نمایش تریلر گیم‌پلی بازی Halo Infinite

EAST2WEST

کاربر سایت
بازی Halo به یک بازی کاملاً جهان باز تبدیل نشده ، اما بدون شک دنیای آن خیلی بزرگتر از همیشه است. بعد از 5 سال‌ کار و طراحی ، سرانجام مایکروسافت و استویدیوی 343i اولین تریلر از گیم‌پلی این بازی شوتر محبوب را در رویداد Xbox Games Showcase منتشر کرد. با اینکه شکل و طراحی هنری آن الهام گرفته از بازی Halo: Combat Evolved  از سال 2001 است . طرح حلقه‌ی  Halo نسبت به بازی‌های قبلی این سری عظیم و بدون انتها است، با آزادی بیشتر برای کاوش در دنیایی بزرگ که ساختار طراحی مراحل Halo را متحول خواهد کرد، در ضمن مسترچیف حالا مثل رقیب خود دوم‌اِسِلیر یک چنگک قلاب (grappling hook) برای نبرد با دشمنانش در آستین خود دارد.
halo_6-5214837.jpg

داستان کمپین Halo...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
اره در زمان خودشون شوکیس گرافیکی بودن ولی بعدش 3 و odst و تا حدودی ریچ تو نسل بعد اومدن و شو کیس نبودن برای بازی بازا هم مهم نبود که شوکیس نیستن چون هیلو انقدر خفن بود که ضعف گرافیکش راحت فراموش میشد

View attachment 156507View attachment 156508View attachment 156509

View attachment 156510View attachment 156514View attachment 156513

View attachment 156515

برای توجیح دارین عملا بهترین سه گانه اکس باکس رو زیر سوال میبرین،. احتمالا نسخه ما فرق میکرده زمان بازی :-j
من گفتم گرافیکش اونقدر خفن نبود تو نسل هفت در حالی که بهترین شماره هاش نسل هفتیان زیر سوال نبردمش خیلی هم دوست دارم بازی رو و امیدوارم اینفینیتی مثل شماره های زنسل هفت باشه حتی اگه گرافیکش پایین باشه نه شماره 5 و 4 که گرافیک بالایی داشتن ولی اصلا خوب نبودن عکسایی هم که گذاشتی اکثرا برای شماره 4 هستن بب هیلو با گرافیک پایینش خیلی بیشتر حال میکنم تا با داستان هچل هفت شماره 2 اون بازی که عکس اواتارت هست

• Like
Reactions: kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or