نمایش عالی Far Cry 3 و نکات داخل آن

Terova

No Trolls
کاربر سایت
شاید یکی از جالبترین نمایش های بازیهای مولتی در E3 مربوط به Far Cry 3 باشه در این بازی میتوان پیشرفت را نسبت به نسخه قبلی به وضوح دید

13962690023206430420.jpg

=====

نکاتی که در گیم پلی نمایش داده شده قرار داشت:

1- به نظر میرسد شما رهبر یک قبیله بومی شده اید..
2- شما میتوانید در زیر آب شنا کنید و از زیر آب دشمن را قافل گیر کنید
3- بازی بر روی PS3 اجرا می شد
4- گرافیکی بازی به شدت پیشرفت داشته
5- محیط بازی شرایط جنگل های استوایی رو داره با انبوهی از درخت که گرافیک عالی رو رقم میزنه
6- شما میتوانید به صورت مخفی دشمن ها رو بکشید.
7- در بازی تیرو کمان وجود دارد و میتوانید به راحتی و با قدرت از آن استفاده کنید
8- میتوانید مثل Crysis2 روی زمین تکل بروید.
9- گیم پلی بسیار عالی و متنوع شده شما میتوانید به شیوه های مختلف دشمن ها رو بکشید.
10- شما به عنوان رهبر فرد شناخته شده ای هستین و دشمن مشخصی دارین
11- ببر به شما حمله خواهد کرد
12- میتوانید مثل Gears 3 نارنجک به دشمن وصل کرده و او را با لگد پرتاب کنید بین دشمنها
13- میتوانید مثل Uncharted از طناب سُر بخورید
14- مثل Max Payne تَوهُم خواهید زد..

=====

تریلر HD بازی

آخرین ویرایش:
بازی رو فکر کنم با انجین دنیا ساختن.که قبلا باهاش فارکرای 2 و اواتار رو ساخته بودن.انجین فوق العاده قدرتمنده و در عین حال به شدت با کنسول ها سازگاره.از لحاظ گرافیک که خیالمون جمعه.
بی صبرانه منتظریم.فقط خداکنه اکشن خالص نباشه و بشه یکم ماجراجویی کرد

اگر یک hidden blade هم داشت معرکه میشد دیگه !! :d
ولی جدا از شوخی ویدیو های بازی یک عنوان خوب رو به نمایش میذارن
فقط باید منتظر موند و بازیش کرد

این دیگه چه نوع بازی هست که همش عینا دارید میگید مثل فلان بازی ... و مثل فلان بازی ... . اسم این رو چی میزارین شما ؟
اگر یک hidden blade هم داشت معرکه میشد دیگه !!
yahoo_4.gif
همینو کم داشتیم :d

آخرین ویرایش:
این دیگه چه نوع بازی هست که همش عینا دارید میگید مثل فلان بازی ... و مثل فلان بازی ... . اسم این رو چی میزارین شما ؟

90 درصد بازیهای تکراری هستن مهم این هست کدوم بازی اون قابلیت رو به بهترین شکل تو بازیش قرار میده

90 درصد بازیهای تکراری هستن مهم این هست کدوم بازی اون قابلیت رو به بهترین شکل تو بازیش قرار میده
همه اون قابلیت هایی که اون بالا و اسم بازی رو نام بردن اون بازی این سبک رو به وجود آورده و به بهترین نحو داره ازش استفاده میکنه حالا دیگه F3 دار چیکار میکنه با این همه سبک خدا میدونه :d ولی با تجربه ای که من از 1 و 2 دارم حتما با این بازی حال میکنم حالا میخواد اصلا یه کپی محض از همه اون بازی های بالا باشه :d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or