نمرات Asphalt 8

• Thread starter Thread starter paxa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

paxa

کاربر سایت
همانطور که اطلاع دارید در دو سه روز گذشته عنوان جدید Asphalt 8 بر روی گوشی های هوشمند منتشر شد
اکنون نمرات و نقد بازی منتشر شده است که شامل:

Asphalt8_2_1500.jpg

Apple’N'Apps 10/10
Gamereactor Denmark 10/10
TouchArcade 10/10
MacLife 10/10
148Apps 9/10
Pocket Gamer UK 9/10
Modojo 9/10

آقا من اینو گرفتم بازی کردم...قابلیت های جدیدش مثل این پرش های خشکلش خیلی خوب بودن!
تعدد ماشینا هم که ماشاالله!
کلا میخواستم بیام توصیه کنمش که با این متایی که گرفته دیگه نیازی به توصیهء منم نداره!:(

آقا من اینو گرفتم بازی کردم...قابلیت های جدیدش مثل این پرش های خشکلش خیلی خوب بودن!
تعدد ماشینا هم که ماشاالله!
کلا میخواستم بیام توصیه کنمش که با این متایی که گرفته دیگه نیازی به توصیهء منم نداره!:(

:dاما کامل کامل نیست..گرافیکش خیلی مشکل داره البته گیم پلی خیلی عالی این بازی باعث میشه زیاد به گرافیک توجه نکنیم

:dاما کامل کامل نیست..گرافیکش خیلی مشکل داره البته گیم پلی خیلی عالی این بازی باعث میشه زیاد به گرافیک توجه نکنیم
گرافیک ـش که رو iPhone 5 فوق العادست! مخصوصا افکت دود و ذرات و جزئیات محیط خیلی خوب کار شده! کلا از لحاظ گرافیکی بهترین ریسینگی ـه که رو iOS اومد.

گرافیک ـش که رو iPhone 5 فوق العادست! مخصوصا افکت دود و ذرات و جزئیات محیط خیلی خوب کار شده! کلا از لحاظ گرافیکی بهترین ریسینگی ـه که رو iOS اومد.

بر روی IOS خبر ندارم..:دی اما بر روی اندرویید مشکلات گرافیکی داره..مثلا نورپردازی در بعضی محیط ها بده در بعضی محیط ها عالیه..کلا تعادل نداره...بر روی تکسچر های محیط اطراف جاده زیاد خوب کار نکردن.. و چیزای دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or