مسابقات جهانی WCG که به معنای (بازیهای جهانی سایبر) است از سال 2000 توسط یک شرکت کره ای و با حمایت مالی سامسونگ و مایکروسافت کار خود را شروع کرد و هر ساله شاهد رقابت بین بهترین گیمرها از سراسر جهان در چین می باشد.شعار رسمی WCG ((فراتر از بازی)) است.
امسال نماینده کشورمان کیوان جوادی در بخش مسابقات FIFA 2014 حضور داشت و توانست در بین 25 نفر که در این بخش شرکت کرده بودند رقیب خود Tim Schiewe از کشور آلمان را در فینال شکست دهد و عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خودش کند.در دیدار رده بندی نیز Juan Francisco Sotullo از کشور آرژانتین مقام سوم را به خود اختصاص داد.
پ.ن: ما هم به نوبه خود این قهرمانی نوجوان 16 ساله ایرانی را که برای اولین بار در این مسابقات رخ داده است به گیمرهای ایرانی تبریک میگوییم.
منبع
آخرین ویرایش:



