نمایش خیره کننده بازی Watch Dogs در E3 به وسیله یک PC قدرتمند صورت گرفت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hosein me

کاربر سایت

watch-dogs-2.jpg

درود

در طی نمایش خیره کننده بازی Watch Dogs در همایش بزرگ E3 ، اقای Yves Guillemot از شرکت یوبی سافت در مصاحبه ای که با سایت GT داشت اذعان کرد بازی WD برای سه پلتفرم PC , 360 , PS3 عرضه میگردد.

وی در پایان کنفرانس خود به خبرگذاری GT اذعان کرد که تا قبل از نمایش این عنوان این گمان میرفت که این بازی یک عنوان برای نسل بعد است ولی این به طریقی نمیتوان گفت که این بازی برای نسل بعد باشد.

وی در اخر نیز در مورد نمایش Watch Dogs که در همایش E3 پخش شد و باعث بحث میان کنسول دارن شد، پاسخ داد این نمایش برای کنسول نبوده و برای یک کامپیوتر بسیار قدرتمند بوده است.

Ubisoft: Watch Dogs coming to PS3, 360 | VG247

آخرین ویرایش:
zgm1eqzevqxdz2g0ic66.jpg

E3 2012:FIRST TAKE
HD
SD

دوستان ویدیوی بالا رو تو بخش تریلر های E3 گزاشتن که توش صحنه ی فرار با ماشین هم اضافه شده. توی این ویدیو خبرنگار GT همزمان با ویدیو نظراتشو میگه. مثل اینکه بعد از نمایش دمو روی صحنه یه نمایش هم پشت درهای بسته برای خبرنگارا داشتن. خبرنگار GT میگه که کیم پلی نمایش داده شده تو ی همون ستینگ اتفاق میفته و تفاوت خیلی کمی با اون قبلی داره. مخصوصا اشاره کرد به این نکته که صحنه ی تصادف ماشین ها و بیرون کشیدن اون یارو و کشتنش کمی ناامیدش کرده چون به نظر میرسیده که همش اسکریپت شده بوده از قبل. البته اضافه کرد که سازنده ها گفتن تو این موارد تو بازی نهایی ازادی عملی بیشتری وجود خواهد داشت. بعد از کشتن او ن یارو شخصیت اصلی سوار یه ماشین قرمز رنگ میشه و فرار میکنه و بعد از رو پل متحرک میگذره و پل رو هم هک میگنه تا بالا بیاد و از شر پلیسها خلاص بشه. به نظر میرسه که بازی تا حد زیادی open world باشه. شخصیت اصلی بازی گفته میشه ورزیده است و قابلیت بالا رفتن از دیوار و پریدن رو اجسام و .. رو داره( شبیه به اساسین کرید). اساس بازی هک کردن اطلاعات افراد و وسایل الکترونیک و ... است. قابلیت استفاده از تبلت ها و smart glass هم به بازی نهایی اضافه خواهد شد که با استفاده از تبلت یا موبایل میتونید اطلاعات به انجام عملیات هک تو بازی بپردازید و برا نقشه هم میتونه استفاده بشه.

من میخوام بدونم موتور چی که همچین قدرتی داره امروز همه جا عنوان شد که موتور جدید ؟!!

این مولتیش فکر نکنم چیز زیاد عجیبی باشه.یه چیزی مثلMission impossibleه.مثلا یه نفر از قبل میاد اسلحه های چند نفر رو خراب می کنه تا شما که رفتی یه جای خاصی بتونی اونجا زنده بمونی.بعدش میری توی بار منتظر میمونی تا یکی دیگه بیاد با همدیگه میرید فلان جا و...
کسی فهمید چی گفتم؟خودمم نفهمیدم:دی

بابا اسکریپت شده بوده ! :biggrin1: توی هر دو تا نمایش تقریبآ عین هم اتفاق می افته و فقط رنگ ماشین ها فرق میکنه ! :biggrin1:
اگه بازی به دست یکی مثل من برسه ، دوست دارم باهاش ور برم و مثلآ قبل از رسیدن یارو یهماشین بردارم و بذارم سر راهش که ببینم چی میشه ! :biggrin1:
اگه دقت کنی تو ایتم هاش اصلا یک گزینه چراغ راهنمای داشت شک ندارم هر کدوم از چراغ 4 راه ها را که بخوایم می تونیم هک کنیم !
کلا اینطور که از ویدیوی باز یمعلوم شد طرف یک هکر خیلی قوی هست

به نظر من که الکی گفتن! به توییتر نمیشه اعتماد کرد! :دی
ولی اگه اینجوری باشه پس منظورش از کنسول ها میتونه Wii U باشه. باقی کنسول های نسل بعد هم که زودتر از 2014 نمیان!

به نظر من که الکی گفتن! به توییتر نمیشه اعتماد کرد! :دیولی اگه اینجوری باشه پس منظورش از کنسول ها میتونه Wii U باشه. باقی کنسول های نسل بعد هم که زودتر از 2014 نمیان!
اگه کنسول ها اول 2013 معرفی بشن و واسه آخر 2013 عرضه بشن بازم همین نظر رو داری؟

جان؟
کنسول ها اول 2013 عرضه بشن؟ یعنی 6-7 ماه دیگه؟ شوخی میکنی دیگه؟
در بهترین حالت ممکن کنسول های بعدی E3 2013 معرفی میشن و خیلی زود هم بخوان عرضه کنن سه ماهه دوم 2014 عرضشونه.
حالا اول 2013 رو از کجا آوردی نمیدونم!
[/COLOR]
اصلا فکرش رو هم نکن یه کنسول به این راحتیا معرفی و عرضه بشه. یه ویتا و Wii U که نسبتا شاید اهمیت کمتری داشته باشن پیش گیمر ها هم یکی دو سال معرفی و فاصله عرضشون طول میکشه. حالا تا عید سال بعد شایعات قوت میگیره بعدش توی E3 هم معرفی میشن. تقریبا یک سال و شاید بیشتر هم طول میکشه تا عرضه شن. بعد از معرفی تازه چند جا دیگه باید برن تاریخ عرضه رسمی و قیمت رو بگن. به این راحتیا که نیست عزیز من.
همین Wii U هنوز که هنوز ـه تاریخ عرضه و قیمتش اعلام نشد. حالا اینا بماند!

اونقدر جملم مبهم بود که نفهمیدی اشتباه نوشتم؟ :|

آخرین ویرایش:
اگه کنسول ها اول 2013 منتشر بشن و واسه آخر 2013 عرضه بشن بازم همین نظر رو داری؟

جان؟
در بهترین حالت ممکن کنسول های بعدی E3 2013 معرفی میشن و خیلی زود هم بخوان عرضه کنن سه ماهه دوم 2014 عرضشونه.
فکر کنم منظورش همین بود یعنی اوایل 2013 معرفی بشه و برای تعطیلات کریسمس عرضه بشه(اواخر سال)
اصلا فکرش رو هم نکن یه کنسول به این راحتیا معرفی و عرضه بشه. یه ویتا و Wii U که نسبتا شاید اهمیت کمتری داشته باشن پیش گیمر ها هم یکی دو سال معرفی و فاصله عرضشون طول میکشه. حالا تا عید سال بعد شایعات قوت میگیره بعدش توی E3 هم معرفی میشن. تقریبا یک سال و شاید بیشتر هم طول میکشه تا عرضه شن. بعد از معرفی تازه چند جا دیگه باید برن تاریخ عرضه رسمی و قیمت رو بگن. به این راحتیا که نیست عزیز من.
اونقدر جملم مبهم بود که نفهمیدی اشتباه نوشتم؟
yahoo_22.gif

درستش هم کردی جمله اشتباهی هست. که بالا توضیحش رو میبینی.

آخرین ویرایش:
جان؟

فکر کنم منظورش همین بود یعنی اوایل 2013 معرفی بشه و برای تعطیلات کریسمس عرضه بشه(اواخر سال)

من تریلر دوم که گرفتم جدید که ادامه داشت کمی گرافیک با قبلی ضعیف تر میزد در بعضی جزئیات شما احساس نکردید ؟!!

سلام دوستان چند تا سوال دارم .. تریلر دیدم ..
چندا سوال میشه گفت بازی مثل GTA باشه کمی.؟؟
تاریخ دقیق انشار..کی هست/؟
این برام مهمه .. کسی از اطلاعات دقیق سخت افزاری بازی برای pc خبر داره؟ خدا کنه رو سیستم من هم بیاد...
سوار ماشینم میشه درسته؟
این بازی در چه سالی اتفاق میفتد. 2030؟
این بازی نسخه قبلی هم داشته یا اولین بار هست..
ولی من فکر میکنم این بازی خیلی مثل GTA هست

خلاصه خیلی توپه واقعا خوشم اومد..

آخرین ویرایش:
جان؟

[/COLOR]
درستش هم کردی جمله اشتباهی هست. که بالا توضیحش رو میبینی.
دوست عزیز همین 360 تو می 2005 معرفی شد تو نوامبر عرضه شد، چرا نمیشه، بهترین زمان برای عرضه کنسول قبل تعطیلات کریسمس هست. PS3 خیلی عرضش طول کشید (می 2005 معرفی شد نوامبر 2006 عرضه شد) که اونم بخاطر درایو Blu-ray بود و تغییرات اساسی و طراحی مجددی که بعد از معرفی کنسول دوباره انجام دادن.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or