نقد و راهنمایی Forza motorSport 3

محسن منو فرستاد بگم از نظرات محبت امیز همتون تشکر میکنه و خوشحاله که از این نقد خوشتون اومده...:دی

بي نقص!‌ بازم از اين كارا بكن.
متاسفانه به دلایلی دیگه اینجا از این کارا (!) نمیکنه!
من بازی رو نگرفتم ولی با این نقد 100% میگیرم ولی شنیده بودم انیمیشن دنده عوض کردن نداره درسته ؟
وقتی که بازی عرضه شد انیمیشن تعویض دنده نداشت ولی چند هفته پیش Turn 10 یه پچ ارائه داد که این انیمیشن رو به بازی اضافه کرد...

وقتی که بازی عرضه شد انیمیشن تعویض دنده نداشت ولی چند هفته پیش Turn 10 یه پچ ارائه داد که این انیمیشن رو به بازی اضافه کرد...[/QUOTE]

این پچ رو میشه download کرد ؟ من که xbox360 کرک شده و nonestealth 1.61firmware میتونم پچ رو بگیرم ؟ میتونم از تو pc ایم این کار رو کنم یعنی پچ رو download کنم بعد نصب کنم ؟

وقتی که بازی عرضه شد انیمیشن تعویض دنده نداشت ولی چند هفته پیش Turn 10 یه پچ ارائه داد که این انیمیشن رو به بازی اضافه کرد...

این پچ رو میشه download کرد ؟ من که xbox360 کرک شده و nonestealth 1.61firmware میتونم پچ رو بگیرم ؟ میتونم از تو pc ایم این کار رو کنم یعنی پچ رو download کنم بعد نصب کنم ؟[/QUOTE]
:((
کمک

این پچ رو میشه download کرد ؟ من که xbox360 کرک شده و nonestealth 1.61firmware میتونم پچ رو بگیرم ؟ میتونم از تو pc ایم این کار رو کنم یعنی پچ رو download کنم بعد نصب کنم ؟

حتما بايد به لايو وصل شي تا بتوني دان كني ! در ضمن با 1.6 هم وصل نشو . اگه BenQ داري كه صبر كن LT بياد اما اگه Lite On داري برو LT بنصب بعد وصل شو به لايو و اين آپديت رو انجام بده !

حتما بايد به لايو وصل شي تا بتوني دان كني ! در ضمن با 1.6 هم وصل نشو . اگه BenQ داري كه صبر كن LT بياد اما اگه Lite On داري برو LT بنصب بعد وصل شو به لايو و اين آپديت رو انجام بده !

باید دستی دانلود کنی یا جزو آپدیت های بازی خودش میریزه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or