نمرات SOCOM 4

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
socom-4.jpg

این بازی اولین امتیازات خودش رو دریافت کرد:

PSU - 8.5/10
GameTrailers - 7.9/10
NowGamer - 7.8/10
Eurogamer - 6/10
Destructoid - 3/10

باز اومدیم یک بازی بخریم :| نمرات این شکلی دیدیم ...

اون از PS Hero اینم از این ... اه اه اه ... البته انتظار بیشتری نمیرفت ولی من تو فکرم ۸ اینطور ها بود :-s حالا ببینیم GS یا IGN چند میدن !

کاملاً مشخص بود چیز مالی از آب درنمیاد!

به به چه امتیازات درخشــانــــی !!! و نکته جالب دیگر اختلاف نمرات PSU با دیگر نمراتـــه ...:دی
اینجوریه پس GT هم فنه، اختلاف نمرش رو با Destructoid مقایسه کن! :دی

شت.این چه وضعشه؟خیلی بهش امید داشتم.این سونی چرا socom رو جدی نمیگره؟یه زمانی نمراتش چی بود،ولی حالا!!!!!!

آخرین ویرایش:
به به چه امتیازات درخشــانــــی !!! و نکته جالب دیگر اختلاف نمرات PSU با دیگر نمراتـــه ... :d
شما هم فقط نشستي سزيع با اين حرفات جلب توجه كنيد الان لابد GameInformer هم فنه شما هيچ ميدوني xboxaddict اومده به crackdown 2 امتياز 9 داده اونم بازي اي كه ميانگينش 70 به زور شده

جـــــــــــــــــــــان.. ! این که نمراتش از MAG هم کمتره..؟
این ها از MAG درس نگرفتن..؟
درس؟
تا اونجایی که یادم میاد سری Socom همیشه نمراتش حولُ حوش 7 یا 7.5 میچرخیده البته این بازی طرفدارای خودشو داره سرورهای Socom Confrontation هنوز که هنوزه پُره !

• Like
Reactions: Captain Mitchell
درس؟
تا اونجایی که یادم میاد سری Socom همیشه نمراتش حولُ حوش 7 یا 7.5 میچرخیده البته این بازی طرفدارای خودشو داره سرورهای Socom Confrontation هنوز که هنوزه پُره !

من حرف امید رو تایید میکنم ... چندروز پیش بودم ... ماشالا ... WOW ... چقد آدم بود توی لیست سرور ها که نشون میداد ... انقد زیاد بودن FULL هم میداد LOL ... جالب بود ...

درس؟
سلام!
البته نسخه های اصلی ـش رو PS2 امتیازات خیلی خوبی گرفته بودند:
SOCOM: U.S. Navy SEALs 82 of 100
SOCOM II: U.S. Navy SEALs 87 of 100
SOCOM 3: U.S. Navy SEALs 82 of 100

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or