نمایش GeOW به تاخیر افتاد!

game.fun

کاربر سایت
y657lqnsagwcfxfnfpgz.jpg

Nelson اعلام کرد که در حال حاضر نمایش GeOW که قرار بود امشب در VGA برگزار شود، کنسل شده است و در ادامه گفت: "چیزی که قرار است برای این فرانچایز در 2011 نشان داده شود ارزش صبر کردن را دارد. ما زمانی نمایش را نشان خواهیم داد که کاملا آماده باشد."

چند هفته پیش Cliff Bleszinski گفته بود که GeOW برای امشب نمایشی خواهد داشت که البته این نمایش "آنچه که شما توقعش را دارید نخواهد بود."

• Like
Reactions: Hosein M
ای بابا!:(:(:(:(
چرا آخه؟! به خدا فقط به خاطر نمایش GeoW 3 منتظر VGA امسال بودم. چه شکمی صابون زده بودیم!:|
حالا با خیال راحت برو بخواب !
---------
chojinfc.gif

نه اتفاقا میخوام بیدار بمونم که فکم از دیدن نمایش U3 بخوره به زمین!
خودت خدا رو قسم خوردی !مگه غیر از اینه ؟!
چقدر سریع جهت ها عوض میشه !
--------
اصلا حواسم به نمایش U3 و اینکه فکم قراره به زمین بخوره نبود آخه وگرنه قسم نمیخوردم.
عــــجــــب !
امشب حواسهایتان را جمع کنید !
-----------
شما که بیشتر باید جمع کنید چون ممکنه بر اثر نمایش U3 عقل از سرتون بپره. چون انگار خیلی جوگیر شدید.
هنوز انقدر بیکار نشدم که تا 4:30 صبح به خاطر 2 دقیقه نمایش بخوام بیدار بمونم ! جوگیر شدن یا نشدن منم به خودم مربوطه ! در ضمن اگه دقت کنی میبینی که خودت بحث U3 رو کشیدی وسط !و گرنه تو پستم حتی یه کلمه هم از اسمش نبود !
-----------

.

آخرین ویرایش:
احتمالش خیلی زیاده لغو نمایشش بخاطر U3 باشه, الآن تمامی اخبار و بازتاب ها بنوعی تحت الشاع ـه همین بازی ـه.
تا الان که خوشبختانه گیرز از بازی ِ X و Y ترسی نداشته که الآن دفعه ی دومش باشه.
جوگیری هم حدی داره...
حالا با خیال راحت برو بخواب !
chojinfc.gif

نه اتفاقا میخوام بیدار بمونم که فکم از دیدن نمایش U3 بخوره به زمین!
خودت خدا رو قسم خوردی !
چقدر سریع جهت ها عوض میشه !
آخه اصلا حواسم به نمایش U3 و اینکه فکم قراره به زمین بخوره نبود وگرنه قسم نمیخوردم.
شما از جانب من از خدا عذرخواهی کن.
امشب حواسهایتان را جمع کنید !
شما که بیشتر باید جمع کنید چون ممکنه بر اثر نمایش U3 عقل از سرتون بپره. چون انگار خیلی جوگیر شدید.
هنوز انقدر بیکار نشدم که تا 4:30 صبح به خاطر 2 دقیقه نمایش بخوام بیدار بمونم !
پس میتونید با خیال راحت برید بخوابید.
اگر میخوای واقعاً از گیمینگ نسل هفتم لذت ببری حتماً یک کنسول PS3 تهیه کنی ;)
همین تصمیم رو دارم.

آخرین ویرایش:
تا الان که خوشبختانه گیرز از بازی ِ X و Y ترسی نداشته که الآن دفعه ی دومش باشه.
جوگیری هم حدی داره...
دوست عزیز بنده نگفتم گیرز از بازیی ترس یا واحمه داره، اینطور میشه برداشت کرد چون تمامی چشم ها به سوی U3 معطوف شده شاید اونجوری که باید و شاید این عنوان تو مراسم مورد عنایت حضار قرار نگیره, وگرنه بنده خودم یکی از طرفداران بازی هستم و واقعاً دوست داشتم تو مراسم نمایشش رو ببینم.
سعی کن تو پست دادنت یکم بیشتر شرط ادب رو رعایت کنی. (هات فن بودن همیشه خوب نیست، پیشنهاد میکنم اگر میخوای واقعاً از گیمینگ نسل هفتم لذت ببری حتماً یک کنسول PS3 تهیه کنی ;) )

زرشک :d
حتما حکمتی بوده است . صلاح بازیه خویش خسروان دانند :d
به فال نیک میگیریم :d اما دلمونو ناجور کف مالی کرده بودیم برا نمایشش

geow که همیشه جای خود داره ولی من دائم دارم به این فکر میکنم که گرافیک u3چی میخاد بشه:|تصمیم ndبرای بردن بازی به صحرا بسیار هوشمندانه و به جا بوده چون اینجوری میتونن گرافیک بینظیر بازی رو باز هم بینظیرتر کنن به دلیل این که فضای صحرا نسبت به فضای جنگل و شهر بسیار کمتر فضای گرافیکی میگیره و nd میتونه با این فضای بکر یه گرافیک منحصر به فرد تحویلمون بده چون اگه میخاستن تو همون فضای u2 گرافیک رو ارتقاء بدن به مشکل میخوردن.به شدت منتظر u3 و geow3 هستیم.هردوبهترین سوم شخصهای حال حاضر دنیای گیم هستند.

نظرت چیه بیاد تصمیم من باشه برای شرکت نکردن ؟ تو اون یکی صحبتش میگه بازی هنوز کامل نبدوده حالا این جا هم که میگه نظر ماکروسافت هستش حالا پیدا کنید پرتغال فروش را .

پایینش هم که کلیفی گفته برای U3 نبوده حالا بیاین مشخص کنید دلیل سر کار رفتن را .

اینا گفتن فقط نمایش امشب کنسل شده، نگفتن کلا نمایشی تو VGA نداره
شاید می خوان اول U3 نمایش داده بشه بعد اینا GeOW رو نمایش بدن حال U3 رو بگیرن! (چه می دونم :d)
کلا این VGA چند روزه؟ :d
2 ساعته کلا :d
این همه داد و بیداد واسه دو ساعت؟
خسته نباشن :d

آخرین ویرایش:
همین که اسم U3 رو آوردن خودش همه چیز رو مشخص میکنه :d
اینو اتفاقا برای کسایی مثل شما گفته که میگید:
احتمالش خیلی زیاده لغو نمایشش بخاطر U3 باشه, الآن تمامی اخبار و بازتاب ها بنوعی تحت الشاع ـه همین بازی ـه.
و گفته:
Some fans connected the cancellation to Uncharted 3
ادامه ـش رو هم میتونید توی منبع بخونید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or