنم با فراموش نمرات سایت هایی مثل Destructoid از بازی لذت ببرم :d

درس؟
تا اونجایی که یادم میاد سری Socom همیشه نمراتش حولُ حوش 7 یا 7.5 میچرخیده البته این بازی طرفدارای خودشو داره سرورهای Socom Confrontation هنوز که هنوزه پُره !

آره درس.. وقتی 2 سال قبلش یک بازی متوسط ساختی باید تو این فاصله از اون درس بگیری و یک چیز بهتر بسازی نه این که به بازیت بدن 3 از 10

کلا سری socom یک lol کبیر داره. اینقدر به این بنده خدا گیر ندید.

گیم پلی جدابی هم با moveداره. تریلر ها رو نگاه میکردم . بنده خدا برای یک تیر زدن اشکش در میومد:دی

• Like
Reactions: VahiD_ST
به نظر من اگر میتونی بشین دمو رو بازی کن! مثلا من که بازی کردم (5 دقیقه :d ) بازی خوبیه :d (با عالی و این چیزا اشتباه نگیریدا! خوبه :d )
ولی یکی از دوستام بازی کرده بود و میگفت مضخرفه :d
فکر کنم اینم مثل Infamousـه که یکی خوشش میاد یکی هم بدش میاد :d

• Like
Reactions: hosein me
به نظر من اگر میتونی بشین دمو رو بازی کن! مثلا من که بازی کردم (5 دقیقه :d ) بازی خوبیه :d (با عالی و این چیزا اشتباه نگیریدا! خوبه :d )
ولی یکی از دوستام بازی کرده بود و میگفت مضخرفه :d
فکر کنم اینم مثل Infamousـه که یکی خوشش میاد یکی هم بدش میاد :d
آرش حالت خوبه!؟:d
اونی که از Infamous بدش اومده رو به منم نشون بده ببینم حرف حسابش چیه!:d
نه این بازی دیگه مثل سابق عالی نیست.وقتی سونی هم روش مانور خیلی زیادی نمیده (در مقابل بازی های AAA اصلیش) میشه فهمید که سطحش چجوریاس....

کلا سری socom یک lol کبیر داره. اینقدر به این بنده خدا گیر ندید.

گیم پلی جدابی هم با moveداره. تریلر ها رو نگاه میکردم . بنده خدا برای یک تیر زدن اشکش در میومد:biggrin1:
lol رو اینجور پستها داره که سر هر بازی انحصاری PS3 میاید دُرافشانی میکنید!
من میخوام بدونم تا حالا 5 دقیقه Socom رو یه تست کوچیک کردی که راجبش نظر میدی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or