نمایش قابلیت های جدید CryEngine 3

hosein me

کاربر سایت

درود
همانطور که می دانید بازی معروف کرایسیس3 با جدیدترین نسخه CryENGINE 3 در حال ساخته شدن هست اما چنانکه هنوز قدرت این موتور را باور ندارید می تونید نمایش جدید ی از اخرین موتور این شرکت را مشاهده کنید
Crytek این ویدیو را منتشر کرده تا تا متوجه شوید این موتور دارای چه قابلیت ها ی هست قابلیت های که در کرایسیس3 هم قابل دیدین هست
شاید فکر می کنید این هم مثل قابلیت های هست که قبلا مشاهده ولی این یکی کاملا متفاوت هست
نسخه سوم بازی در تاریخ February 18 در امریکای شمالی و در تاریخ February 22 در اروپا برای PS3, Xbox 360 and PC منتشر می شود با این تفاوت که جوات گفته نسخه pcبازی مانند نخه اول بازی کامپیوتر ها ی خانگی را ذوب می کند

نمایش قابلیت های جدید !

منبع

یکی می تونه این جمله رو برام معنی کنه بی زحمت ؟ :دی
حالا من کاری با اون حرف طرف ندارم . ولی کرایسیس با اینکه بنظر من بازی خیلی خوبیه و من ازش خوشم میاد ولی بازی پرفروشی نیست مخصوصا نسبت به هزینه ای که روی بازی و انجینش میکنن ! حالا برای خودم هم سواله که چرا کرایتک با این تیم بزرگی که داره یه ip دیگه نمیسازه باید یه بازی بسازه که فروشش زیاد باشه . از طرفی وقتی یه همچین انجینی داره و خودشون میگن انعطاف پذیری عالی داره این انجینشون را باید روی کلی ip جدید در سبکهای متفاوت به کار ببرن که متاسفانه این نسل نشد . نه خودشون یه ip دیگه ساختن با این انجینشون و نه بازیسازهای دیگه یه بازی مطرح با انجینشون ساختن .
اگه خودت فکر کنی به حرفم میرسی چون کرایتک واقعا تیم بزرگ و پر تعدادی داره تقریبا 638 کارمند با کلی شعبه ها در سراسر جهان ! و با این انجینی که دارن باید کلی ip جدید ازشون میدیدم ولی با یدونه بازی دارن این نسل مانور میدند :دی ولی حدس میزنم برای نسل بعد دست پر هستند :دی چون اینطوری نباشه جای سوال بزرگیه !

آخرین ویرایش:
Crysis 3 بهترین بنچ مارک برای انجین نسل بعد Crytek هست. قطعا باید نمایش فوقالعاده ای داشته باشه. امیدوارم این سیستم من زمان انتشار بازی، در مقابل عظمت گرافیکی ان سر تعظیم و شرمندگی فرو نیاره!

حالا من کاری با اون حرف طرف ندارم . ولی کرایسیس با اینکه بنظر من بازی خیلی خوبیه و من ازش خوشم میاد ولی بازی پرفروشی نیست مخصوصا نسبت به هزینه ای که روی بازی و انجینش میکنن ! حالا برای خودم هم سواله که چرا کرایتک با این تیم بزرگی که داره یه ip دیگه نمیسازه باید یه بازی بسازه که فروشش زیاد باشه .

کرایسی بازی پرفروشی نیست اما پرمخاطبه. انم بخاطر اینکه پایرسی خیلی بهش آسیب زده. من یه خبر رسمی از خود کرایتک خوندم که گفته بودن نسخه های کپی کرایسی یه چیزی تو مایه های دو یا سه برابر فروش اصلیش هست!

در نتیجه با توجه به اینکه تجارت اصلی کرایتک (خصوصا تو این نسل) از فروش انجینش هست، نه بازی هاش، همین Cryss 3 بهترین ابزار تبلیغاتی محسوب میشه. برای کرایتک فکر کنم بیشتر این مهم باشه که نشون بده انجینش قابلیت های خیلی بالا رو به صورت یوزر فرندلی در اختیار مشتری ها قرار میده تا استیدوها از ابتدای نسل به جای اپیک بیان سمت خودش. اگه از این نظر خوب بازاریابی کنه برای کرایتک، حتی اگه نفروشه هم بازم سودآوری خودش رو از دست نداده!

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا الان بحث Crysis رو کشوندین وسط ؟ :دی کرایتک اومده قابلیت هاشو نشون داده به ما حالا باز ما پای گیم پلی و داستان و فلان Crysis رو وسط میارم . :دی:|
لایکای پستای دوم به بعد از پست اول بیشتر شد ! :دی:p

اگه راست میگن یک PC ارزون قیمت هم بسازن که موقع اجرای این بازی ذوب نشه.
تو لینک داده شده که نشد چیزی ببینم ولی تو همون ویدئویی که قبلا اوده بود هم می شد دید که چقدر از نظر گرافیک و نور پردازی خوب عمل شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or