نقد و بررسی | Resident Evil 4 HD ؛ ماندگاری اَبدی .

sسلام دوستان این بازی برا Pc هم اومده؟(hd _)

این بازی چند سال پیش برای PC اومد و اگه اشتباه نکنم روی رزولوشن 1024 * 768 اجرا میشد که به نظر من بهترین نسخه اش مال PC اشه چون از نسخه ی HD اش هم بهتره.من خودم مقایسه کردم.

این بازی چند سال پیش برای PC اومد و اگه اشتباه نکنم روی رزولوشن 1024 * 768 اجرا میشد که به نظر من بهترین نسخه اش مال PC اشه چون از نسخه ی HD اش هم بهتره.من خودم مقایسه کردم.
نه اون نسخه که قدیمیه من منظورم این HD هستش اخه چند روز پیش یه فایل ISO دان کدم اسمش RE :HD
حجمشم 9.14 GB بود تا وسطاشم نصب میشه ولی ارور میده فهمیدم نیاز به ترمیم داره 300ئذ ناقصی داره میخواستم ببینم اصلا ارزش داره چی هست...

نه اون نسخه که قدیمیه من منظورم این HD هستش اخه چند روز پیش یه فایل ISO دان کدم اسمش RE :HD
حجمشم 9.14 GB بود تا وسطاشم نصب میشه ولی ارور میده فهمیدم نیاز به ترمیم داره 300ئذ ناقصی داره میخواستم ببینم اصلا ارزش داره چی هست...

برای PC فکر نکنم این نسخه اومده باشه ولی خب اصلا نیازی نیست این نسخه برای PC بیاد چون خود PC بهترشو داره.حجم نسخه ی PS3 که حدود 4 و نیم گیگ بود.

برای PC فکر نکنم این نسخه اومده باشه ولی خب اصلا نیازی نیست این نسخه برای PC بیاد چون خود PC بهترشو داره.حجم نسخه ی PS3 که حدود 4 و نیم گیگ بود.
آخه میدونی فایل SETUP داره و هنگام نصب مینویسه RESIDENT EVIL 4 HD THE DARKNESS WORLD 1.01

آخه میدونی فایل SETUP داره و هنگام نصب مینویسه RESIDENT EVIL 4 HD THE DARKNESS WORLD 1.01

بله حدس میزدم.شما الان یه سرچ کوچیک توی گوگل بکنید میبینید که مدهای(Mod مخفف Modification یا تغییر) مختلفی برای این بازی اومده که با توجه به اینکه اسمش The Darkness World هست کاملا معلومه Mod های مختلفی را روی بازی پیاده کردن که تغییر های مختلفی میتونه بکنه.مثلا وقتی RE5برای PC اومد به 1 ماه نکشید که پر شد از Mod های مختلف مثلا به جای کاراکتر کریس میتونستید کاراکترتون رو Leon کنید یا به جای Sheva میتونستید اشلی کنید.این هم بی شک یه Mod هستش.البته یه Mod برای RE4 اومد که یادمه خیلی تغییر گرافیکی توش داده بودن بافت ها بهتر شده بود و گرافیک و نورپردازی به طرز عجیبی تغییر کرده بود.مثل همون Mod معروف که برای GTA IV دادن و گرافیک بازی رو خیلی تغییر میداد که کلا 1 مگابایت هم بیشتر نبود.
شرمنده بابت Off Topic

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or