نقشه بزرگ بازی L.A. Noire

Terova

No Trolls
Gold User
111353.jpg

بازی L.A. Noire جدیدترین محصول راک استار روایتی جالب در سال 1949 در شهر لس آنجلس دارد که شما باید در نقش کارآگاه به کشف سرنخ های قتل و جنایت و حل معما های آن بپردازید.
گفته می شود این بازی حدود 25 تا 30 ساعت گیم پلی خط داستانی دارد و همچنین این بازی حدود 8 مایل مربع از شهر لس آنجلس را احاطه میکند که به نظر خیلی بزرگ می آید و برای اینکه میزان بزرگی آن را ببینید توصیعه میکنم تصایور نقشه های بازی را نگاه کنید

منبع

• Like
Reactions: HL2-GF
دیگه سازنده ی به اسم Rockstar روشه دیگه هیچی نمیشه گفت فقط awesome و من که بی صبرانه منتظر این بازی هستم.دقیقآ اردیبهشت سال پیش شاهکاری مثل RDR رو بیرون دادن که کولاک کرد و game of the year شد این بازی هم تو همین ماه داره میاد و بدون شک یکی از بهترین بازیهای سال میشه چه بسا game of the year دیگه ای به کارنامه ی درخشان Rockstar اضافه بشه.

اگر ویدئو رو نگاه کرده باشین میفهمین که انیمیشن صورت فوقالعاده قوی کار شده و این جور چیزی تا حالا ندیدید..

فقط مشکل این هست که انیمیشن صورت اصلا به حرکات بدن و خود بازی نمیاد و تفاوت زیادی دارن که یک جوری تو ذوق میزنه

البته تعداد دیسک خیلی هم به جزئیات شهر مربوط نمیشه
حالا حجم ممکنه تاثیر داشته باشه اما این دلیل نمیشه که :
چون سه دیسک است پس حتما پر جزئیات است.

خيلي سنگين نظريه رو رد كردي ها ! :d
طبق چيزهايي كه دوستان گفتن از جزئيات محيط اصلا هم بي ربط نيست

attachment.php

همانطور که دوستان می دانند نقشه بازی 8 مایل مربع است. که در اولین مصاحبه با Rob Nelson ایشون فرمودند که از L.A. تا رودخانه غربی هالیود 8 مایل می باشد. اما بعضی ها میگن که Rob گفته از رودخانه L.A تا غرب هالیود 8 مایل راه است. یعنی اگر نقشه 8 مایل مربع است به این صورت میشه 1x8.
نقشه ای که خیلی ها اعتقاد دارند بازی از ان استفاده کرده است.
attachment.php

نقشه را از اینجا بررسی کنید. یک پشنمایش از بازی نشان داده که اگر ترافیک را در نظر بگریم برای اینکه از نقطه مذکور به نقطه دیگر برویم باید 30 دقیقه وقت بگذاریم.
در کل بسیاری هم گفتند که اگر نقشه بازی 1x4 بود خیلی بهتر و پر جزئیات تر می شد. و بسیاری هم از نقشه بزرگ بازی شگفت زده شده اند و ان را بسیار بزرگ دانستند. موفق باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or