نمرات DEVIL MAY CRY HD COLLECTION

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
f58z_devil-may-cry-hd-collection.jpg

DEVIL MAY CRY HD COLLECTION برای کنسول های نسل هشت و PC منتشر شد . چیزی که از نمرات مشخص ـه ظاهرا کالکشن هیچ پیشرفتی نسبت به قبل نداشته و هنوز که هنوزه مشکلات قبلیش پا بر جاست ....

Hobby Consolas 74
Vandal 72
COGconnected 70
IGN Italia 66
IGN Spain 65
Meristation 65
Eurogamer Italy 60
SpazioGames 60
We Got This Covered 60
Everyeye.it 55
Gaming Age 25

آخرین ویرایش:
این بازی ریمستر نیست btw. یاد بگیرین اول ببینین سازنده چی میخواد عرضه کنه و بعدش هفت تیر کشی کنید.
یه کالکشنه که صرفا برای این نسل پورت شده و کپکام هم حرفی راجع به ریمستر بودن و بالا بردن گرافیک نزده. برای نسل قبل یه جورایی ریمستر بود چون 3 نسخه HD شده بودن، اما برای این نسل ریمستر نیست چون هیچ چیزی بهش اضافه نشده و هیچ بهبودی هم نداشته. یه پورت صاف و ساده و خالی. من یکی که خیلی منتظرش بودم و پیش خریدش کردم و الان به شدت دارم لذت میبرم ازش.
اینو واسه همه منتقد هایی که یاد نگرفتن سازنده چی می خواد عرضه کنه بفرست

ایشالله پایین تر هم بیاد تا یه سری سازنده ها بفهمن بازیشون رو هرجور دلشون خواست فرو نکنن تو بازار

خود بازیا هرچقدرم خوب باشه این حرکت واقعا مسخرست که دست به هیچی نکشی و کپی پیست بکنی

والا درست کردن منو ها دقیقا کار یه روزه :\

من چند وقت پیش کالکشن رو خریدم 5$ رو ps3 :D مسلما بهتر از 30$ رو نسل فعلیه خصوصا با توجه به نبود پیشرفت قابل ملاحظه .دوستانی که هنوز ps3 دارند بازی همین الان هم تخفیف خیلی خوبی خورده..

• Like
Reactions: x-x and IMANOKA
من چند وقت پیش کالکشن رو خریدم 5$ رو ps3 :D مسلما بهتر از 30$ رو نسل فعلیه خصوصا با توجه به نبود پیشرفت قابل ملاحظه .دوستانی که هنوز ps3 دارند بازی همین الان هم تخفیف خیلی خوبی خورده..
این بازی 60 دلار هم بود یه عده با جون و دل میخریدن8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or