نمایش خیره کننده بازی Watch Dogs در E3 به وسیله یک PC قدرتمند صورت گرفت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hosein me

کاربر سایت

watch-dogs-2.jpg

درود

در طی نمایش خیره کننده بازی Watch Dogs در همایش بزرگ E3 ، اقای Yves Guillemot از شرکت یوبی سافت در مصاحبه ای که با سایت GT داشت اذعان کرد بازی WD برای سه پلتفرم PC , 360 , PS3 عرضه میگردد.

وی در پایان کنفرانس خود به خبرگذاری GT اذعان کرد که تا قبل از نمایش این عنوان این گمان میرفت که این بازی یک عنوان برای نسل بعد است ولی این به طریقی نمیتوان گفت که این بازی برای نسل بعد باشد.

وی در اخر نیز در مورد نمایش Watch Dogs که در همایش E3 پخش شد و باعث بحث میان کنسول دارن شد، پاسخ داد این نمایش برای کنسول نبوده و برای یک کامپیوتر بسیار قدرتمند بوده است.

Ubisoft: Watch Dogs coming to PS3, 360 | VG247

آخرین ویرایش:
بازی رو چرا با اون تریلر اول gta v مقایسه نمی کنید

---------- نوشته در 12:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------

ac3 هم open-world هست گرافیکش هم عالی هست روی کنسول نگاه کنید چه گرافیکی داره دیگه کمتر از اون نمی شه

واقعا از چه نظر دارین گرافیک جی تی ای رو با تمام مُد ها و حالتاش با این مقایسه میکنید ؟؟؟

این عکس الان خیلی چاخان گرایانست که مُد های IV واقع گرایانه بود ؟؟

مثل اینکه این بحث تموم بشو نیست؟؟؟شما این عکس ها را ببین بعد حرف بزن:dادامه بحث دوستان بیاند پروفایل من
از نظر من اینا واقع گرایانه هست .....
87651907642586485640.jpg

82626014505687711609.jpg

69490671074525130007.jpg

33832760892434235463.png

آخرین ویرایش:
به خدا زبونم مو در آورد.برادر من جی تی ایی که شما تو ذهن تصور میکنی اونی نیست که من تصور میکنم.جی تی ای که منظورمه اینهاس.والا اگه این تصاویر برای شما یه گرافیک بی خودی و معمولی هست پس من دیگه حرفی برای گفتن ندارم.
37310396841277377966.jpg

19202674520159022518.jpg

05583485227474412657.jpg
12965790440109263431.jpg
ببخشيد اين عکسايي که گذاشتيد مال GTA IV هست?????!!!!!:-b

کسایی که تریلرو دیدن میشه بگن گیم پلی وسایل نقلیه هاش به چه صورت بود ؟ مثل GTA_IV رئال بود یا آرکید ؟

انیمیشن ها نورپردازی تکسچر ها همه چی GTA IV رو میخوره . قابل مقایسه نیستن . کرایسیس 2 با پچ DX11 ـش پیش اینا لنگ میندازه دیگه GTA که سهله :دی

مثل اینکه این بحث تموم بشو نیست؟؟؟شما این عکس ها را ببین بعد حرف بزن:dادامه بحث دوستان بیاند پروفایل من
از نظر من اینا واقع گرایانه هست .....
87651907642586485640.jpg

82626014505687711609.jpg

69490671074525130007.jpg

33832760892434235463.png

خداییش گرافیکش از WATCH DOGS بالا تره

---------- نوشته در 12:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 PM ارسال شده بود ----------

انیمیشن ها نورپردازی تکسچر ها همه چی GTA IV رو میخوره . قابل مقایسه نیستن . کرایسیس 2 با پچ DX11 ـش پیش اینا لنگ میندازه دیگه GTA که سهله :دی

داداش گرافیک بازی برای بازی ها open-world بالا هست نه برای بازی های دیگه که محیط بسته هستند

---------- نوشته در 12:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 PM ارسال شده بود ----------

ببخشيد اين عکسايي که گذاشتيد مال GTA IV هست?????!!!!!:-b
داداش مال pc هست با مد

1aj20qne7b22myzs7qbq.jpg
acttr

es9e1yx7gzskbvmzm8oz.jpg

این هم بازی beyond روی ps3 بازی open -world نیست ولی گرافیکش بالاتر از watch dogs هست

انیمیشن ها را قبول دارم من نمیگم تو همه موارد گرافیکی ولی تو بخش گرافیک شهری جی تی ای iv با این مدها نظیر نخواهد داشت حتی v ........

خداییش گرافیکش از WATCH DOGS بالا تره
قربون دهنت من الان 2 تا گرافیک پای این مد سوزوندم.اولیش 8800 بود دومی هم r6970 که همین هفته پیش بود.من bf3 و crysis 3 dx 11 را با اخرین تنظیمات میزدم دمای گرافیکم به 65 نمیرسید ولی تا جی تی ای را با icenhacner بازی میکردم بالای 80 میرفت.به قدری این گرافیکش سنگینه که واقعا ماله نسل بعده..الان عکس ها بالا فکر میکنی تو خود نیویورکی..

خیلی زیاده روی میکنی فرهود :d غیر انیمیشن و فیزیک لباس (فقط لباس :d ) من مورد خاص دیگه ایی ندیدم که از کرایسیس 2 سر باشه !

ميشه ي لينک منبعي چيزي بديد?!
باورم نميشه!!!:d
البته جسارت نباشه ها..
انقد که کيفيت بالاست باورم نميشه!
دادش یک pc قدرتمند تهیه کنید به همراه بازی gta iv بعد بازی رو همرا مد های مختلف نصب کنید اگه این نشد

---------- نوشته در 12:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:46 PM ارسال شده بود ----------

انیمیشن ها را قبول دارم من نمیگم تو همه موارد گرافیکی ولی تو بخش گرافیک شهری جی تی ای iv با این مدها نظیر نخواهد داشت حتی v ........

قربون دهنت من الان 2 تا گرافیک پای این مد سوزوندم.اولیش 8800 بود دومی هم r6970 که همین هفته پیش بود.من bf3 و crysis 3 dx 11 را با اخرین تنظیمات میزدم دمای گرافیکم به 65 نمیرسید ولی تا جی تی ای را با icenhacner بازی میکردم بالای 80 میرفت.به قدری این گرافیکش سنگینه که واقعا ماله نسل بعده..الان عکس ها بالا فکر میکنی تو خود نیویورکی..

دوست عزیز عکس ها روی pcخودتون هست بسیار عالی
گرافیک watch dog انچنان چیز شاخی هم نیست نسبت به عکس هایی که گذاشتین

آخرین ویرایش:
دوستان عزیزی که هی میگن باد و انفجار و آتش در WD اینطوری اونطوری تمامش پارتیکل(particle) هست و میتونید در 3d max اونو بسازید و در موتورتون پورتش کنید. کلا بازی GTA بحثش سر چیز دیگه ای هست . شما نقد ها امتیاز ها رو ببینید امتیاز چه بازی openworld تا حالا 10/10 شده شما مثلا جزئیاتی که تو gta هست رو نمیبینید. درضمن gta بیشتر داستان محور هست و جزئیاتش خیلی بهتر از WD هست . توی اون عکسی که دوستمون از Gta گذاشته دقت کنید بارون روی زمین چطوری هست!!! یک جوری فیزیک فیزیک میکنید که انگار چی بود! شما فیزیک ماشین های IV یادتون هست؟ فیزیک آدم هاش یادتون هست؟ انفجار های پمپ بنزین هاشو یادتون هست؟؟؟ اگه نیست که دیگه هیچی!!!!!!!!
1مثال ساده! وقتی در ماشین رو کندید دوربین رو بیارید بقل ماشین و به پاهای نیکو توجه کنید که گاز-ترمز-کلاج و... با پا فشار میده.
در ضمن همه دوستان تا حالا UBISOFT رو نشناختید استاد هایپ کردنه سر بازی convection یادتون هست تو E3 چه نمایشی از بازی داد دیدید آخرش چی شد؟؟؟؟ 7.5-8 شد امتیاز بازی و کلا در مقایسه با اون دمویی که نشون دادن هیچی نبود.

آخرین ویرایش:
این عکسهای GTA عکسه یا فیلم..؟ یعنی ویدئو گیم پلیش هم موجوده..؟
اینها رو خود R میسازه..؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or