نمایشگر LCD کنسول PS Vita 2000 به همان کیفیت OLED است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
600x-1

رئیس کمپانی SCE آقای Andrew House به تازگی با خبرنگاران مصاحبه ای را داشته اند. ایشان طی پاسخ به سوالات خبرنگاران پیرامون استفاده از صفحه نمایش 5 اینچی LCD به جای OLED در کنسول PS Vita 2000 گفته اند:
کیفیت صفحه نمایش LCD به همان کیفیت OLED خواهد بود.
استفاده از صفحه نمایش LCD در PS Vita جدید باعث شده است تا کنسول 20% باریکتر شود. از دیگر دلایل استفاده از LCD احتمالا کاهش قیمت PS Vita است اما خود آقای House به این موضوع اشاره ای نکرده اند.
مقایسه کیفیت تصویر نمایشگر LCD و OLED:

56362300354338898086.jpg

95032999071029167872.jpg

همچنین یکی از مهندسان SCE در گذشته گفته بود که کاور و صفحه نمایش OLED به یکدیگر متصل می شدند اما این امکان بود که پنل OLED در خط تولید بشکند.
Vita 2000 در ماه اکتبر و به قیمت 18980 ین (190 دلار) عرضه خواهد شد.
1
2

تصاویر مقایسه در منبع خبر وجود ندارند و کلا مقایسه رسمی به نظر نمی رسند
ببخشید توی نمایشگاه طرف کنسول رو ریخته بیرون دستکاری کرده بوده بعد عکس انداخته :d عکس واقعی هستش
این خبر بیشتر پیرامون صحبت House و برابری صفحه ها هستش. عکس ها دو سه روز پیش اومده بود که اینجا هم گذاشتم برای مقایسه بهتر!

بهترین lcd در سری z گوشی هاش الان هست که سال ها با سامسونگ فاصله داره باز اونجا bravia engine 2 داره اینجا که دیگه رسما فاجعه هست من نمی دونم سونی چه اسراری به استفاده از lcd داره زاویه ی دید افتضاحش رو چی می گه

كيفيت تصوير از ديد هركس يه چيزه يكي رنگاي اشباع شده ميخواد يكي روشنايي يكي رنگ سياه واقعي!! اينا همش سليقس به lcd يا led ربطي نداره

دوستان 190 دلار خیلی مفت نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط 190 دلار بد براتون LCD گزاشتن جای OLED معلومه اولی شفاف تر کیفیت و رنگ و پیکسل بیشتری داره اما این کار برای ارزون تر شدن و فروش بیشتر بوده و چاره ایی نیست.....

فکنم تو ورژن بدی دوباره OLED بزارن روش...........:d

حالا خیلی هم اذیت نمی کنه. منم صفحه گوشی خیلی مزخرفی دارم ولی به جز تابش مستقیم نور ( که همه صفحه ها دارن) مشکل زیاد خاصی نداشتم باهاش. اینقدر هم قیمتش اومده پایین . خوبه خداییش :دی

LCD یه جورایی بهتر از OLED منتها من موندم اینا چرا این کار رو کردند ؟ یکی از مزایا اصلی OLED نخوردن شارژ هست که نمی دونم الان سونی که به نظر نمی رسه کیفیت رو بالا برده برای چی این کار رو کرده. رسما شارژ رو هم نابود کردند.

LCD یه جورایی بهتر از OLED منتها من موندم اینا چرا این کار رو کردند ؟ یکی از مزایا اصلی OLED نخوردن شارژ هست که نمی دونم الان سونی که به نظر نمی رسه کیفیت رو بالا برده برای چی این کار رو کرده. رسما شارژ رو هم نابود کردند.

چرا LCD بهتر از OLED هست ؟
تنها مزیتش برای تولید کنندست که هم خرابیش توی تولید کمتره و هم هزینه تولیدش ، در نتیجه ضرر کمتری بشون میخوره ، یا سود بیشتری .
کلا پنل های OLED قرار بود نسل پیشتاز پنل ها باشند و خود سونی هم پرچمدارشون بود ، اما آمار خرابیش توی پروسه تولید زیاده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or