نمایش GeOW به تاخیر افتاد!

game.fun

کاربر سایت
y657lqnsagwcfxfnfpgz.jpg

Nelson اعلام کرد که در حال حاضر نمایش GeOW که قرار بود امشب در VGA برگزار شود، کنسل شده است و در ادامه گفت: "چیزی که قرار است برای این فرانچایز در 2011 نشان داده شود ارزش صبر کردن را دارد. ما زمانی نمایش را نشان خواهیم داد که کاملا آماده باشد."

چند هفته پیش Cliff Bleszinski گفته بود که GeOW برای امشب نمایشی خواهد داشت که البته این نمایش "آنچه که شما توقعش را دارید نخواهد بود."

• Like
Reactions: Hosein M
مردشورشو ببرن!
خوب نا کاملشو نشون میدادن! چی میشد؟:دی

رامین تو دیگه چرا این حرف رو میزنی وقتی از چند وقت پیش گفتن هستش بعد 3-4 ساعت به نمایش میگن نیست مگه قرار بوده الان بسازن که اماده نبودن یه تریلر بوده قرار بوده نمایش داده بشه .

به احتمال زیاد بازی که برای 2012 هستش عنوان بزرگی هستش که در کنارش U3 هم هستش که فکر کنم برای همین چه نشون میدادن چه نمیدادن تحت تاثیر اون عنوان ها قرار میگرفته برای همین نمایش رو کنسل کردن .

من چند جا هم خوندم مردم نظرشون همین بود .

آخرین ویرایش:
بازی کامل نیست یا...؟

من که باورم نمیشه بازی که از مدت ها قبل گفتن میخوان توی این Event نمایش بدن یهو دقیقه 90 به این نتیجه برسن آماده نمایش نیست!

شخصا نظر من این هست نخواستن ریسک کنن با Uncharted 3 همزمان نمایشش بدن چون قطعا هرچی باشه میره زیر سایه این عنوان!

بازی کامل نیست یا...؟

من که باورم نمیشه بازی که از مدت ها قبل گفتن میخوان توی این Event نمایش بدن یهو دقیقه 90 به این نتیجه برسن آماده نمایش نیست!

شخصا نظر من این هست نخواستن ریسک کنن با Uncharted 3 همزمان نمایشش بدن چون قطعا هرچی باشه میره زیر سایه این عنوان!
همون خیس کردن شلوار و اینا ؟! :-/

همون خیس کردن شلوار و اینا ؟! :-/
کیوان بحث سر خیس کردن شلوار نیست . سرِ اینه که GeOW3 قبلا نمایش داده شده . ولی UNCHARTED3 اولین نمایشش هست . وقتی هم قبل نمایش میگن از لحاظ تکنیکی از U2 خیلی بهتره خود بخود همه نگاه-ها به سمت U3 هستش تا GeOW

یه مقاله بود که قبل از اومدن گیرز 2 میخوندم.اومده بود از سریع و دقیق گیرز 2 که داشتن میساختن تعریف میکرد و در آخر گفت من مطمئنم بازیهای بزرگی در راه هستن که با صبر و دقت زیادی در حال ساخته شدنن و سال 2009 و 2010 خواهند آماد و بازی های بزرگی میشوند. و بازی ای که 2012 میاد و حتما بزرگترین بازی میشود و بازی ما هم ..........
این نشون میده اون بازی رو این طرف میدونسته چیه.و 100 درصد gta نبوده چون قبل از گیرز 2 ساختش شروع شده که این گفته:-o:-o:-o
هرچیه اما حتما گرافیکش تعو این نسل بی داد خواهد کرد پس طبیعیه اینا هم کمی دقت کنن و کاراشون و نمایش هاشون رو با فکر انجام بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or