نمایش Bayonetta 2 در E3 امسال.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

خالق عنوان Bayonetta یعنی Hideki Kamiya تایید کرد شماره دوم این عنوان به طور انحصاری برای Wii U در همایش E3 در تاریخ 11 ژوئن به نمایش در می آید.وی این سخنان را در توییتر اعلام کرد.
این عنوان سال پیش بر خلاف نسخه پیشین به طور انحصاری برای کنسول نینتندو معرفی شد و گفته شده کارگردان بازی Yosuke Hashimoto و تهیه کننده آن Atsushi Inaba در ساخت قسمت دوم نیز نقش دارند.

منبع

آخرین ویرایش:
میتونه یکی از ترول های همیشگی کامیا باشه :دی اما درکل احتمال نمایش بازی خیلی زیاده :دی
تو هم گیر دادی به ترول کامیا:biggrin1:نه مطمئن باش نمایش داره غیر ممکنه نمایش نداشته باشه وقتی قراره امسال منتشر بشه و چه وقت بهتر از e3 :d

تو هم گیر دادی به ترول کامیا:biggrin1:

ترول های این بشر رو دست کم نگیرید :دی کم مونده بود یکی از خبرنگار های گیم اینفورمر رو از کار بی کار کنه :دی
نه مطمئن باش نمایش داره غیر ممکنه نمایش نداشته باشه وقتی قراره امسال منتشر بشه و چه وقت بهتر از e3

جایی تایید شده بازی تو 2013 منشر میشه؟ :دی بیشتر به بازی هایی میخوره که اوایل 2014 میان! چون به نظر نینتندو این بازی System seller هست، احتمالش زیاده تو تعطیلات بیاد :دی

جایی تایید شده بازی تو 2013 منشر میشه؟ :biggrin1: بیشتر به بازی هایی میخوره که اوایل 2014 میان! چون به نظر نینتندو این بازی System seller هست، احتمالش زیاده تو تعطیلات بیاد :biggrin1:
اره نگران نباش 2013 منتشر نشد خودم باندلش رو می خرم برات:d
نیمه دوم منتظر باش

نوش جونه Wii U داران باشه. واقعاً افسوس می‌خورم که چرا نمی‌تونم این HnS فوق العاده رو تجربه کنم.
آقا غصه نخور! بالاخره دو سه سال بعد عرضه، یه HD Collection ـی، Directors Cutـی، چیزی! نشد هم آخر نسل بعد بالاخره یه Wii u دست دو زیر قیمت میخریم محض این و TW101 :دی

اره نگران نباش 2013 منتشر نشد خودم باندلش رو می خرم برات:d
نیمه دوم منتظر باش

قربانت یدونه Deluxe ـش رو بفرست :دی به هر حال هرچه فروش کمتر، احتمال پورت بیشتر! بندازنش دو رو بر تاریخ انتشار GTA V خوبه! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or