نمرات Brothers: A Tale of Two Sons

RattleSnake

کاربر سایت
17433420872234461034.png

سازنده: Starbreeze Studios
ناشر: 505 Games
پلتفرم: PC(Steam),Xbox360(XBLA),PS3:PSN
انجین: Unreal Engine 3
تاریخ عرضه: Q2 2013
سبک: Adventure
...

The Digital Fix 10/10
Joystiq 10/10

GamesMaster UK Magazine 91/100
Playstation Official Magazine Australia 90/100

Playstation Official Magazine UK 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
Vandal Online 9/10
Polygon 9/10
GamesRadar 9/10
GameTrailers 8.8/10
IGN Italia 8.5/10
Play UK Magazine 83/100
Game Informer 8.3/10
IGN 8.2/10
X360 Magazine UK 8/10
Digital Spy 8/10
GameSpot 8/10
ZTGD 8/10
Destructoid 8/10
Metro GameCentral 8/10
VideoGamer 8/10
God is a Geek 8/10
Official Xbox Magazine 8/10
GamesTM Magazine 8/10
EDGE Magazine 7/10

آخرین ویرایش:
همون "به سوی ماه" که ذکر کردید داستانی داره در حد بایوشاک.گیم پلی ای داره بسیار زیبا.گرافیکش هم کاملا منطبق بر بازیه
به شخصه حالم از همون گیم پلی اش به هم حورد. وگرنه gemini rue که گرافیک بدتری داشت رو هم فقط به خاطر گیم پلی و داستان خویش یه 5-6 ساغتی بازی کرده بودم.

به شخصه حالم از همون گیم پلی اش به هم حورد. وگرنه gemini rue که گرافیک بدتری داشت رو هم فقط به خاطر گیم پلی و داستان خویش یه 5-6 ساغتی بازی کرده بودم.
حس میکنم یا کلا نمیدونی ادونچر چیه یا حتی این بازی ها(و بازی های مشابه رو) اجرا کرده باشی.

این بازی brothers طبق نقدهایی که خوندم بنظر کنترل بازی کمی مشکل و طول میکشه بهش عادت کرد و داستان بازی رو هم تعریف کردند
من تقریبا 2 ساعت بازی کردم،چون هر د وبرادر رو باید همزمان کنترل کنی ممکنه اون اوایل یکم گیج کننده باشه!
مخصوصا وقتی جای برادرا عوض بشه!(مثللا برادر کوچیکه سمت چپ باشه و بزرگه سمت راست،کوچیکه بیاد سمت راست آدم یکم گیج میشه! :d)

من تقریبا 2 ساعت بازی کردم،چون هر د وبرادر رو باید همزمان کنترل کنی ممکنه اون اوایل یکم گیج کننده باشه!
مخصوصا وقتی جای برادرا عوض بشه!(مثللا برادر کوچیکه سمت چپ باشه و بزرگه سمت راست،کوچیکه بیاد سمت راست آدم یکم گیج میشه! :d)

اهان پس منظورشون این بوده من چیزی دیگه ای فکر میکردم
مرسی ولی گرافیک و داستان چطوره؟ من هنوز بازیشو گیر نیاوردم

اهان پس منظورشون این بوده من چیزی دیگه ای فکر میکردم
مرسی ولی گرافیک و داستان چطوره؟ من هنوز بازیشو گیر نیاوردم
داستان بازی واقعا عالیه،اصلا تکراری نمیشه و همش میخوای بازی رو ادامه بدی تا ببینی چی یمشه،گرافیک هم خوبه و با جو بازی کاملا هماهنگ هست.
در کل بازی خیلی خوش ساختیه و پیشنهاد میکنم حتما تهیش کنید...
(البته بازی فقط روی xbox live منتشر شده،سوم سپتامبر هم روی steam و psn میاد....)

بازی از کجا میشه دان کرد؟ چه جوریه گیج شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or