Dead Walker
کاربر سایت
هر کی مختاره هرطور دوست داره عمل کنه, ولی قیمت های 240-250 مال اوایل ps4 الان دیسک دست دو بازی های جدید که راحت چه داخل انجمن ها چه سایت های مثل دیوار با قیمت پایین خرید فروش میشه.
اما مهمتر از دیسک با این تخفیف های هفتگی استور سونی دیگه خیلی راحت میشه اکثر بازی های خوب و جدید رو ارزون و قانونی خرید. خود من فقط توی این 3 هفته تخفیفات کریسمس چیزی نزدیک به 6-5 تا بازی شامل بازی جدید مثل NFS ,Assassin ... رو خریدم.
هم خیالم راحته روی اکانت خودمه پولم سوخت نمیشه ,ترس بن و عوض شدن پسوورد, دی اکتیو,...ندارم , وجدانم هم راحته حق کسی رو ضایع و دزدی نکردم.
البته شیرینگ قانونی و شیر با دوستان هم یه راه دیگه است....
این اکانت ها همچین مفت که نیست خوبش 80-130تومن و بیشتر قیمت داره.پول دیتا یا حجم واسه دانلودش هم بماند.
در هر صورت اکثر اکانتهای "ترکیبی" معمولا همین مشخصاتی که گفتم داره
اما مهمتر از دیسک با این تخفیف های هفتگی استور سونی دیگه خیلی راحت میشه اکثر بازی های خوب و جدید رو ارزون و قانونی خرید. خود من فقط توی این 3 هفته تخفیفات کریسمس چیزی نزدیک به 6-5 تا بازی شامل بازی جدید مثل NFS ,Assassin ... رو خریدم.
هم خیالم راحته روی اکانت خودمه پولم سوخت نمیشه ,ترس بن و عوض شدن پسوورد, دی اکتیو,...ندارم , وجدانم هم راحته حق کسی رو ضایع و دزدی نکردم.
البته شیرینگ قانونی و شیر با دوستان هم یه راه دیگه است....
این اکانت ها همچین مفت که نیست خوبش 80-130تومن و بیشتر قیمت داره.پول دیتا یا حجم واسه دانلودش هم بماند.
احتمالا از همین اکانت های هکی جدید آمریکا بوده که با کریدیت کارت شارژ میشن یا اینکه فروشنده مشخصات طرف رو پاک کرده و اطلاعات خودش رو وارد کردهاون اکانتی که به من دادن اسم خود فروشنده بود با مشخصات خودش هیچ فرند لیستی هم نداشت .
در هر صورت اکثر اکانتهای "ترکیبی" معمولا همین مشخصاتی که گفتم داره
آخرین ویرایش: