نقل مکان guerrilla games و افزایش کارمندان به بیش از 400 نفر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

The End Of Ps

کاربر سایت
استدیو guerrilla games یکی از استدیوهای فرست پارتی سونی به مکانی جدید که در عکس زیر مشاهده میکنید منتقل شد.

138027
هرمن هالست رییس استدیوهای سونی در این رابطه توضیح میدهد :

من به مدت سه تا چهار سال است که به دنبال فضایی برای رشد هستم اما آمستردام به سختی می تواند این امکان را برای ما فراهم کند که البته پایگاه اصلی برای گریلا خواهد ماند . ما قصد داریم همه چیز را به خواست خودمان بسپاریم . به مدت 10 سال ما دیگر نیاز به نگرانی در مورد اسکان خود نخواهیم داشت , تصور ما این است که دیگر از اینجا نخواهیم رفت .

اکنون در گریلا حدود 250 توسعه دهنده و کارمند ثابت مشغول به کار هستند که می تواند در طول توسعه بازی ها دو برابر شود . این شرکت یکی از مهمترین استودیوهای بازی در جهان است و می خواهد حداقل 400 کارمند دائمی و ثابت داشته باشد. این رشد باعث می شود که بازی های بیشتری منتشر کنیم , ما بر روی هورایزن 6.5 سال کار کردیم و میخواهیم بازی ها را در مدت زمان دو تا سه ساله منتشر کنیم , چه عناوین جدید و چه بازی هایی بر اساس عناوین موجود .

همچنین طبق آگهی های جدید Guerrilla Games همچنان به دنبال جذب و افزایش نیرو است

138028
138029

منبع :
Guerrilla Games is moving to a new building, hopes to increase employees to 400 from 250

عجب چیزی بود :| ولی نسخه نهایی هم عالی بود ، من خودم به شخصه بهتری شوتری که بازی کردم همین killzone 2 بود

کاش یه نسخه دیگه ازش درست کنن برای نسل بعدی :D
این نمایش واس سال 2005 واس زمانی که با گرافیک gta san anderas ملت داشتن حال میکردن یهو سونی اینو رو کرد که به شخصه با هر دفعه دیدنش تپش قلب میگرفتم :))
این نمایش برای ۲۰۱۳ و ps4 نیست برای ps3 و سال ۲۰۰۵ !!!!
کلا ۸۰ درصد هیجان ۲۰ ساله بازیمو از این هایپ های سرکاری یا واقعی سونی دارم که همیشه خیلی جلوتر از زمان خودش بوده:D

• Smile
Reactions: only sony
به نظرم زیاد گرافیکش با Black فرقی نداره :-??
اره حتی انیمشن صورت و بدن و کیفیت تکستچر ها همون در حد ps2 :)):D
لعنتی black خفن بود زمان خودش ولی دیگه مقایسش با تریلر CG !!!:D

عجب چیزی بود :| ولی نسخه نهایی هم عالی بود ، من خودم به شخصه بهترین شوتری که بازی کردم همین killzone 2 بود

کاش یه نسخه دیگه ازش درست کنن برای نسل بعدی :D

جالب اینجاست سونی و گوریلا با اون تریلر CG مسخره الکی خودشون رو سوژه همه کردن در صورتی که بازی اصلی به نظر من خیلی بهتر بود و وقتی مقایسه میکنی کامل میشه متوجه این آشغال بودن شد.

ولی درکل اگه این افزایش نیرو تهش به ساخت یه Killzone واقعی (اسپین آف دوزاری مثل SF به درد خودشون میخوره) نشه همون بهتر که تخته کنن استدیو رو برن پی کارشون.

من شخصا با Horizon زندگی کردم و انقدر یه مدت تو دنیاش غرق بودم، شبا خواب حمله کردن به ربات میدیدم! اما با این حال باز Killzone 4 یا ریبوتش رو ترجیح میدم به این بازی. بخصوص تو این دوره زمونه ای که سونی FPS خاصی نداره و از Resistance هم خبری نخواهد بود، یه KZ درست حسابی میتونه خیلی جواب باشه.

آخرین ویرایش:
این نمایش واس سال 2005 واس زمانی که با گرافیک gta san anderas ملت داشتن حال میکردن یهو سونی اینو رو کرد که به شخصه با هر دفعه دیدنش تپش قلب میگرفتم :))
این نمایش برای ۲۰۱۳ و ps4 نیست برای ps3 و سال ۲۰۰۵ !!!!
کلا ۸۰ درصد هیجان ۲۰ ساله بازیمو از این هایپ های سرکاری یا واقعی سونی دارم که همیشه خیلی جلوتر از زمان خودش بوده:D
واقعا با هیچ متر و معیاری این دمو در حد بازیهای لانچ PS4 هم نیست چه برسه به بازیهای الانش:دی حتی نسبت به PS3 هم نمیشه گفت جز بهترین هاست:دی یه سری نکاتش قطعا خوبه مثل بعضی انیمیشن ها و یه سری افکتهای دود ناشی از انفجار و یه سری بافتها و.... ولی اگه با نسخه نهایی کیلزون 2 مقایسش کنید خیلی چیزها هم نسبت بهش کم داره بخصوص توی نورپردازی و اتمسفر که کلا عقبه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or