نمایشگاه E3 2017 و هر آنچه از آن انتظار داریم

به نظر شما کدام گزینه بهترین کنفرانس E3 امسال خواهد شد؟

• کنفرانس خبری بتسدا

رای‌ها: 16 15.0%
  • کنفرانس خبری سونی

رای‌ها: 69 64.5%
  • کنفرانس خبری مایکروسافت

رای‌ها: 10 9.3%
  • کنفرانس خبری یوبیسافت

رای‌ها: 5 4.7%
  • کنفرانس خبری EA

رای‌ها: 1 0.9%
  • مراسم ویدیویی نینتندو

رای‌ها: 6 5.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    107

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
به‌جرئت می‌توان گفت مهم‌ترین رویداد صنعت بازی‌های ویدیویی، نمایشگاه سرگرمی‌های الکترونیک (Electronic Entertainment Expo) یا به‌اختصار E3 است؛ نمایشگاهی که در ماه ژوئن هرسال میلادی در لس‌آنجلس کالیفرنیا برگزار شده و تعداد بسیار زیادی از ناشرین بازی‌های ویدیویی گرد هم آمده تا جدیدترین بازی‌ها و محصولات خود را به جهانیان معرفی کنند. در جریان نمایشگاه E3، کمپانی‌ها و ناشران بزرگ این صنعت مانند سونی، مایکروسافت، بتسدا، الکترونیک آرتز (EA) و یوبیسافت کنفرانس‌هایی را برگزار کرده و در آن‌ها محصولات و برنامه‌های آینده خود را رونمایی می‌کنند. این کنفرانس‌ها مهم‌ترین رخدادی است که در جریان این نمایشگاه اتفاق می‌افتد. گیمرها و طرفداران کمپانی‌ها و ناشران مختلف در مدت زمان این کنفرانس‌ها، آن‌ها را با هیجان دنبال کرده و هر آن منتظر رونمایی از محصول یا عنوانی هستند که پیش از آن انتظار نمایش آن را داشته‌اند. مدت زمان باقیمانده تا نمایشگاه E3 بهترین فرصت برای بال و پر دادن به این آرزوها و انتظارات است. در این نوشتار به انتظاراتی که از کنفرانس‌های نمایشگاه پیش رو خواهیم داشت پرداخته و مورد انتظارترین رویدادهای این کنفرانس‌ها را به اختصار بررسی خواهیم کرد.

نمایشگاه E3 2017 و هر آنچه از آن انتظار داریم - بازی سنتر

درسته !! این دیگه بستگی داره به داینامیک بودن مدیریت سونی و امادگیشون برای پیش امدهای غیر مترقبه !

من این 2019 رو از روی برنامه و اقداماتی که از سونی دیدم دارم میگم ... معرفی و عرضه بازی هاشون و عرضه پرو و امادگی که میبایست داشته باشن برای تحقیقات سخت افزار جدید و فرستادت دو کیت ها و معرفی و تبلیغات کنسول به هیچ تاریخی زودتر از holydays 2019 نمیرسم !

هر چند از اونجا که اسکورپیو نسل جدید نیست و دنباله نسل فعلی مایکرو هست فکر نمیکنم تهدید جدی برای بازار سونی باشه ... فطعا یه بوستر برای مایکرو خواهد بود ولی فکر نمیکنم لطمه ای به ps4 بزنه
به نظرم اگه اسکورپیو اواخر امسال بیاد و خیلی خوب عمل کنه چه از لحاظ فروش و چه از لحاظ محتوا ، سونی e3 و یا psx سالدیگه ps5 رو معرفی میکنه و ریلیز هم طبق گفته شما میره واسه بهار یا پاییز 2019.

سلام. با تشکر از مقالتون
فقط من هیچی در مورد bb2 ندیدم! علت خاصی داره که هیچ توضیحی در موردش ندادید؟
با توجه به شدت شایعات پیرامون « BloodBorne 2 » این عنوان را می‌توان بخت اول بازی‌هایی دانست که احتمال معرفی‌شان بسیار بالا است.

بقیه ی بازی هایی هم توضیح مفصل دارن، بازی های معرفی شده هستن!

@Democracy

من تو را خیلی خوب میشناسم.مطلبت را هم دیدم و بابتش ممنون. اما نکته ای در رابطه با مطلب اویل ویتین 2 وجود داره. شما اشاره کردین که میکامی پدر ژانر ترس هست.تا انجا که من میدونم شما اصلا به چنین چیزی اعتقاد نداری و در طول سالیان گذشته مخالفت کردی.در رابطه با این مساله زیاد بحث کردیم.

حالا چطور شد که اشاره کردین میکامی پدر ژانر ترس هست؟شما متاسفانه هیچ وقت ثبات نظر نداشتین.برای من جالب هست بدونم چطور از سر موضع قبلیتون کناره گیری کردین؟

@Democracy

من تو را خیلی خوب میشناسم.مطلبت را هم دیدم و بابتش ممنون. اما نکته ای در رابطه با مطلب اویل ویتین 2 وجود داره. شما اشاره کردین که میکامی پدر ژانر ترس هست.تا انجا که من میدونم شما اصلا به چنین چیزی اعتقاد نداری و در طول سالیان گذشته مخالفت کردی.در رابطه با این مساله زیاد بحث کردیم.

حالا چطور شد که اشاره کردین میکامی پدر ژانر ترس هست؟شما متاسفانه هیچ وقت ثبات نظر نداشتین.برای من جالب هست بدونم چطور از سر موضع قبلیتون کناره گیری کردین؟

اولا ممنون از اینکه وقت گذاشتین و مقاله رو خوندین. بحث اعتقاد نیست :دی میکامی معروف هست به پدر سبک ترس. بحث اعتقاد من نیست بحث معروفیت است که خب توی مقاله استفاده شده
دوم اینکه من با بُت سازی مخالفم :دی مشکل شما و خیلی های دیگه اینه که از امثال میکامی و کوجیما و ... بت سازی میکنید و به هیچ وجه انتقاد از اونها رو نمی‌پذیرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or