نقشه بازی GTA V؛ یعنی Los Santos به بیرون درز پیدا کرد؟

Urinal Mint

کاربر سایت
24qn6gineur94bt2z6un.jpg

یکی از کارمندان راک استار که ادعا می کند میانه ی او با این شرکت بهم ریخت است، و در دو هفته ی پیش از این شرکت استعفاء داده، تصویر نقشه ی بازی GTA V را فاش می کند.

از آنجایی که بازی Grand Theft Auto تایید شد، هر روز شایعات و فاش شدن چیزی های در رابطه با بازی از جمله مکان، ویژیگی های گیم پلی، و هر چیز دیگری که شما می توانید در مورد آن حدس و گمانی دریافت کنید بیشتر می شود.

امروز هم با بقیه روز هایی که این بازی رسما تایید شد، هیچ تفاوت هایی ندارد و ما دوباره شاهده یکی دیگر از شایعات ممکن خواهیم بود. یکی از کاربران توییتر با نام "TorontoJack223"؛ که می گوید قرار دادش با راک استار پیشی نگرفت و ادعا می کند که "در دو هفته ی پیش استعفا داده است"، تصویری آپلود کرده است که به نظر می رسد آنچه می باشد که بزودی از بازی GTA V خواهیم دید، یعنی نقشه ای از لوس سانتوس. به طور واضح هیچ چیزی دیده نمی شود. به جز محله برخی از شهر ها و مکان ها، مانند Vinewood که به تازگی معرفی شده است.

در پایین می توانید نگاهی به تصویر بیندازید، البته تصمیم با خودتان است.

b12f2c50bb46kyis43tl.jpg

حتی اگر واقعی باشد، آیا او نمی توانست برخی از اطلاعات بیشتری در رابطه با این موضوع به بیرون فاش کند؟ یا یک چیزی که کمی باحال تر باشد؟ سوال اصلی این است؛ چرا او این چنین نقشه ای از لس سانتوس فاش کرده؟ ( به تصویر دوم نگاه کنید؛ به وسط نقشه زوم کرده است ).

منبع: http://www.gamezone.com/news/gta-v-l...ossibly-leaked

• Like
Reactions: hosein_fisher
به نظر من 100 درصد نقشه بازي همين هست...چون دقيقا همون جاهايي كه گفته بودن و نقشه هست..و البته همون سه راهي كه توربين بادي داشت و توي تريلر بود هم توي نقشه هست...چيز زياد مهمي نيست!يه نقشه هست!
فك ميكنم راكستار به همين خاطر خودش زودتر نقشه بازي رو لو داد تا كار اين يارو بي معني بشه...وگرنه به اين زوديا لو نميداد...
توي تصوير دوم هم روي كلمه لوس سانتوس زوم كرده...

نقشه فیک به نظر میرسه. زیرش با براش تو فوتوشاپ دست کاری شده

---------- نوشته در 01:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 AM ارسال شده بود ----------

یعنی اگه این تصویر از نقشه بازی واقعی باشه، من همینجا اعلام میکنم با برترین و بهترین Open World تاریخ طرف هستیم!
آخه چی از این معلومه که میگی بهترین نقشه OW ?
نصفش که پاک شده

اصلا با براش دستكاري نشده!ميتوني نشون هركي كه فتوشاپو حرفه اي بلده بدي...اگه دستكاري شده بود كه اصلا اينقدر بازتاب نداشت!
و يه سايت معتبر نمياد يه عكس براش كاري شده رو بزاره به عنوان خبر!
شايد مدل نقشه همينطوري هست يا شايد كامل نيست!به نظرم هنوز كامل نيست....

اصلا با براش دستكاري نشده!ميتوني نشون هركي كه فتوشاپو حرفه اي بلده بدي...اگه دستكاري شده بود كه اصلا اينقدر بازتاب نداشت!
و يه سايت معتبر نمياد يه عكس براش كاري شده رو بزاره به عنوان خبر!
شايد مدل نقشه همينطوري هست يا شايد كامل نيست!به نظرم هنوز كامل نيست....
شما بازتاب رو به چی معنی میکنی؟
دست کاری چیه؟
یارو خودش درست کرده.. بده به همونی که میگی فتوشاپُ حرفه ای بلده درست کنه اگه مثله این در نیومد اونوقت بیا بگو.
اگه کسی رو گیر نیاوردی بگو خودم واست درست کنم.

نقشه واقعیه توشم شک نکنین

هیچکی بیکار نیست بیاد یه Map بسازه بعد از طریق یه سایت معتبرم خبرش بیاد بیرون!به علاوه وقتی به راه ها و چیدمان مناطقش که دقت میکنی میگه که کار پدر مادر داریه!
ولی خب بازم این یه اسکیسه تا کامل شدن راه داره....

شما بازتاب رو به چی معنی میکنی؟
دست کاری چیه؟
یارو خودش درست کرده.. بده به همونی که میگی فتوشاپُ حرفه ای بلده درست کنه اگه مثله این در نیومد اونوقت بیا بگو.
اگه کسی رو گیر نیاوردی بگو خودم واست درست کنم.
شما يكي برا من درست كن كه شباهتي به اين نداشته باشه ولي در همين حد باشه هر وقت آماده شد خبر بده....

واقعا كسي ميتونه با فوتوشاپ همچين چيزي درست كنه؟اونم در عرض يه روز!
توي تمام توئيتر و سايتها خبرش اومده اونوقت ساخت يه نفر هست؟
دقيقا راههارو كه نگا كني ميفهمي لااقل ساختگي نيست!
مگر اينكه بخواي خودي نشون بدي....

شما يكي برا من درست كن كه شباهتي به اين نداشته باشه ولي در همين حد باشه هر وقت آماده شد خبر بده....

واقعا كسي ميتونه با فوتوشاپ همچين چيزي درست كنه؟اونم در عرض يه روز!
توي تمام توئيتر و سايتها خبرش اومده اونوقت ساخت يه نفر هست؟
دقيقا راههارو كه نگا كني ميفهمي لااقل ساختگي نيست!
مگر اينكه بخواي خودي نشون بدي....
هه پسر جون با جمله آخریت خوش باش. :)
..
به نظره من فیکه. چون دوره عکس مخصوصا پایین کاملا تابلو بازیه. آخرم با گوشی عکس گرفتن ازش.
اگرم فیک نباشه که به سلامتی.

حالا من کاری ندارم این نقشه فیک یا واقعی !
کاری هم ندارم که از یک نقشه هم نمیشه فهمید بازی خوبه یا بده ! هر چند به یاد ندارم GTA بد هم داشته باشیم !

ولی در کل میخوام بگم این فاش شدن اطلاعات هم تبلیغه خوبیه ها ! :دی بدونه یک سنت خرج چه سر و صدایی راه میندازه.

به نظر من یکم قضیش مشکل داره؛
آخه اون نقشه ای که ما تو GTA:SA دیدیم خیلی بزرگ تر بود،شاید این فقط یک قسمت از نقشه بازی باشه.
-------------
اصلا خودتون کلاهتون رو قاضی کنین؛
کدوم ابلهی از راک استار استعفا میده؟!
من که حاضرم بدون دستمزد کار کنم:)

حالا من کاری ندارم این نقشه فیک یا واقعی !
کاری هم ندارم که از یک نقشه هم نمیشه فهمید بازی خوبه یا بده ! هر چند به یاد ندارم GTA بد هم داشته باشیم !

ولی در کل میخوام بگم این فاش شدن اطلاعات هم تبلیغه خوبیه ها ! :دی بدونه یک سنت خرج چه سر و صدایی راه میندازه.
جدیدا همه همین کارو میکنن محمد جان !
کلا لیک شدن عکس و ویدیو و گیم پلی و ...
هم میبره توی سرفصل خبرها
هم تبلیغ بسیار بسیار بزرگ و رایگانیه !
برا این عناوین سرشناس البته

جدیدا همه همین کارو میکنن محمد جان !
کلا لیک شدن عکس و ویدیو و گیم پلی و ...
هم میبره توی سرفصل خبرها
هم تبلیغ بسیار بسیار بزرگ و رایگانیه !
برا این عناوین سرشناس البته

دقیقا‌ !
فقط کافیه یکم عنوان اسم و رسم دار باشه
حالا فرقی هم نداره ها ! چه بازی باشه چه هر محصول دیگه ای.
از سخت افزار و گوشی موبایل بگیر (مخصوصا اپل که استاده این جنگولک بازیاست :دی) تا هر محصول نرم افزاریه مهمه دیگه ای !

دیگه راک استار با GTA که جای خودشون رو دارن. :)

GTA انقدر عظیم و معتبر هست که اصلا به اندازه سر سوزنی به اینجور تبلیغ ها نیاز نداره، واقعا قبل از حرف زدن یکم منطقی فکر کنید. واقعا چطور میشه فکر کرد که Rockstar با اون عظمت بیاد نقشه بزرگترین بازی خودش رو بندازه توی نت تا مثلا فروش بازیش زیاد بشه!!!!

GTA انقدر عظیم و معتبر هست که اصلا به اندازه سر سوزنی به اینجور تبلیغ ها نیاز نداره، واقعا قبل از حرف زدن یکم منطقی فکر کنید. واقعا چطور میشه فکر کرد که Rockstar با اون عظمت بیاد نقشه بزرگترین بازی خودش رو بندازه توی نت تا مثلا فروش بازیش زیاد بشه!!!!
شما هم کمی فکر کنی بد نیست ؟؟
چرا فکر میکنی هر عنوان بزرگی لازم ندازه تبلیغات کنه ؟؟
جی تی ای از COD گنده تره ؟؟؟
کال او دیوتی خودش رو سرویس کرد با تبلیغات و حواشی که درست کرد !!
شما دو واحد حقوق تجارت پاس کنی میفهمی تبلیغات چیه و چه کسانی سهم بیشتری از تبلیغات میبرن !!
--------------------
ایران دوتا کمپانی تولید خودرو داره
این دوتا تلویزیون رو سرویس کردن با تبلیغات خودشون و خدمات قبل و بعد از فروش خوشون !!!
اینا جلو چشمته و میای میگی چون عنوان بزرگیه تبلیغ نمیخواد ؟؟؟
اوف بر شما که سواد چیزیو نداریو میای نظر قاطعانه میدی در موردش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or