اقا من دارم بازی میکنم ... بازی فوق العاده شده و البته خیلی سخت تر !!!!
مراحلش هم خیلی زیاده ... !!! من الان بخش مصرم و نزدیک 40 مرحله فقط تو این بخش داشته ... از اون مراحل فان هم زیاد داره
انیمیشن های بازی هم به کل عوض شده ... گیاهای قبلی خیلی چهرشون بهتر و بامزه تر شده ... گیاهای جدید هم که خیلی زیادن باحالن .. مثلا یه گیاه هست کل زمین رو موج الکتریکی میده ... یا یه گیاه هست که بومرنگ میندازه ... !!!
امکان اپگرید و قوی تر شدن گیاه ها هم با سکه هایی که تو بازی جمع میکنین وجود داره

در مورد زامبیا - ... زامبیا هم خیلی خیلی بهتر و متفاوت تر شدن ... تو هر بخش از 3 بخش زامبیا قیافه ی متفاوتی دارن ... مثلا تو بخش مصر زامبیاش تقریبا مومیایین .... زامبیای قدیمی هست + زامبیای جدید
یه نکنه ی خیلی جالبی که اضافه شده اینه که وسط بازی میشه به گیاها انرژی زا :d بدی ... یهویی عصبانی میشن و زامبیا رو میترکونن ... هر گیاهی هم با انرژی زا یه کار متفاوتی میکنه ... مثلا اون گیاه سبز ساده هه که تک تیره بهش انرژی زا بدی حدود 200 تا تیر یهو ول میده یا اگه به افتابگردونا بدی 50 تا خورشید ( 50*25 ) میدن
سه تا گزینه ی دیگه اون پایین اضافه شده ( ۳ تا ایکون سبز و بنفش و زرد ) که خیلی خیلی بازی رو توپ کرده و از اون حالت تکراری خارج شده .!!! گزینه ی زردو که ۸۰۰ تا پولشه بزنی میتونی زامبیارو با انگشت بندازی تو لاین های دیگه ... مثلا همرو بیاری بقل هم تو یک لاین و با به بمب معمولی پوووففف .!! :d
گزینه ی بنفش هم ۱۰۰۰ تا پولشه و کارش اینه که با یه انگشت زامبی رو میگیری و با اون یکی انگشتت باید کلشون رو بکنی :d البته این گزینه رو گوشی های هوشمند خوب جواب میده و معلوم نیست چطور میتونن این گزینه رو روی pc یا گوشیهای ساده تر پیاده کنن ....
گزینه ی سبز هم که ۱۲۰۰ تاست یه شووک الکتریکی به همه زامبیا میده و همشون پشت سر هم میمیرن .!!!
واقعا واسه بردن تو هر مرحله بایداستراتژیک قوی و متفاوت با مرحله ی قبل پیاده کنی .!!! مثل نسخه ی قبل نیست که با کاشتن ۴ تا افتابگردون اول بازی راحت تا اخر مرحله رو بری
کلا خیلی خیلی فان شده بازی .... از دست ندید ....قشنگ یه سروگردن از نسخه ی قبلی بهتره .... دم PopCap و EA گرم
بنده هم به بازی از جانب خودم
9.5 میدم ... اون نیم نمره رو هم واسه این کم کردم که به علت F2P بودن و رایگان بودن بازی یه ایتم های رو باید خریداری کنیم که بدون اونها بازی سخت میشه ... حدود 6 تا از گیاها و 4 تا از اپدیت گیاها رو فقط میشه خرید ... البته امکان خریداری سکه و انرژی زا هم وجود داره
...
اینم بگم که بازیرو بنده روی ایفون 5 بازی کردم و از اپ استور نیوزلند گرفتم ....

ممنون از اینکه این نیمچه نقد بنده رو خوندید .. با تشکر :-*