نمایشگاه E3 2017 و هر آنچه از آن انتظار داریم

به نظر شما کدام گزینه بهترین کنفرانس E3 امسال خواهد شد؟

• کنفرانس خبری بتسدا

رای‌ها: 16 15.0%
  • کنفرانس خبری سونی

رای‌ها: 69 64.5%
  • کنفرانس خبری مایکروسافت

رای‌ها: 10 9.3%
  • کنفرانس خبری یوبیسافت

رای‌ها: 5 4.7%
  • کنفرانس خبری EA

رای‌ها: 1 0.9%
  • مراسم ویدیویی نینتندو

رای‌ها: 6 5.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    107

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
به‌جرئت می‌توان گفت مهم‌ترین رویداد صنعت بازی‌های ویدیویی، نمایشگاه سرگرمی‌های الکترونیک (Electronic Entertainment Expo) یا به‌اختصار E3 است؛ نمایشگاهی که در ماه ژوئن هرسال میلادی در لس‌آنجلس کالیفرنیا برگزار شده و تعداد بسیار زیادی از ناشرین بازی‌های ویدیویی گرد هم آمده تا جدیدترین بازی‌ها و محصولات خود را به جهانیان معرفی کنند. در جریان نمایشگاه E3، کمپانی‌ها و ناشران بزرگ این صنعت مانند سونی، مایکروسافت، بتسدا، الکترونیک آرتز (EA) و یوبیسافت کنفرانس‌هایی را برگزار کرده و در آن‌ها محصولات و برنامه‌های آینده خود را رونمایی می‌کنند. این کنفرانس‌ها مهم‌ترین رخدادی است که در جریان این نمایشگاه اتفاق می‌افتد. گیمرها و طرفداران کمپانی‌ها و ناشران مختلف در مدت زمان این کنفرانس‌ها، آن‌ها را با هیجان دنبال کرده و هر آن منتظر رونمایی از محصول یا عنوانی هستند که پیش از آن انتظار نمایش آن را داشته‌اند. مدت زمان باقیمانده تا نمایشگاه E3 بهترین فرصت برای بال و پر دادن به این آرزوها و انتظارات است. در این نوشتار به انتظاراتی که از کنفرانس‌های نمایشگاه پیش رو خواهیم داشت پرداخته و مورد انتظارترین رویدادهای این کنفرانس‌ها را به اختصار بررسی خواهیم کرد.

نمایشگاه E3 2017 و هر آنچه از آن انتظار داریم - بازی سنتر

بابت مقاله تشکر
ای کاش یه چیزی از نینتندو هم بود :(
از نینتندو بود دیگه :دی آخر مقاله :-"
البته مشکل از نینتندو هست که خیلی برنامه خاصی نداره و کلا به یک نمایش از پیش ضبط شده بسنده میکنه

انتظارات از سونی کاملن بجا بود واقعن انقدر بازی دارن که وقت برا بازی جدید نیست (شاید bb2 با ip ساکرپانچ ) ولی دیگه خبری از این بازیه lost soul aside نشد:-?

جسارت نباشه من یکسری چیزا رو بگم در مورد e3 نینتندو از نظر خودم
در مورد مراسم نینتندو ، احتمال معرفی زلدا اصلی جدید نزدیک صفر هست به نظرم ، اما معرفی کامل تر dlc زلدای آخری به نظرم قطعیه تقریبا .
در مورد بازیهای که معرفی بشه احتمالا ، بر اساس شایعات من نظرم روی super smash bros برای سویچ ، pikimin جدید برای سویچ ، metroid جدید برای سویچ ، احتمال ضعیف Pokemon جدید ، و چند بازی برای 3ds مثل یه ریمستر یا ریمیک از یکی از ماریو و لویجی های نسخه GBA هستش.
البته این دیدگاه منه
ولی من کلا معرفی شدن یه زلدا جدید بزرگ رو وقتس که خیلی چیزی از عرضه نسخه آخر نگذشته رو شدید بعید میدونم

در مورد این نحوه برگذار کردن مراسم نینتندو ، شما با نگاه کردن به e3 2014 نینتندو که کلی بازی جدید به نظرم معرفی شد ، و نگاه کردن به نظر سنجی. Ign از کاربراش که از نظر اونا بهترین بود نینتندو اون e3 پس نمیشه به نظرم کلا بدتر دونست اون نوع مراسم برگذار کردن رو به نظرم
بازم این نظر منه و fact نیست

اما چیزی که به نظرم واضح بود تقریبا این بود که نینتندو اون سال ۲۰۱۴ رو از لحاظ تعداد بازی جدید معرفی شده در e3 و اهمیت بازیهاش از دید مخاطبینش تقریبا بهتر بود نسبت به بقیه به نظرم

امیدوارم این حرف های من رو جسارت برداشت نکنید
باتشکر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Anonymous M3
جسارت نباشه یه نقدی کنم به نوشتتون ، در مورد مراسم نینتندو ، اختمال معرفی زلدا اصلی جدید نزدیک صفر هست به نظرم ، اما معرفی کامل تر doc زلدای آخری به نظرم قطعیه تقریبا .
در مورد بازیهای که معرفی بشه اختمابا ، بر اساس شایعات من نظرم روی super smash bros برای سویچ ، pikimin جدید برای سویچ ، metroid جدید برای سویچ ، احتمال ضعیف Pokemon جدید ، و چند بازی برای 3ds مثل یه ریمستر یا ریمیک از یکی از ماریو و لویجی های نسخه GBA هستش.
البته این دیدگاه منه
ولی من کلا معرفی شدن یه زلدا جدید بزرگ رو وقتس که خیلی چیزی از عرضه نسخه آخر نگذشته رو شدید بعید میدونم
عجیبه شما xbox داری ولی من فقط تو تاپیکای نینتندو میبینمت:-?

احتمال معرفی PS5 از کجا به ذهنتون رسید؟ :o Pro هنوز یکسالم نیست به بازار عرضه شده و TLOU2 و کلی بازی برای 4 در دست ساخته. 4 حداقل دو سه سال دیگه عمر داره بعد شما احتمال معرفی PS5 رو مطرح کردین؟

احتمال معرفی PS5 از کجا به ذهنتون رسید؟ :o Pro هنوز یکسالم نیست به بازار عرضه شده و TLOU2 و کلی بازی برای 4 در دست ساخته. 4 حداقل دو سه سال دیگه عمر داره بعد شما احتمال معرفی PS5 رو مطرح کردین؟
یه مقاله یوروگیمر احتمال عرضه پلی 5 رو بررسی کرده بود فکر کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or