نمایشی حماسی از فروشگاه PS4 در آینده

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
می خواهید یک نگاه اجمالی به آنچه که شما می توانید در خرده فروشی بازیهای ویدیویی مورد علاقه خود که در چند ماه آینده گشایش می یابد، داشته باشید؟
منتظر آینده نباشید!
Sony فقط دو عکس از یک فروشگاه PS4 و سری بازیهای آن نشان داده که شما را با آن حال و هوا آشنا می کند.

نماینده شرکت در Twitter بیان کرده که این تصاویر نشان داده شده فقط یک پیش نمایش از فروشگاه است، بنابراین به همین زودی به فروشگاه بازی محل خود برای خریدن PS4 نروید!

14188305977702567264.jpg

چیزی برای اعلام کردن نیست. این نمایش حماسی ، تصویری به مردم می دهد از چیزی که ما می توانیم بسازیم.

قطعاً جالب به نظر می رسد و خیلی آبی!
اما بعد از دیدن این همه PS4 ما نمی توانیم توضیح بدهیم که سبز آن چه می شود!

1
2

چه شبی بشه اون شب.
کاز میاد درب تریلی حاوی ps4 ها رو با Blade of Chaos باز میکنه :دی.

یادش بخیر .. اگه اشتباه نکنم واسه PS3 جک ترتون بود که در کامیون رو باز کرد PS3 رو برد بالای سرش .. کنار چند تا بادیگارد .. خیلی صحنه حماسی بود .. :دی
---
پیدا کردم عکسش رو .. عالی بود این صحنه .. :دی

Jack_Tretton.jpg

اومدم یه فاز منفی بدم برم.به نظرم خیلی بی سلیقه چیدن.آدم یاد سوپرمارکت میندازه.خصوصا اون گیمهای زیری که خیلی دیگه به کف چسبیدن به آدم حس خاک خوردگی میده:d

دیدن و حسرت خوردن واسه ما ایرانی ها ، اون حس زیبای قدم گذاشتن تو همچین فروشگاهی واسه خارجی ها :(
بهترین مردم دنیا ایرانیا هستن بدون شک ولی همیشه از بهترین چیزا محروم بودن متأسفانه.
بیاید باهم جمع بشیم یه همچین فروشگاهی بزنیم :دی

همینجوری ملت و جو گیر میکنن دیگه
من خودم برم تو یه همچین فروشگاهی از هر بازی و کنسولی یه دونه میخرم
خودم از همه جو گیر ترم که.........
خدایی خیلی شاخه

Holy Moley . الان قش میکنم ؟ عجب مغازه ای !!! Infamous ها رو ببین :((

قوطیشو ببین . ینی آدم میتونه کل قوطی رو با محتویات بزاره تو کوله پشتیش ببره اینور اونور :دی

پ.ن : جدی چرا اینقدر کوچیکه ؟ از Super Slim هم کوچیکتره قوطیش .

این تو کدوم کشوره ایران هم فروشگاه ها اینطورین ؟ راستی لیست فروشگاه های ps4 مورد تایید سونی تو تهران رو بزارین بعد لانچ همه استفاده کننb-) . ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or