نمایشگر LCD کنسول PS Vita 2000 به همان کیفیت OLED است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
600x-1

رئیس کمپانی SCE آقای Andrew House به تازگی با خبرنگاران مصاحبه ای را داشته اند. ایشان طی پاسخ به سوالات خبرنگاران پیرامون استفاده از صفحه نمایش 5 اینچی LCD به جای OLED در کنسول PS Vita 2000 گفته اند:
کیفیت صفحه نمایش LCD به همان کیفیت OLED خواهد بود.
استفاده از صفحه نمایش LCD در PS Vita جدید باعث شده است تا کنسول 20% باریکتر شود. از دیگر دلایل استفاده از LCD احتمالا کاهش قیمت PS Vita است اما خود آقای House به این موضوع اشاره ای نکرده اند.
مقایسه کیفیت تصویر نمایشگر LCD و OLED:

56362300354338898086.jpg

95032999071029167872.jpg

همچنین یکی از مهندسان SCE در گذشته گفته بود که کاور و صفحه نمایش OLED به یکدیگر متصل می شدند اما این امکان بود که پنل OLED در خط تولید بشکند.
Vita 2000 در ماه اکتبر و به قیمت 18980 ین (190 دلار) عرضه خواهد شد.
1
2

چرا LCD بهتر از OLED هست ؟
تنها مزیتش برای تولید کنندست که هم خرابیش توی تولید کمتره و هم هزینه تولیدش ، در نتیجه ضرر کمتری بشون میخوره ، یا سود بیشتری .
کلا پنل های OLED قرار بود نسل پیشتاز پنل ها باشند و خود سونی هم پرچمدارشون بود ، اما آمار خرابیش توی پروسه تولید زیاده !
من نگفتم قطعا بهتره اما از شواهد پیداست که کیفیت قابل قبول تری داره اگه اینطوری نبود همه شرکت ها روی صفحه های OLED مانور می داند اما به جز سامسونگ هیچ کس سراغشون نمیره. دو ماه پیش بود که تیم کوک هم ادعا کرده بود صفحه OLED به شدت در زمینه رنگ افتضاحند و برای همین اپل هیچ وقت سراغشون نرفته. منم زیاد شنیدم که OLED انقلابیه اما توی مرحله عمل که فعلا چیزی دیده نشده.

من نگفتم قطعا بهتره اما از شواهد پیداست که کیفیت قابل قبول تری داره اگه اینطوری نبود همه شرکت ها روی صفحه های OLED مانور می داند اما به جز سامسونگ هیچ کس سراغشون نمیره. دو ماه پیش بود که تیم کوک هم ادعا کرده بود صفحه OLED به شدت در زمینه رنگ افتضاحند و برای همین اپل هیچ وقت سراغشون نرفته. منم زیاد شنیدم که OLED انقلابیه اما توی مرحله عمل که فعلا چیزی دیده نشده.
شما صحفه اس4رو دیدی؟؟یا برسی هاشو بخون میفهمی کیفیتش در چه حد

اپل سال2010پیشنهاد خرید بخش امولد رو به سامسونگ داد ولی قبول نکرد از همون موقع اختلافاشون شروع شد پس تیم کوک حرف چرتی زده
OLEDاینده نمایشگرهاست ولی فعلا گرونه و خیلی مونده به تکامل برسند ولیLCDها رسیدن.براهمین همه بیشتر ازLCDها استفاده میکنن ارزونتر و کیفت فوق العاده داره
سامسونگ پول زیادی خرج توسعه و پیشرفتش کرد کرده و جواب هم داده.یکی از دلایل موفقیت سری گلکسی همین صفحه فوق العادشون بود

بهترین lcd در سری z گوشی هاش الان هست که سال ها با سامسونگ فاصله داره باز اونجا bravia engine 2 داره اینجا که دیگه رسما فاجعه هست من نمی دونم سونی چه اسراری به استفاده از lcd داره زاویه ی دید افتضاحش رو چی می گه
دوست خوبم استفاده کنسول دستی معمولن برای یک نفره که بازی میکنه و زاویه دید اگرم بد باشه مشکلی برای فردی که داره بازی میکنه ایجاد نمیکنه .. مانیتور که نیست میگی زاویه دید!

LCD یه جورایی بهتر از OLED منتها من موندم اینا چرا این کار رو کردند ؟ یکی از مزایا اصلی OLED نخوردن شارژ هست که نمی دونم الان سونی که به نظر نمی رسه کیفیت رو بالا برده برای چی این کار رو کرده. رسما شارژ رو هم نابود کردند.
گفتن که:d
باریکتر شدن و 1 ساعت شارژ بیشتر که خب بر خلاف نظر شماست که معتقدی مصرف بیشتر میشه!

ببین جانم من حال و حوصله بحث بین فن های آندورید و iOS ندارم. الان نمیخواد رگ غیرت اندوریت بالا بزنه. الان صفحه آی پد بهترین صفحه ممکن. نکسوس 10 هم که بهترین صفحه ساخت سامسونگ LCD هست. بعدشم کی گفته صفحه OLED برای موبایل و تبلت گرونه ؟ صفحه OLED فقط برای ساخت فراورده هایی که اندازشون خیلی بزرگ گرون در میاد. وگرنه سونی انقدر خودش نمی کشت که یه تلویزیون 55 اینچی OLED بده و بگه این بزرگترین صفحه نمایش که با OLED ساخته شده. بعدشم S4 ماله دوسال پیش هست.
حالا چون شما گوشی سامسونگ خریدی دلیل بر این نمیشه که صفحه های سری گلکسی هم فوق العاده باشه. از نظر کیفیت صفحه که سامسونگ خیلی عقبه. حتی HTC هم صفحه هاش باکیفیت تر از سامسونگ.
یک بار دیگه میگم من ادعا نکردم LCD بهتر از OLED هست اما فعلا هم هیچ محصولی رو ندیدم که ثابت کنه OLED فناوری باکیفیت تری هست. درباره این خرید بخش OLED هم بهتره لینک بدی.
باریکتر شدن و 1 ساعت شارژ بیشتر که خب بر خلاف نظر شماست که معتقدی مصرف بیشتر میشه!
من معتقد نیستم این یه چیز اثبات شدست که OLED می تونه شارژ کمتری مصرف کنه اما اگه سونی اینطوری اعلام کرده یعنی یه چیزی می دونسته.

ببین جانم من حال و حوصله بحث بین فن های آندورید و iOS ندارم. الان نمیخواد رگ غیرت اندوریت بالا بزنه. الان صفحه آی پد بهترین صفحه ممکن. نکسوس 10 هم که بهترین صفحه ساخت سامسونگ LCD هست
اندرویدوغیرت و..چه ربطی داره؟؟خوبی شما؟؟
گفتم که اگه صفحه اس4رو ندیدین یه چندتا برسی و مقاله و عکس و فیلم ببینین بعد نظر بدین.چرا دعوا داری داریم بحث میکنیم:دی
OLED فقط برای ساخت فراورده هایی که اندازشون خیلی بزرگ گرون در میاد
نخیر دوست عزیز اندازه کوچک هم گرونتر درمیاد.براهمین سامسونگ تبلت با نمایشگر امواد نمیزنه یه7.7اینچی زد که قیمتش از10اینچی ها هم گرونتر بود و بیخیالش شد

میتونی سرچ کنی قیمت قطعات گلکسی هارو با گوشی های دیگه مقایسه کن میبینی که صفحش چقد گرونتره
بعدشم S4 ماله دوسال پیش هست.
حالا چون شما گوشی سامسونگ خریدی دلیل بر این نمیشه که صفحه های سری گلکسی هم فوق العاده باشه. از نظر کیفیت صفحه که سامسونگ خیلی عقبه. حتی HTC هم صفحه هاش باکیفیت تر از سامسونگ.
اس4تقریبا5ماه اومده:دی
چی باعث شده انقد با اعتماد به نفس همچین حرفی بزنین؟؟
یا شاید دارین شوخی میکنین؟؟

سلام

خبر مال 1 ماه پیش هست
Apple patents OLED embedded sensors to improve iPhone display

Apple patents OLED embedded sensors to improve iPhone display

بالا بردن دقت رنگ صفحات OLED با الگوریتمهای CMS ممکن هست دقیقا مثل هر تکنولوژی دیگه ای ، حتی خود LCD تا 2 الی 3 سال پیش تو ارائه دقت رنگ بر اساس استانداردهای گستره رنگ موجود مشکل داشتن ولی کم کم تونستن به دقت رنگ مطلوب برسن طوری که الان به پلاسما ها در بازتولید رنگ دقیق نزدیک شدن . سابقا LCD ها رنگ پوست صورت رو نارنجی رندر میکردن یا رنگهای قرمز و سبز رو فسفری نمایش میدادن (البته خیلی از مردم با این مدل رنگ حال میکنن و سامسونگ هم به شدت از این مسئله استفاده میکنه) ولی الان با تصحیح الگوریتمهای color management system میشه با کالیبراسیون دقت رنگ مطلوب از LCD ها گرفت.
OLED های خیلی خوب از نظر دقت رنگ هم الان تو بازار موجود هستن مثلا دقت رنگ Lumia 928 بالاس ... به هر حال اون چیزی که OLED رو از کیفیت تصویر به عنوان یک تکنولوژی مطرح برای آینده جذاب کرده کنتراست خارق العاده و بازتولید رنگ مشکی عمیق هست که به عنوان بک گراند همه رنگها در 75 درصد تصاویر نمایش داده شده به حساب میاد بزرگترین نقطه ضعف اصلی این تکنولوژی در حال حاضر عمر کوتاهش هست که برای یک گوشی موبایل که به اندازه تی وی در طول شبانه روز روشن نمیونه مشکل جدی ای نیست . به نظر من بیشترین دلیل عوض کردن OLED با LCD تو PS ویتا جدید باید فید بک بدی باشه که سونی از آمار خرابی OLED ها گرفته.

اس4تقریبا5ماه اومده:biggrin1:
چی باعث شده انقد با اعتماد به نفس همچین حرفی بزنین؟؟
یا شاید دارین شوخی میکنین؟؟
نه ، با 4S قاطی کردن یه لحظه.
نخیر دوست عزیز اندازه کوچک هم گرونتر درمیاد.براهمین سامسونگ تبلت با نمایشگر امواد نمیزنه یه7.7اینچی زد که قیمتش از10اینچی ها هم گرونتر بود و بیخیالش شد

میتونی سرچ کنی قیمت قطعات گلکسی هارو با گوشی های دیگه مقایسه کن میبینی که صفحش چقد گرونتره

من درباره OLED زیاد مطلب خوندم اما همشون گفته بودند که این فناوری برای صفحات سایز بالا خیلی گرون درمیاد. بعد حتی فرض رو بر این میگیریم که حرف شما درست منتها من دارم میگم الان توی بازار ما کدوم گوشی OLED رو داریم که کیفیتش بهتر از محصولات دیگست. الان باکیفیت ترین صفحه های (بدون در نظر گرفتن قیمت ) چه از نظر رنگ ، چه از نظر وضوح و چه از نظر تراکم پیکسلی برای LCD هاست. حرف من اینه که OLED بهتر اما تا وقتی یه محصول انقلابی نیاد نمیشه گفت کیفیت این محصولات بهتره. در اخر هم بگم صفحه S4 خیلی خوبه اما باز هم بهترین تو بازار نیست.

LCD یه جورایی بهتر از OLED منتها من موندم اینا چرا این کار رو کردند ؟ یکی از مزایا اصلی OLED نخوردن شارژ هست که نمی دونم الان سونی که به نظر نمی رسه کیفیت رو بالا برده برای چی این کار رو کرده. رسما شارژ رو هم نابود کردند.

اتفاقا خود سونی گفته ویتای جدید شارژ رو بیشتر نگه میداره

oled مزایا و معایب خاص خودش رو داره
البته من مزایاش رو بیشتر میدونم و نسبت به LCD علاقه بیشتری بهش دارم
چند تا خبر و مقاله در همین مورد
البته بیشتر در مورد مقایس بزرگتر {تلویزیون هست} ولی :
Samsung OLED TV: Best picture we've ever seen
Seven problems with current OLED televisions
کلا رنگ های بسیار غنی و اشباع شده {و در اصل غیر واقعی} و مشکی بسیار عمیق OLED ها بسیار دوست داشتنی تره برای من
هر چند که فکر کنم هنوز هم با محدودیت عمر مواجه باشند {15 تا 25 هزار ساعت}
کلا مقایسه LCD , OLED یکم شخصی تر و سلیقه ای تر هست

سامسونگ تنها تهیه کننده صحفه ویتا بود سر همین قضیه سونی توانائی مذاکره برای گرفتن تخفیف و کم کردن قیمت نداشت. هدف این کار سونی خلاص شدن از وابستگی به یک کمپانی خاص برای صحفه ویتا بود همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or