ehsanservat کاربر سایت Apr 18, 2014 #16 نوشته شده توسط البرت وسکر: امیدورام بتونم این بازی را تجربه کنم. هیچ وقت برای کنسول های سونی پورت نشد! بیشتر... این رزیدنت اویل دوربین ثابته اگه رزیدنت اویل دوربین ثابت دوست داری یعنی اویل کلاسیک دوست داری این نسخه بازی نکردی بگو اصلا اویل باز نیستم
نوشته شده توسط البرت وسکر: امیدورام بتونم این بازی را تجربه کنم. هیچ وقت برای کنسول های سونی پورت نشد! بیشتر... این رزیدنت اویل دوربین ثابته اگه رزیدنت اویل دوربین ثابت دوست داری یعنی اویل کلاسیک دوست داری این نسخه بازی نکردی بگو اصلا اویل باز نیستم
nintendo_3ds کاربر سایت Apr 23, 2014 #17 نوشته شده توسط ehsanservat: این رزیدنت اویل دوربین ثابته اگه رزیدنت اویل دوربین ثابت دوست داری یعنی اویل کلاسیک دوست داری این نسخه بازی نکردی بگو اصلا اویل باز نیستم بیشتر... حتی الانم اگه بازی کنی از گرافیک . جو بازی . طراحی و ......... بازی لذت میبری و تعجب میکنی
نوشته شده توسط ehsanservat: این رزیدنت اویل دوربین ثابته اگه رزیدنت اویل دوربین ثابت دوست داری یعنی اویل کلاسیک دوست داری این نسخه بازی نکردی بگو اصلا اویل باز نیستم بیشتر... حتی الانم اگه بازی کنی از گرافیک . جو بازی . طراحی و ......... بازی لذت میبری و تعجب میکنی
ehsanservat کاربر سایت May 5, 2014 #18 نوشته شده توسط nintendo_3ds: حتی الانم اگه بازی کنی از گرافیک . جو بازی . طراحی و ......... بازی لذت میبری و تعجب میکنی بیشتر... من بازیشو دارم هر کی خواست بگه بهش بدم
نوشته شده توسط nintendo_3ds: حتی الانم اگه بازی کنی از گرافیک . جو بازی . طراحی و ......... بازی لذت میبری و تعجب میکنی بیشتر... من بازیشو دارم هر کی خواست بگه بهش بدم
kn!ghtf@ll کاربر سایت May 5, 2014 #19 نوشته شده توسط ehsanservat: من بازیشو دارم هر کی خواست بگه بهش بدم بیشتر... این بازیش میشه به منم بدی برا wii فقط یا برا pc هم موجود ایا
نوشته شده توسط ehsanservat: من بازیشو دارم هر کی خواست بگه بهش بدم بیشتر... این بازیش میشه به منم بدی برا wii فقط یا برا pc هم موجود ایا
ehsanservat کاربر سایت May 5, 2014 #20 نوشته شده توسط >>QUINN<<: این بازیش میشه به منم بدی برا wii فقط یا برا pc هم موجود ایا بیشتر... فقط برای wii ه همه رزیدنت اویل ها زیر برای wii دارم
نوشته شده توسط >>QUINN<<: این بازیش میشه به منم بدی برا wii فقط یا برا pc هم موجود ایا بیشتر... فقط برای wii ه همه رزیدنت اویل ها زیر برای wii دارم
nintendo_3ds کاربر سایت May 5, 2014 #21 نوشته شده توسط ehsanservat: فقط برای wii ه همه رزیدنت اویل ها زیر برای wii دارم بیشتر... پس بگو کلکسیونر رزیدنت اویل شدیا
نوشته شده توسط ehsanservat: فقط برای wii ه همه رزیدنت اویل ها زیر برای wii دارم بیشتر... پس بگو کلکسیونر رزیدنت اویل شدیا
ehsanservat کاربر سایت Nov 30, 2014 #22 نوشته شده توسط nintendo_3ds: پس بگو کلکسیونر رزیدنت اویل شدیا بیشتر... خوب دیگه :d